- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Je!!!!!!!!!! Valami csoda történt!!!!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
Jeeee!!!!!! megint jeeeee!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
chungee
addikt
-
GGGBR
tag
nah lassan véget ér a nyári pihenő... lassan kezdődhet a játék...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
juliabrilke
veterán
ZTE meccset fixen be mernétek venni H-ra vagy inkább H-D?
-
GGGBR
tag
tegnap bemelegítő játékot játszottam. nem csak csapatok vannak idény eleji formában... Még jó, hogy csak 500 Ft-om bánta...
I LOVE THIS GAME
-
chungee
addikt
Sportingbet-en ha megteszem pl. 2 meccset gyujtobe. Labdarugas-Dontetlen tetvisszajar. Es mondjuk: egyik nyer, a masik dontetlen. Akkor buktam
-
juliabrilke
veterán
A mai Újpest - Kecskemét meccsre kinek mi a tippje?
-
sbiii
csendes tag
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #410 üzenetére
3:1 lett, ahogy mondtam. Tökéletes.
-
válasz juliabrilke #408 üzenetére
Hétvégén megint Újpest?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
GGGBR
tag
na hétvégén indul a komoly játék, már van angol, francia, német bajnokság, végre....
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
juliabrilke
veterán
Ment egy kis összeg arra, hogy a loki rúgja az első gólt. Erre nem kellett sokat várni.
-
GGGBR
tag
válasz juliabrilke #415 üzenetére
az csak 8 meccs...
ugyanakkor angliából a 4 nagyra, skóciában a rangers-re, és a celticre, németeknél is egy két csapatra lehet építeni, bár a köcsög bayern miatt 21e nyeremény ment a lecsóba, pedig a city is nyert, és chelsea is megfordította...sebaj, ha holnap nyer az mu, és a schalke, akkor 18e nyeremény megvan...I LOVE THIS GAME
-
GGGBR
tag
na. ami a mai nap tanulsága: 1,angliából a 4 nagy még mindig kiemelkedik (bár az mu, és a liverpool csak holnap játszik), plusz a man cityre is érdemes jászani 2, az nb1ből a debrecen, és jelenleg a vidi a két favorit...3, skóciában még mindig csak két csapat van 4, a bundesligaban a wolfsburgban lehet bízni... 5, kell egy kis szerencse is ehez a játékhoz...
I LOVE THIS GAME
-
GGGBR
tag
ezért nem játszok magyar meccseket...
I LOVE THIS GAME
-
válasz juliabrilke #419 üzenetére
Hja képzelheted éppen nyaraltam és mikor sétálni indultunk látom, hogy a hotel kertjében felugrottak, hogy góól van. Már dörzsöltem is a kezem, végre egy kis lóvé. Erre mikor jövünk vissza látom a tv-n, hogy 0-2 a Pápá-nak
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz juliabrilke #419 üzenetére
Hétvégére vmi tuti tipp?
-
válasz juliabrilke #423 üzenetére
Necces, de nagyon. Hazai pályán a Hali azért még mindig veszélyes meg nincsen akkora különbség a két csapat között, mint azt a tabella mutatja. Szerintem ez nagyon 3 esélyes.
Este végig nézem a lehetőségeket én is. Hátha lesz vmi jó kis tuti angol v német meccsA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz juliabrilke #425 üzenetére
Te melyik oldalon fogadsz?
Én sportingbet-en meg a bet-at-home-on van egy kis ingyen szerzett pénzemA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
GGGBR
tag
a bayernt kezdem nagyon nem szeretni, de új kedvenc a man city...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
-
válasz juliabrilke #425 üzenetére
Ugye mondtam én
-
válasz juliabrilke #431 üzenetére
Viszont én ma megrakom a Halit a Fradi ellen
-
válasz juliabrilke #433 üzenetére
0-0 lett
-
Ma a Barca-nak nyernie kell
-
GGGBR
tag
Nyert, szerencsére hozott is egy kis pénzt..
Hétvégén vb selejtezők.. van egy-két érdekes lehetőség...I LOVE THIS GAME
-
-
Hurkafej
aktív tag
helló!
a netes fogadási oldalak közül szerintetek meik a legjobb? -
válasz Hurkafej #439 üzenetére
Sportingbet és bwin-t tudom ajánlani. Én sportingbetes vagyok öcsém bwines, de ezekkel még nem volt sosem gondunk. És elég sok esemény van, élőfogadás, teccetős design szóval jó. Hétvégenként sok meccset lehet élőben is nézni rajta.
off / ha sportingbetre regisztrálnál had küldjek meghivót, így mindketten kapunk egy kis extra bónuszt
-
Akkor igy jártam, viszont INTERWETTEN-t és a Bet-at-home-ot sokan fikázzák, hogy lehúzták öket pénzzel. Meg igen körülményes volt a kifizetés.
-
Tegnap jöttek a kötelező vb selejtező meccsek.
Ma még talán nyer Ghana meg Algéria.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
GGGBR
tag
Igen, az a hétvége bejött nekem is...
I LOVE THIS GAME
-
-
Hétvégi angol tippjeim:
Liverpool v Burnley : H
Stoke v Chelsea 1,5gól felettA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
További tippjeim a hétvégére:
Atletico Madrid
Fiorentina
Lyon
Bordeaux
Porto
EindhovenTermészetesen hazai
-
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest