- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #154649 üzenetére
Évek óta hajtja őket a tűz
Mármint max a szurkolókat...
Horvát ír svájci meg öt angol pont lexarja...van összesen 3 skót a pályán a GR-ben
Mondjuk a Celticben is...Kb pont úgy lesz@rják, mint nálunk a zsoldosok a ződsasok lilamajmok meccset...
Mármint nem a meccset, csak azt hogy ez mekkora rangadó volt régen
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz zsolti72837 #154652 üzenetére
Csak vicc vót.
Celtic 2-3 fokkal jobb, mint a GR. minimum... már akár mehetne 3:0-ra is...
jellemzően a nagy meccseiket megnyerik és a kicsik ellen szőrnek nagy oddsért.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Soulfly842
addikt
válasz yogibear #154651 üzenetére
Ha így nézzük, akkor egy Juventus sem igazi olasz csapat, s ott sem értik a külföldi játékosok, hogy mi az igazi rangadó...
pl. az előző bajnokin az első csapat 20 játékosából, minden negyedik játékos csak olasz...
De ugyanakkora szériát futottak ők is, miután visszasorolták őket...
Időközben meg is van a mindkét csapat szerez gólt, s vezetést szerzett a Manchester City
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
MU meccsre tudtok valami normális streamet? Én nem találtam olyat ami el is indul...
-
djculture
félisten
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2016. szeptember 12-én 23:30-tól a www.tippmixpro.hu sportfogadási rendszer nem lesz elérhető. A sportfogadási rendszer újraindítása legkésőbb 2016. szeptember 13-án 4:00 óráig megtörténik."
-
yogibear
addikt
válasz Chereiose #154655 üzenetére
http://www.streamgaroo.com
http://www.livefootballol.me/streaming/english-premier-league/
http://livetv.sx/en/
http://www.sport247.live/en/home/57d3f72e39a8cMegint beírom, most se mentsd el a linkeket.
Murinnyó United is kapja az ívet a Guardiola City-től.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ibra az az Inra basszus.
Ha kap egy ilyen lehetőséget a kapu előtt akkor akár hat védő is állhat a kapuban... ő nem hagyjanki!
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #154660 üzenetére
csak hátul kellene egy olyan védelem, ami legalább eggyel kevesebbet kap, mint amennyit ő elől lő.
-
hepibáb
tag
Zsír....a 4. nap is pipa . 23370ből 71570 és már lassan fel is vehetem . Köszi Ibra . Eddig 115 010 a tiszta haszon.
-
Soulfly842
addikt
Összességében elmondható, hogy ez a Manchester United pár hónap alatt nagyot fejlődött, jók voltak az igazolások is, s hatalmas potenciál van bennük. A bajnokság előrehaladtával szerintem egyre kiforrottabb lesz a játékuk... Ott még nem tartanak (bár a második félidő alapján igen), mint a City, de ez egy hosszú bajnoki szezon alatt sokat változhat.
Egyébként a ~13 órási meccsdömpingre toltam egy ilyet last Minute-ba 4000 Ft-val... úgy néz ki, hogy jó döntés volt (Igen, csak ezt az egyet )
(19451 Ft)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ó, hogy verjem bele, hogy a Real gólt kap egy ilyen retek csapattól is, túl jó volt az o2,5 & nincs gg 2x-ért... akkor már legalább az Arsenalon legyen 3 gól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem nagyon látszik a gyirmót dió meccsen, hogy hatpontos összecsapás lenne.
Vallatni lehetne, annyira szörnyű.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
pohár
félisten
válasz zolynet #154668 üzenetére
én gyorsan fellőttem a City meccs előtt 3500-at betre, hogy tudjak rakni csapat szögletre (City over 4,5), hát erre nem 4 volt... szóval ez oda is lett gyorsan
papíroson még van függő, Napoli és a Roma győzelme kell már csak, az hátha jönne már (500 >> 6500)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
jól kicumizott Nishikori, de láttam, hogy Szeréna is kikapott előtte már akkor gondoltam félig, hogy lehet ez a félig meddig papír is borulni fog, máskor meg Wawri olyanoktól kap ki, hogy fogja az ember a fejét
-
Aventador91
őstag
válasz zsolti72837 #154642 üzenetére
5-1 lett
-
LyonnaisFan1
őstag
A diósgyőr szokás szerint ismét kikapott
Elmehet már az egész bagázs bubán és radoson kívul a faszba. Életképtelen kis szarháziak, a pénzt így is megkapják sajnos. Egy galatánál már a török lírákat rugdosnák ki az életképtelen játékosok zsebeiből.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #154672 üzenetére
Egy galatánál már a török lírákat rugdosnák ki az életképtelen játékosok zsebeiből.
Kétlem, a Galata is maradt a tavalyi fostalicska.
-
LyonnaisFan1
őstag
Dortmund is kikap. Imádom amikor hajrás góllal megy el az X2
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
MTK - FTC (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Hazai és több 14,00 Nyitott
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
LyonnaisFan1
őstag
Torghelle Xányí betalált
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
barcelona alaves 2/1
-
LyonnaisFan1
őstag
Alavés
-
yogibear
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #154685 üzenetére
A barcelona handi sem esik már le, kevésbé fogom utálni a bundesliga pestisét, a lipcsét. Ahogy a dortmundot
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #154687 üzenetére
Két kis szőke b*zi beszélget a Nou Campban:
Te figyelj most akkor kikapunk az Alavestől?
Aha, olyan drága volt a hajfesték elment rá minden pénzem. Kell az a 34-es odds.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
sz_abika
addikt
Kurvabarca. -10k a szelo, pedig a többiek hozzak
PSN: xszabikax
-
LyonnaisFan1
őstag
Sanyi a végén tényleg büntetett, ráadásul az mtk egy fővel kevesebbel játszott.
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #154675 üzenetére
MTK - FTC (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Hazai és több 14,00 Nyertes
a végén még még ment egy ilyen is:
MTK - FTC (élő) 1X2 MTK 46,00 Nyertesérdekes dolgok a szorzók.
szerintem ez utóbbinak nagyobb esélye volt 46*-ért, mint előre az elsőnek 14*-ért.tegnap egy monfils szett, ma a fradi bukta hozott filllérekből egy kis kiutalni valót.
(#154692) Chereiose
thx.
kivételes alkalmak egyike, hogy előre írom be, és még jön is.
elég biztos voltam benne.
a tipikus helyezet, amikor egy edző szopóágra kerül, és akkor is mindig kikap, ha nyerhetne.egyébként a gondolattal megtétel jó, csak ezek a genyák nem írnak rá jóvá semmit...
twente rúgna még 2-t...
Heerenveen - Twente (élő) 1X2 Twente 21,00 Nyitott
MTK - FTC (élő) 1X2 MTK 15,50 Nyertes
de nem fog. 1:0-nál raktam...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Barca is Zágráb is rákészült a jövő heti kupameccsre otthon
10*34 odds.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
vergődtem, de inkább kiutaltam...
Ka. Pliskova - A. Kerber (élő) Lesz-e tie-break? Igen 5,25 Nyitott
megnéztem, mire van a legnagyobb szorzó.
ennyi....**
de hogy mindig megvárják az éjfélt a trombitás cigivel az alattam lévő szintek egyikén...
kis diszkrétek...[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #154640 üzenetére
Ennyit a világmegváltó terveimről
Miért nem lehet normálisan focizni kutya fáját...
Mind1 ma nemet mondok az ésszerűségre úgy döntöttem
Aston Villa - Nottingham 1X2 Nottingham 4,30 Nyitott
Nice - Marseille 1X2 Marseille 3,25 Nyitott
Swansea - Chelsea 1X2 Swansea 5,60 Nyitott
Mainz - Hoffenheim 1X2 Hoffenheim 3,55 Nyitott
Standard Liege - Genk 1X2 Standard Liege 2,50 Nyitott
Gent - Lokeren Hendikep 0:1 Döntetlen 3,55 Nyitott
3/6- Mindenki hazudik! -
-
pohár
félisten
ma NAGYON remélem, hogy a Roma meg akarja nyerni a meccsét otthon, pláne 1,35-ért, utolsó meccsként a szelómon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest