- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
szabee3
csendes tag
-
pohár
félisten
válasz skater_mart #9448 üzenetére
Necces? A Mallorca otthon 13 meccs alatt 33 gólt rúgott
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
No, raktam pár fogadást, remélem jönnek, mert nem sokat pöcsöltem.
-
giigz
veterán
Én többek között egy ilyet tettem mára...
7 Bremen - Nürnberg H 1.35
56 Lyon - Grenoble H 1.24
79 Twente - Sparta Rotterdam H 1.16
93 Dinamo Zagreb - Inter Zapresic H 1.15
99 Austria Kärnten - Rapid Wien V 1.37
26 Birmingham - Arsenal V 1.48
44 Bolton - Manchester Utd. V 1.37
38 Tottenham - Portsmouth H 1.19Eredő odds: 7.38178
Tét: 1400 Ft
Várható nyeremény: 10335 Ft!![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Bremen 1-0, 1. percben jött a gól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Gyá, már 2-0
Mindjárt kezdődik az összes angol meccs a MU kivételével, jó leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
Bebaxna, ha ez a német meccs is szoros lenne, szóval nagyon szép, meg jó, hogy már 2:0, de inkább a többi meccsekre koncentrálj, ebben nincs semmi különös. Tegnap is hogy örültél a Caen góljainak, igaz a Bastia 2-re vezetett...szóval néha nem értelek (Mondjuk nagy az Isten állatkertje... )
Akkor hajrá, ma sok-sok gól kéne, meg 1-2 győzelem...Gyerünk angolok, rúgjátok a gólokat tucatszámra.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9458 üzenetére
Hát figyelj, én örülök a kicsi győzelmeknek is
Chelsea vezet, ójee Kösz Lampard
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Épp szugeráltam az Astont hogy rúgjon egy gólt, hát nem rúgott abban a pillanatban?
A Chelsea meccs nálam már kipipálva, a Bremennel együttMaradt 6
Tottenham vezet, na csak jön az is lassacskán Crouch rúgta... Nem is tudtam hogy ott játszik az a cula
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9461 üzenetére
Miket tettél ha szabad tudni?
Hopp, Nürnberg szépített
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Nem árulok el semmit, majd ha már jópár meccsem okés lesz...eddig nagyrészt akkor szívtam, ha "mindenki" tudta a dolgokat. Ma mondjuk kissé elragadtattam magam, remélem nem kerülök gondba...nagyon messze még a 0, faragni kéne.
Hoppá, Stuttgart vezet, bár ez a meccs már megvan a Bayern gól miatt, aztán Chelsea meccs is, Tottenham félig-meddig...Bremen meccs megvan. Csak még kellene jópár és nem jönnek a gólok.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Tottenham 2:0, az már jó lesz...de a többi meccs gyerekek, gólokat bazzeg, gólokat...
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9464 üzenetére
Jaja, a Chelsea is vezet már
Az Arsenal győzelem kell neked? Nekem kéne, nem is kicsit, de még 0-0GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9466 üzenetére
Egen, elég gyér eddig a gólok száma
Plána ha Fabregas kidől, az nagyon szopó lenneNehogy ezen menjen már el a szelóm, könyörgöm
Hopp, jön felfele a Nürnberg is, az anyátok
Nehogy elbukja innen a Bremen már, f@szom[ Szerkesztve ]
-
-
giigz
veterán
Nyugiii Srácok, lőni fog az Arsenal...
A 76.-90. percben lőtték a legtöbb gólt, és átlag 53 percenként lőnek egyet...
-
pohár
félisten
Nekem az kell hogy nyerjenek
A Bremenben meg bizakodom hogy nem cseszi el otthon 3-2ről márGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Váá megfőtt a Digi netes streamje, nemá
Most mehetek ki a TV eléGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zbence
aktív tag
Gyerünk Lyon, nagyon kell a hendi!
-
pityeszka
őstag
Remélem a Villa kap vagy 7et!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Boxer001
veterán
Faxa, nagyon érik a hatalmas bukó.
Gyerünk már gyerekek, mi lesz -
szabee3
csendes tag
Kikapott a Bayern... megraktam, és utána kezdtem el érezni hogy ő fogja elvinni a szelvényt, de már nem raktam megnélküle is a szelót...
-
giigz
veterán
Nem nyert a Dortmund, 3/1 szeló szevasssz'...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Ááá Arsenal, mi lesz már
-
Boxer001
veterán
Szevasz, ez már bukta. Ezt nem akarom elhinni, hogy pont azon a két meccsen szerencsétlenkednek, ami kéne, hihetetlen. Semmit se értem a hétközi nyeréseimmel, vége...
-
DonCapello
tag
coventry vesztésre áll :/ pedig nagyon kéne egy hazai...
-
pityeszka
őstag
Érthetetlen az Arsenal és az Everton számomra.Nem hiszem el, hogy nem tudnak vágni legalább egy gólt.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
-
giigz
veterán
Arsenal lőhetne...
Szerk.: Ki sem mondom, már ott is a góóól...
-
-
Boxer001
veterán
válasz pityeszka #9489 üzenetére
Bazzeg ha a második nagyobb tétes fogadásomat nem rakom meg, akkor ma nagyon szép nyeremény is lehetett volna, még lenne rá esély...így Everton elvitte.
1:1, Birmingham gól. Megint tudtak lőni a legvégén a hazaiak, nekik is megy ez...
Jó ez a nap...
Kérdés:
Szerintetek lesz 3 gól az MU meccsen? Persze még nyernie is kéne MU-nak nálam egy nagyon fontos fogadásban...Most jövök rá, hogy az Arsenal meccsen volt 2 gól, így jelenleg az Everton miatt ment el tutira a mai nap úgy, hogy egy valag lóvé is jöhetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ezaaaaazzzz!!!! Egyenlített a Birmingham, tehát 3/2 szeló elment...
-
-
pityeszka
őstag
válasz Boxer001 #9490 üzenetére
De gondoltad volna, hogy nem verik meg a Wolves-t mert én nem!
Egy MU meccs mindig gólzáporos úgyhogy igen!
mod: a Lyon is mit szerencsétlenkedik az utolsó helyezettel ráadásul hazai pályán nem tudom!
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9494 üzenetére
Én megtettem a Barca - MU meccset over 2,5-re a maradékkal...
Eddig jött a szelóm, de Almuniának el kell baszniaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zbence
aktív tag
Lyon 1-0. Ez nagyon kellett, most jöhet a következő.
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #9497 üzenetére
Figyelj, a Mallorca 13 otthoni meccsén 33 gólt rúgott, a Barca se szegénykedik gólokban, meg a MU se, meglesz a 3-3 gól minimum
-
zbence
aktív tag
Digin miért nincs livestream?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest