- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz - = Zk = - #14598 üzenetére
Backup- wipe- backup vissza?..
Csak segíteni akarok, mert nem olyan gáz az az ace..MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
animoo
senior tag
nekem anno egy galaxy ynal volt dolgom. az a baj, hogy hiaba pakolsz mindent sdre,akkor is pl a facebook cache-e telerakja pillanatok alatt. onnantol meg pusztulat, nem jonnek meg az smsek, az emailek, lefagy, lassu stb...
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #14597 üzenetére
annyira nem mozgat ez a teló, hoyg főzött rommal buzuljak. de ha anynira sokat dob rajta, akkor LEHET kipróbálok egyet
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Weeman1
veterán
-
Frozzy
őstag
válasz - = Zk = - #14603 üzenetére
tesómnak is galaxy ace-ja van.. gyári rendszerrel szerintem használhatatlan.. felrakott egy fb-t instagram szókereső meg ha netalántán még egy progit felrakott volna akkor már visított, hogy nincs hely.. rádobtam egy jó kis rendszert van ext3 partíciója egy csomó mindent tud telepíteni gyors gördülékeny lett a maga módján és az akksi is jobb lett valamivel még a design is változott így nagyon tetszik neki azóta is
(#14606) MurdR: így van jó az még mindig csak ezek pont azok a telefonok, hogy KELL egy kis mókolás, hogy legyen belőle valami
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
- = Zk = -
félisten
válasz Frozzy #14608 üzenetére
akkor odaadom, mókold meg nekem ...
nekem nincs hozzá türelmem(#14606) MurdR
nekem az i változat van... 830MHz.. .de carabb a "vga"...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Frozzy
őstag
válasz - = Zk = - #14610 üzenetére
jaja tesómnak is a "szarabb" i van így még szarabb mókolgatni
-
zermi
aktív tag
válasz westcoastog #14597 üzenetére
Én ezt használom jelenleg és ma már egyszer kiírta "Őrhalom". Ugyanis épp ott frissített (vonaton átutazóban).
-
- = Zk = -
félisten
válasz Frozzy #14612 üzenetére
hurá... nem lettem meggyőzve
-
Frozzy
őstag
válasz - = Zk = - #14614 üzenetére
hát azt elhiszem
-
- = Zk = -
félisten
válasz Frozzy #14615 üzenetére
marad a Hüvej... cserélem ez ta szerencsétlent. ha nem, valahogy beleásom magam a ROM-olásba.. vagy mi a neve...
-
VD
őstag
Mostanság:
Lock: Widget Locker Silver Bullet témával
Időjárás: Beautiful Widget
Home: lLauncher egyedi ikonokkal (főleg MIUI)[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
a hátteret keresem, valaki tud segíteni? (gugli kép kereső nem találja)
-
Mateosz
aktív tag
Nálam most így néz ki.
*** Be prepared! ***
-
Weeman1
veterán
válasz wertigo1984 #14630 üzenetére
Lehet hogy valami térgörbület van a környékeden,
vagy féreglyuk.Xiaomi 11T Pro
-
- = Zk = -
félisten
válasz wertigo1984 #14630 üzenetére
nekem is így írja a 16.kert. itt lakom. De csömörön melózom, oda Gödöllőt ír
-
wertigo1984
őstag
válasz - = Zk = - #14639 üzenetére
16-ba jarok uszni
Mostmar megjavult, irja a 2. kert, kivancsi leszek, hohy holnap reggel ha rafrissitek otthon, vajon azt irja-e majd ki?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
dokee78
félisten
Van valakinek témagyűjteménye Widgetlockerhez?
Nem oldalra csúszkás.Hasonlóra vadászom,mint a képen.
Az "Unlock" szót,hogyan tudnám kicserélni "Feloldás"ra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest