- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
Abban is van igazság amit mondasz. Persze simán lehet nagy pénzt is veszteni. De nyilván a hozamhoz képest viszonylag nagy kockázat is.
2-szeres szorzó esetén pl: 100 %-os a hozam. Az ember tisztában van vele hogy ekkora hozamot csak nagy kockázattal lehet elérni.
Ez olyan mint a tőzsde valakinek megy valakinek nem.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
Mai napra a basel-sion H tartom 90%-osnak.
Tippmix:
036 3 Basel - Sion 1.28 / 4.15 / 7.85 Cs 19:30 apr.01Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
válasz Sir Pocok #9856 üzenetére
048 3 Hamburg - Standard Liege 1.40 H
010 3 Kosice - Martin 1.50 H
004 Chehovskie Medvedi - Ademar Leon 1.26 H
036 3 Basel - Sion 1.28 H
001 3 M. Bartoli - V. Williams 1.21 V
009 Partizan Belgrád - Maccabi TA 1.59 HEzeken agyalok...
Vélemény?
-
Sir Pocok
őstag
048 H 1,4
001 V 1,21
036 H 1,282,16832
Ez lesz.
-
Atlantis
veterán
Hamburg meccset én se teszem meg, sőt, erősen gondolkozom, hogy a Liverpool meccset is hanyagolom. Liverpool nagyon béna is tud lenni idegenben.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Boxer001
veterán
válasz Atlantis #9864 üzenetére
Én is tartok a Hamburg meccstől olyan szinten, hogy sima H-ra tenni...gólra okés Aztán lehet, hogy lazán verik a belgákat. Liverpool meccs nálam is mumus, nem tudom, hogy olyan formát fognak-e mutatni, mint amit kellene, és mostanában mutogatják azért...de ki tudja. Benfica viszont otthon nagyon erős, egy gólt csak vágnak
-
pohár
félisten
-
Vandit.
addikt
válasz Boxer001 #9863 üzenetére
De a Hamburgnak csak ez a kupa maradt, úh ezt komolyan fogják venni.
Én sima H-ra tettem őket.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
giigz
veterán
Hamburg meccs szerintem is sima H...
-
Boxer001
veterán
válasz Vandit. #9867 üzenetére
Miért, a többiek nem vehetik ezt komolyan?
Nem tudom, engem is csábít ez a meccs, meg ez a Basel is, amit írtatok, mert ha ezt a 2-t raknám meg H-ra, akkor lenne 1.88-as szorzó, az már nem rossz...nem kéne több eseményt is rakni...de ha nem jön be...
Most megint kockáztassak, hogy nyertesre rakok, faxom nehéz döntés.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #9867 üzenetére
Én megraktam kamikazéba a Hamburg - Pool - Fulham - Valencia négyest, hátha bejön
Na meg szimpátia is közrejétszott...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Nyert a Kosice, ebben biztos voltam mára...Sajnos csak 2k-val tudtam megrakni...
De aki a kicsit becsüli...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Grat neked!
Azért 1-2 óra alatt majdnem egy ezrest keresni nem rosszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
chester99
aktív tag
hali
megmondaná valaki hogy mit jelent a végén a 3.m.?
HIFK - Hämeenlinna 3.m. -
pohár
félisten
válasz chester99 #9875 üzenetére
3. mérkőzésük az adott "játékban" (pl BL )
Sion vezet 2-1re, mivan itt kéremszépen?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
Na a csokilány nyerte 6:3;6:4-re, a Basel is hozza a meccset úgy látom, az U17-es angolok is alkothatnának a szlovákokkal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stangli
senior tag
Basel 4-2
-
pohár
félisten
válasz stangli #9885 üzenetére
Jaja, az angol válogatott nem igaz hogy nem tud rúgni egy gólt a szlovákoknak
Elkezdődött a Benfica meccs, nekem ótvargané a minőség 22"-on
Na mindegy, jóazJátszik Kuyt, Torres, Babel és Gerrard is, jó meccs lesz
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Agger olyat sarkazott, agyam eldobom
Gyönyörű, sőt, kib@szott gyönyörű volt!
És vezet az angol u17, hurrá
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Hopsz, Babel piros...
Érdekes meccs lesz az tuti...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pityeszka
őstag
Pofám leszakad, Köcsög bíró!
A Hamburg meg mi a fenét csinál?[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
stangli
senior tag
Benfica - Pool meccsen Babel piros lap, hát nem tudom Én jogtalannak érzem
ez lesz 2-1is úgy érzem, remélem nem sokan tettetek erre -
pohár
félisten
válasz pityeszka #9889 üzenetére
Hát kicsit szar döntés volt
De remélem így is hozni tudják Torres-ékstangli... a kamikaze szelóm tartalmazza
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz pityeszka #9892 üzenetére
És Torres gólját se adják meg
Akar és hajt a Pool, szerintem hozni fogják
Nesztek, Petric egyenlít
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9894 üzenetére
Na akkor már csak a Valencia meccsen kell 3 gól és jön az egyik szelóm
Insua is sárgát kapott, nem játszhat otthon majd
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9896 üzenetére
Hamburg meglesz szerintem, Fulham és Valencia gól is, a Benfica gól remélem úgy lesz meg hogy utána rúg egyet a Pool, vagy kapja a Pool 2-0nál az egy gólt, pl a 90. percben
-
Gyick
őstag
fulhamre mit mondtok?a döntetlen ellen raktam csak nem lesz döntetelen ugye?
-
Vandit.
addikt
Nekem már csak a Fulham gól kéne.
és nyerteeeeeeeeeeeeeeem
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest