Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz .Szaki. #3665 üzenetére

    Én nagyon régóta már csak a Sheldon karakterhez hasonló mániák miatt néztem, miközben folyton szidtam, hogy ez már rég nem az eredeti ötlet folytatása, és csak szimpla romantikus vígjáték (amiből van ezer és jobb is), de a vége felé úgy éreztem, hogy elindult vissza felfelé a színvonal, így újra szívesebben néztem a befejező évadot, ugyanakkor emiatt kicsit rossz érzés volt az is, hogy vége lett.

    Szerintem is szépen sikerült befejezni. Arra tippeltem, hogy a Friends-hez hasonlóan (ha jól emlékszem, bár az nagyon régen volt) szétszélednek a világban, mennek a párok a maguk dolgára (szerintem szándékosan is volt erre nézve pár utalás). Ez így sokkal jobban tetszett (még akkor is, ha most azzal lehet őket vádolni, hogy szándékosan folytatható módon hagyták inkább csak félbe, mintsem valami természetes módon tényleg teljesen lezárták volna egy éles vágással).

    A mit nézzünk helyette nosztalgiázásképp kérdéshez pedig máris adtak egy tippet ők maguk: Buffy a vámpírok réme. Nemrég elkezdtem nézni (némileg újra, mert láttam pár részt gyermekkoromban, de közel sem mindet, vagy nem emlékszem rá), de valamiért elakadtam. A másik ötletem pedig a fent említett Jóbarátok (feltéve, ha hozzám hasonlóan akkor látta valaki utoljára, mikor még folyamatában gyártották). Aztán 10-15 év múlva esetleg újra neki lehet ülni a TBBT-nek is az elejétől, hogy ha újra lepergett nekünk egy korszak az életünkben, akkor hogy fest újranézni.

    Amúgy igen, nekem is adott egy ilyen kis szentimentális hangulatot a dolog, hogy mennyire más emberek vagyok, mint mikor legelőször láttam a pilot epizódot (és nem hezitálok magamnak beismerni, hogy nem csak pozitív értelemben változtam, de ami biztos, hogy nagyon más irányba haladtam, mint akkor hittem). Nekem máig az első néhány évad az "igazi", a közepétől pedig "híg pótlék", de azért szép munka volt egészében is.

    Viszont annak még mindig örülök, hogy megszabadulok Chuck Lorre-tól, mert a legutóbbi USA választások óta már gyűlöltem a vanity card-jait (ok, hogy van véleménye, de szerintem túlzásba vitte a dolgot így, hogy állandóan totális apátiában lesajnálkozóan nyafog Trump miatt, mint ha vége lenne a világnak és jön a dögvész...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák