Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz PAtr0n #17237 üzenetére

    Már eleve a GOTY verziót vettem (és kint volt a legutolsó patch is).

    Van némi teljességmánia hajlamom, de nem vagyok fanatikus, szóval volt side-quest, amin csak morcoltam a homlokom, hogy mit akarnak tőlem, vagy jobb esetben viccesnek találtam és nevetve hagytam faképnél azt, aki rám akarta sózni, de szerintem úgy 80%-át megcsináltam, és a kérdőjeleknek is begyűjtöttem úgy ~25%-át.

    Szerintem az lehet a legnagyobb difi, hogy szinte minden RPG-t normál nehézségen szoktam játszani (ha lehet válogatni), így a sokaknál szokásos Hard-hoz képest a harcok úgy 1/3 idő alatt megvannak, mert kevesebb ütés kell és szinte sohasem halok meg. De ami fontosabb, hogy nem fáradok le agyilag akár több óra játék alatt sem a kicentizett helyzetektől, mire a beszélgetéshez érek (aminek a másik hozománya, hogy általában hamar megtalálom amit keresek, és gyorsan letudom a rejtvényeket/puzzle-öket, amik a story útját állják). Inkább arra gyúrok rá, hogy a lehető leggyorsabban végezzek a harcokkal ahelyett, hogy minél nagyobb nehézségi fokozaton is túléljem őket (ez nekem story szempontból is "kell", ha pl. valami félistent játszom, hogy nem tud lecsapni három suhintással egy rozsdás kardú ork, amire nekem hatot kell ütni a "legendary" karddal --- és Geralt is egy emberfeletti mutáns, szóval szeretem gyorsan mészárolni vele az embereket, ahogy a story is sugallja).

    Ha kimondottan kihívást szeretnék, arra más stílust választok. Pl. kifejezetten önszopatásra a DeadCore volt az egyik kedvencem, multira a CS-k.

    De az is lehet, hogy csak rosszul számolt a Steam. Most, hogy mondod, gyanakodtam is rá akkoriban, mint ha egyszer megállt volna, és sokáig nem ment tovább. :U

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák