- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
veterán
Úgy látom kezd terjedni a natív 12VHPWR csati. Itt volt már az ideje. Én most fejlesztettem a gépet, egy 5 éves tápot cseréltem le egy FSP 1000 Gold-ra, amin már szintén megvan ez az új szabvány.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Rowon
őstag
Nekem már csak a GNU/Linux miatt sem lesz Nvidiás tápom soha. Nem tudnak (akarnak?) egy normális open-source GPU drivert megírni hozzá, akkor süljön rájuk. AMD-nél ilyen gond nincs, viszont ott meg a fogyasztás/teljesítmény arányon javíthatnának, mert van 1-2 abszolút nem hatékony kártyájuk. Ugyanakkor jelen állás szerint náluk nem lesz 12VHPWR csati.
Cikkhez hozzászólván. A tápos topicban mostanában panaszkodtak ketten is a Phanteks Revolt Pro tápokra (ami egyébként Seasonic Prime platformra épül), hogy a ventilátor mindenféle szabályosságot nélkülözve jár benne. Remélem ez az új termékcsalád normálisabban össze lesz rakva.
[ Szerkesztve ]
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
tibaimp
veterán
Nem Linux-ozok, szóval nekem ilyen gondom nincs
. Amúgy meg, ha kihal ez a VGA táp szabvány, ha rajta van a tápon az bajnak nem baj, max nem lesz használva. De szerintem előbb utóbb az Intel és az AMD is áttér.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Rowon
őstag
Tudtommal a Corsair nem igazán akar a tápjaira ilyen csatlakozót tenni, legalábbis tavaly még Jonnyguru valamelyik fórumon ezt nyilatkozta. Aki ilyen csatit akar, annak ott az átalakítókábel. Hogy most már van-e új Corsair tápegység ilyen... kimondhatatlan csatival azt nem tudom.
Most igazából egy csomó leégett kábel után... nekem sem túlzottan vonzó ez az egész. Maga az új szabvány egyébként jó, ha valaki elolvasta az újításokat, de ez a csatlakozó... Annak is leolvadt, aki tövig beledugta a kártyába.
[ Szerkesztve ]
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
Rowon
őstag
Nem tudom, de őszintén, nem is értettem a történetet. Állítólag nem dugták be teljesen a csatit a VGA-ba és azért olvadt le. Tehát nekem ebből az jön le, hogy nem az átalakító volt a hibás, hanem "user error". Aztán volt Redditen olyan poszt is, hogy valaki tövig benyomta (
), aztán úgy is leolvadt a kábel. Ki érti ezt?
-
-
Rowon
őstag
Jelenlegi árakat tekintve nem tudok eljutni a VGA frissítésig (sőt, nem is vagyok hajlandó annyit fizetni), inkább hajtom a jelenlegit FullHD-n, amíg oda nem kozmál.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMP sorozatú modellek családfája gyarapodott két taggal, plusz jött egy SFX-es megoldás is, de mindhárom jószághoz jár 12VHPWR csatoló.
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest