Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeAdam

    tag

    válasz J.Hetfield #15900 üzenetére

    Mondanék énis egy hosszabb véleményt, mert szerintem az a lassan 2 év mostmár amit a játékkal töltöttem, megérdemli. Semmi előzmény és az első, második rész ismerete nélkül, kizárólag a pozitív vélemények miatt kezdtem neki annó a Witcher 3-nak 2 évvel ezelőtt.
    Akkor nem gondoltam még, hogy lesz egy ilyen játék, amit tényleg soha nemlehet megunni. Számomra is messze ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam. Az elképesztően jó történet és játékmenet is már önmagában kiemelné a többi game közül, de ez hogy magunk alakíthatjuk az eseményeket és ez mellett még ilyen mennyiségű tartalom van a játékban, ezt tényleg semmilyen más game nemtudja megközelíteni a mai napig.
    Épp az agyon hájpolt és ajnározott Ac Originssel játszom, de csak nevetek néha rajta mennyire gyermeteg és primitív mind a történet, mind a párbeszédek, meg a küldetések is meg úgy amblokk az egész a Witcher 3-hoz képest. Szerintem a cipőjét sem pucolhatja.
    Vissza térve a játékhoz külön kiemelném a fantasztikus mellékküldetéseket. Ebben a játékban nem azért csinálod őket, hogy grindolj és cuccokat, itemeket gyűjts, hanem a mellékküldetések is borzasztó jól kidolgozottak, megrázó és fantasztikus történeteket rejtenek, vannak AAA címek, ahol a fő szál még annyira sem érdekes, mint itt a melléktevékenységek, a Gwent is ááá.. beszarás mennyire ötletes.

    Amikor befejeztem a főszálat, azthittem ezt már nemlehet fokozni, de ezt követően jött a Heart of Stone és a Blood and Wine ami ismét leszakítja az ember arcát. Két olyan DLC, amit akár külön játékokként is eladhatott volna a CD Projekt. a Blood and Wine DLC-ben akár 30-40 óra is bennevan, ilyet sem láttam még máshol.

    A grafikáról meg annyit, hogy most végre már kimaxolva játszhatok vele egy RX 580-as kártyával és szerintem RPG játékok közül mai napig egy sem tudta megközelíteni grafikában, audiovizuális élményben a Witcher 3-at. Például az arcanimációk körbehugyozzák az összes többi RPG-t a mai napig.

    Az egyetlen negatívum amit leírhatok a játékkal kapcsolatban, hogy űrt hagy maga után. Bármi mást vesz elő ez után az ember, hiányérzete lesz, mert ezt a minőséget tényleg csak ez az 1 játék tudja, és ezért bármi mással játszik az ember, ezek után annyira magas a léc, hogy nehéz elvonatkoztatni tőle. :))

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB

Új hozzászólás Aktív témák