- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kellet nekem Leicester győzelemre rakni..
-
törölt tag
A Rosenborg és a Molde vajon hozzák a papírformát?
-
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #172856 üzenetére
Utolsó forduló, jönnek a csodák.
Rózsi első Moldenak meg mindegy hogy 2. vagy 3., hatos oddsért simán kikapnak, jó pénz az...
Ahogy sok másiknak is kb mindegy hogy 1-2 hely ide vagy oda...
A kiesés nem dőlt még el, ott lesznek csoda eredmények.Mondjuk a Safne már tuti kieső, szóval a Moldéval összetákolhatnak egy jó kis htft-t is akár...
Bár egyszerűbb nekik hagyni az egészet a francba...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Láma Chelsea
-
Örni
senior tag
Mit szólnátok egy Atletico Barca GG + over 2,5-höz 2-es oddsért?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
szab.tam
nagyúr
Internazionale - Frosinone, Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 16.50 Nyitott
Atl. Madrid - Barcelona, Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 11.25 Nyitott
Porto - Belenenses, Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 17.50 Nyitott
PSV - Heerenveen, Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 28.00 NyitottYankee 10 Ft
Tét összesen 110 Ft
Várható nyeremény 1 149 379 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Aventador91
őstag
zürich x2 2.75-ért ajándék
-
törölt tag
válasz Aventador91 #172865 üzenetére
"Felfügg." percek óta, aztán ki is vették nem tudtam rakni (így biztos jön)
-
szab.tam
nagyúr
válasz Aventador91 #172865 üzenetére
Esemény Kimenetel Odds Eredmény
Xamax - FC Zürich, Gólszám 7,5 Több, mint 7,5 6.50 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Fecogame
veterán
Van valahol egy táblázat az eddigi meccsekről eredménnyel és szorzókkal együtt? Nem feltétlen a tippmix szorzóival, bármely más sportfogadási irodáé is megteszi
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
yogibear
addikt
Átkozott csigaevők is elmennek a bánatba....
1,6-on raktam félidő 0:1-nél a Nantes GG-t és most a 88. percben kínkeservesen hozzák le, amikor már 5,25 volt rá.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Jogos.
Amúgy azért, mert nem egyszer vártam, félidőben mondjuk 1,45 volt, hogy kijönnek gurigatnak kicsit, felmegy 1,5-re azt rakom, erre szinte középkezdésből megvolt a GG...
Nem jó várni vele...
Rohadtul necces volt amúgy, a Nantes úgy erőlködött, hogy szép számmal hullottak az aranyerek a pályára.Genk is éllovashoz méltóan adja el otthon a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arsenalra miért ilyen magas a odds ? 2.10
-
Dan-szan
senior tag
A Pro-n most akartam tenni egy Feyenoord- Arsenal-Loki kombit de nem adott csak egyes kötést . Miért?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
törölt tag
Megnyerték az olaszokban nem bízom ennyire
-
törölt tag
És a Fiorentina se nyert, amikor az Arsenal meccs jóra fordult akkor éreztem az olaszokban nem lehet megbízni. Rosszul döntöttem, még erről a jó sima Gladbach győzelemről is lecsúsztam. Redditen kiemelt tipp volt úgy is 1,5 over. 2K mínusz ez a hétvége péntekhez képest. Megpróbálom most a Vitória-Gremio V 1,75x
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #172886 üzenetére
Én most gólokkal próbálkoztam élőben, felemás sikerrel. Kéne még egy gól Espanyol meccsen. Fior meccset jól beszoptam a 0-0-al.
Most hétvégén 9-ből 7 bundesliga meccsen volt gól a 80-ik perc után. Ebben jó kis lóvé van!
-
törölt tag
válasz Dan-szan #172887 üzenetére
Feyenoord- Arsenal-Loki kombit szerettél volna. A kombi azt jelenti ha egy elmegy, kettes kötéssel még nyerhetsz. Viszont a magyar meccs feltétele kezdés előtt a minimum hármas kötés, ez kombiban nem valósul meg hiába három meccs ha nincs meg a hármas kötés. Ezért Loki miatt csak egyenesen hármas kötésben engedte tenni a rendszer. Ha megvárod a magyar meccs kezdését akkor már nincs minimum kötés feltétel.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Most is félidőben ment 1,5-ön a GG a mostani mexikói meccsre, most alig kellett 20 perc, öngóllal meg is van, eddigre ez is felmászott 1,95-re.
A tegnapival együtt a pénteki erős mínuszt visszatornáztam és még kicsi plusz is lett a hétvége.Napközbeni meccseken el voltam átkozva, a fele sem akart bejönni, amit raktam, máshol meg szórták a gólokat...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Párokat... a gond az hogy sok esetben mellényúlok, minden adott, stat, meccs képe hogy a GG meglegyen és mégsem jön... egyik csak, másik elmegy...
Át kell állnom arra, hogy csak egyet rakok, de azt nagyobb téttel, mint ezt a kettőt is...
Ma volt 5 dupla meg 2 trió volt mind élő, nagyrészt GG
Egy dupla full kuka, másik 4-en egyik jött csak, a 2 trióból egyiken kettő a másikon egy jött...
mellette csak a Bursaspor volt meg 4,2-n, 2:2-es állásnál raktam 500-zal, meg ez a mexikói GG-t de ezt 10k-val mint tegnap a franciát...
Nem akarom kísérteni a szerencsémet, de az Atletico PR is a meccs alapján simán meg kellene lennie a GG-nek, most 1,4-van rá... lehet még meggondolom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Francia2 félidő X amiben volt lóvé ezen a hétvégén. Kilencből hét azt hiszem! Természetesen utólag csodálkozás, nem tettem. Fel kell írnom magamnak ezeket, apróval jó játék lenne vadászni ezeket akár kötésben is párokba rakva. Még fel kell írnom azt is, a belgáknál azt felejtem el a Genk a jobb csapat, nem a Gent. Hülye vagyok én a fogadáshoz. ezt is felírni -> Frankfurtot nyeretni, Marseille-t veretni
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #172893 üzenetére
Genk annyira jó, hogy el is adta otthon 13-ért tegnap.
Francia2 félidő X nem állandó, de úgy éves szinten 40% körüli darabszám...
Viszont a szombati és/vagy a hétfői francia 2-es meccsek még jobb arányban jönnek félidő X-re...
Sőt a hétfői nap jellemzően döncis nap... nem mindig, de havonta 1 vagy 2 esetben sok dönci jön első és másodosztályokban... megfigyelés...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
Nekem mára még Villareal Betis gg+over kéne, mindenhol záporoznak a gólok, ott félidő 0-0
-
yogibear
addikt
Hétfő, "döncis nap". Vagy nem... nem minden hétfő az...
Van pár meccs, amire esetleg be lehet próbálni az 1. fi D-t vagy akár a ht/ft X/X-et is merészebbeknek...A szerintem esélyesebbek:
Cagliari - Torino elég esős az idő a taljánoknál, nem szokták a vizet, félidő D @1,95
Hamburger SV - Union Berlin a másik félidő D ugyanennyiért, bár oda nem jósolnak rossz időt, csak hideget
Panioniosz - Lamia 1. fi D @1,80 görögök nem szeretik általában a sok gólt...
Burnley - Newcastle 1. fi D @1,85 két "hulladék" feszül egymásnak... aka "6 pontos meccs",A szerintem neccesebbek
Arka Gdynia - Wisla Krakow 1 fi D @2,05 - ez már az elvben neccesebb, de hétfő van simán jöhet, és arrafelé is hideg lesz este
Real Sociedad - Celta Vigo 1. fi D @2,05A még neccesebbek:
Göztepe - Basaksehir 1. fi D @1,9 - bár igazából nem is olyan necces a tabella alapján, a Basak 6 idegenbelijéből 5 volt 1. fi D
Crotone - Cosenza 1. fi D @2,00 - Crotone statja nem adja, Cosenzáé igen, plusz taljánia, eső, olasz B
Aarhus - Horsens - 1. fi D @2,05 - dánoknál "csak" hideg lesz, akár még ez is jöhet
Metz - GFC Ajaccio 1. fi D @2,25 - semmi nem utal, sima hazainak kellene lennie, de hétfő és francia2.Kb ennyi, majd kiderül milyen hétfő lesz és mennyi jön belőle...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?