- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz st3v3np3t3r #30358 üzenetére
Soha a büdös életben nem értettem a csalást. Valamiben nem vagyok jó, nem erőltetem, de nem teszem tönkre más játékát, -amit dz-ben amúgy is lehet-, pláne nem csalással!
Tegnap volt egy kedves gyerek, spamelte a bejáratot, csalt, mert totál sebezhetetlen volt.
Jelentettem, - ilyenkor mondjuk nem tudom mi a módi, mert olyan volt, mintha eltűnt volna, viszont később visszajött. Vagy nem ennyire gyors az esetleges szankció? -, és átmentem másik zónába. Ott mákom volt meghívott egy ember, aztán jött még kettő, elszaladgáltunk, 2 red dropot is nyomott a játék, rouge-okat könnyebb volt elintézni, kihoztunk mindent. -
Deck
titán
válasz st3v3np3t3r #30358 üzenetére
Pár hétig csak dz és conflict ment nálam, tudnék mesélni. Hogy, mi értelme manapság? Össze lehet futni jó arcokkal, a hangulat és az egész atmoszféra. De az árny oldal a sok toxik és csaló ember. (melyik online játékba nem?) 1v4ek akár ha egyedül mész, lekempelt bejárat h belépni se tudsz már halsz is (leszarja a ubi), a leemotolás, a pm-be zaklatás, az 1 hit-es shotgun és sniper, az smg-vel a világ végéről is csak fejre lő, a nem is megy le az armora és a legális csalás ami az expertise. Conflict-ba meg volt, hogy a spawn pontot se hagytuk el mindenki azonnal halt végig, vagy olyan skill buildel jönnek h azonnal halsz. És hiába van 2m armorod... Sajnos, nem lehet komolyan venni manapság. Mert, ha te mégis rendesen játszanál akkor csakis negatív tapasztalatod lesz sajnos. Loot szempontjából nincs értelme DZ-zni. Még ha minden godroll lenne itt benn, vagy csak itt esne exotic lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest