- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #9600 üzenetére
200 Ademar Leon - Chehovskie Medvedi H 1.45
199 Gorenje Velenje - Ciudad Real V 1.09Ennek hol lehet nézni az eredményét élőben? A flashscores.com nem "közvetíti"
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Cimbooora
aktív tag
Olympiakos 0 - 0 Xanthi
Rúgjatok már 1et -
Cimbooora
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz Cimbooora #9603 üzenetére
Nem írja sehol sajna, pedig elméletileg már 1 órája megy a Real meccs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz kw3v865 #9605 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
A Leon meccs is megy már, de nem ír semmit az oldal hogy mi a részeredmény
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Gyick
őstag
a real milyen formában van? nem valószinű x-et játszik ma úgye?
-
pohár
félisten
32:33, hátha tud fordítani a Leon
-
pohár
félisten
válasz kw3v865 #9614 üzenetére
Hacsak nem fordít 3 perc alatt a Leon
Már 3 góllal vezetnek
Fasza, bukó a szelóm[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Zsír, vezet a Milan is, de már olyan mindegy, kösz Leon
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #9619 üzenetére
Nekem már mindegy, felőlem ki is kaphatnak
Holnap MC meccs, szerintem nyerni fog a Wigan ellenKedden veszek szerencsekártyát, de nem szabad még egyszer ezt eljátszanom, csak okosan
-
stangli
senior tag
Anderlecht is jól lealázta Waregem-et, 6-0 nem semmi
Hááááh reál 3-1 ezek szerint megint lazultak első félidőben a kis ganajok
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz stangli #9621 üzenetére
Na azért...nagyon szép lett volna, ha ma a Realon bukom. Tegnap akkorát buktam, hogy el se hittem, egyszerűen képtelen vagyok 0-ra vinni, amint egy szint alá tudnék menni, mindig vissza...annyira elegem van már, és annyira elkúrja a mindennapjaimat, hétvégéimet ez a szar, hogy ki se tudom fejezni...de még próbálkozom, pedig utálom ezt az egészet.
Közben jön fel ez a rohadt Athletico, nagyon jó...
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
-
szabee3
csendes tag
Ma azért szépeket lehetet kaszálni, a nagy csapatok jól játszottak, meg volt miből válogatni. Én a mai napot ellustálkodtam későn keltem és nem lett volna időm megrakni azokat a meccseket , amiket kinéztem :S
Holnapra ezt az egy meccset láttam érdemlegesnek :
Cambuur - FC Oss H -
Vandit.
addikt
Akkor a MIlan és a Sampdoria mehet délre.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Boxer001
veterán
válasz stangli #9625 üzenetére
Nehéz ügy ez...minden nap nem rakok, csak jó meccsekre...hát tegnap nem gondoltam, hogy a Barca meccsen 1 nyomorék gól lesz csak, azzal iszonyatosan megszívtam.
Ma azért egy picit szépítettem, de örülni azt nem tudok. Persze ha még megraktam volna azt a néhány gólt, amit gondoltam...áh, mindig akkor jönnek, ha nem rakom meg. A Lille is ilyenkor veri agyon a Montpelliert, amikor még gólra se merek rájuk rakni...stb, stb.Szerintem holnapra ez nem rossz:
Man City - Wigan: H vagy több, mint 1.5 gól
A. Bilbao - R. Santander: hazaiak szereznek gólt
Illetve ott a Monaco - Auxerre vagy vendég gólra, vagy csak annyira, hogy több gól lesz, mint 0.5, de én ettől a meccstől tartok...
Majd kiderül holnap este, hogy érdekelnek-e ezek, vagy kihagyom a hétfőt.[ Szerkesztve ]
-
HolloW
senior tag
Nem hiszem el, ez a ****** ********* ********* persze hogy elvitte a szelvényem, ezekre a tetvekre biztos nem rakok többet 3 esélyesben ...
STEAM - KOBRA KAI!
-
Boxer001
veterán
Milan az egy tróger fos...egy gólra azért jók voltak nálam ma, de még attól is féltem, szánalmasak.
Ma viszont megtört nálam a jég Liverpool ügyben...néztem a meccsüket és minden tisztelet az övék, amit az első félidőben láttam, hát az eszméletlen volt, az a gyors, pontos játék, aztakurva. Hatalmasat nőttek a szememben, remélem innentől ezt a játékot fogják hozni.Ha most nullán lennék, akkor nem xaroznék, megküldeném MU-t a Bayern ellen, most 2.35-ös a szorzójuk...lehet tényleg azt kéne, semmi mással nem foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9632 üzenetére
Nagyon szépet játszottak, én is néztem, valami fantasztikus volt!
Kuyt sarkazása mi kemény volt már
-
HolloW
senior tag
Mennyi az esély rá, hogy bejön ?
[ Szerkesztve ]
STEAM - KOBRA KAI!
-
giigz
veterán
Mára egy ilyet raktam...
46 Karsiyaka - Karabukspor V 2.20
2 R. Federer - F. Serra H 1.02
8 H. Zeballos - T. Berdych V 1.15Eredő odds: 2.58060
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 515 FtVandit.: Akkor majd holnap és holnapután lehet rakni "nagy" téttel őket...
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
No emberek, Man City győz ma? Csak hozzák...
-
-
Boxer001
veterán
válasz stangli #9643 üzenetére
Áh, ez nem így megy, hogy milyen kedvük van...nagyon fontos nekik a 4. hely, azért meg óriási harc lesz a többiekkel, úgy hogy szerintem hozzák ma. Meg remélem a másik 2 meccsen is az lesz, amit szeretnék, aztán jön egy kis plusz, ma Boxer-light este van csak...nem durvulok.
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz Boxer001 #9644 üzenetére
aham, én estem beleestem már ebbe a hibába, már nem is tudom melyik meccsel, mondom, tuti fontos nekik a 4ik hely, mert ha hozzák akkor még a 3ik hely is elérhető lehet papír szerint, oszt az ucsótól úgy kikaptak, hogy csak pislogtam... azóta óvatos vagyok az ilyen gondolatokkal
amúgy igen, könnyen verhetik őket[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz stangli #9647 üzenetére
Így van...nekem holnapra konkrétan MU győzelem van megérezve, lehet meg is kéne pattintani. Szerintem a Bayern nincs most olyan jó formában, persze bármit összehozhatnak, nem arról van szó, de most az MU-nak jóval jobban megy a szekér, meg egyébként is erősebbnek érzem az angolokat. Aztán lehet majd csak max 1 MU gólt merek megrakni, meg mondjuk a Lyon - Bordeaux meccsre valamit...
Közben Cambuur - Oss 3:0, eddig nagyon bejövősnek tűnik ez a tipp, tőletek szedtem, meg is raktam.
[ Szerkesztve ]
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv Srácok!
Szerintetek Lyon-Bordó meccsre megmerjek tenni 2-3 gólt, mert nézegettem nem szokott valami gólzáporos meccs lenni, e 2 csapat közt.
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest