- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, karácsonyra gondolkodom , hogy 1 tabletet kérnék, mivel a gépemet kb csak netezésre használom, úgy vélem ezt 1 tablet is tudja, plussz ugye rengeteg ingyenes játék stb stb... (gyenge a laptopom, kb minden játék felejtős, de androidos telón imádok játszani) VISZONT ÉLETEMBE MÉG SOHA NEM IS FOGTAM A KEZEMBE TABLETET, nemhogy kipróbáljam stb... Szóval szeretném a segítségeteket kérni, érdemes lecserélnem a gépet 1 tablettre? Amire használnám, netezés, android játékok, netrádió és filmnézés! Filmet pl lehet rajta nézni? ( netről úgy mint a pc-n is és nem gépről feltöltöttet, )
köszi a segedelmet
olyanok is érdekelnek milyen strapabíró 1 tablet, mennyit bír 1 feltöltéssel stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sztem érdmes ha tényleg csak ilyen alap dolgokra használnád. Am. meg Tescoban, Media Markt-ban meg ilyen helyeken vannak kipróbálható darabok, ott megnézhetnéd biztos ami biztos.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
igen ilyesmikre, drága gépet nincs pénz összerakatni, amin mindenféle tuti játék fut, de én nagyon szeretem az androidos játékokat pl ami ugye nagyon sok ingyenes gondolom tabon sokkal élvezetesebbek is mint a pici telón. Egyetlen kérdés számomra, ebben valaki világítson meg , hogy online filmeket nézhetek tabon a neten ??? nem youtube(!!) hanem amiket a gépen is tudok nézni, telefonon pl nem működnek tabon sem ?
-
törölt tag
Az, hogy ellesz e adva a gép azt nem tudom, a cserét arra írtam, hogy én a laptop helyett szeretném és nem 1 új gépet rakatnék össze karira (annyi keret nincs , hogy igazán jó gépet csináltassak, tehát normális játékok kilőve , viszont androidosokkal időtlen időkig elvagyok , ezt csak azért írom , mert ez is a tab felé , húz a "rengeteg" ingyenes játék) nekem helyette kéne, vagyis gondolkodunk rajta a családdal, mert arra amire kell tudja 1 tab is, nekem inkább az a kérdés bírná e ha napi akár napi 5-6 órát neteznék vele mint most a gépemen stb.... meg az ipad szerintem kábetűsen drága,,, az androidot ismerem stb stb én sokkal inkább azt használnám...
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Az iPad birja 10 ora hosszatt, a kinai Androidos csodak nem. Ha Androidbol normalisat akarsz, akkor az se lesz olcso... Az Androidos tabla kb. egy nagy mobiltelo, mig az iPad-nel az iPad-es szoftver kihasznalja a nagyobb meretu kijelzot...
Es 100%-ban jelenleg egyik tablet se tud kivaltani egy PC-t. Igen, meg az alap dolgoknal is... De nagyon jol hasznalhato, es valoban , legtobbszor eleg.
De mondom, az 50k alatti cuccokat erdemes kerulni, mert csak szopas lesz veluk...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
nagyúr
Ez baromság, nyugodtan vegyél androidos tabletet. Pl. itt egy olcsó
Erről van mobilarénán is teszt és viszonylag aktív a topikja. Ami alá én nem mennék az a 30 ezer Ft, az alattiakról én szinte csak rosszat olvastam és tapasztaltam.
Abban egyetértek, hogy ki nem lehet váltani a notebook-ot vagy asztali PC-t mert szöveget szerkeszteni vagy bármilyen produktív munkát végezni az a legjobb viszont netezésre akár több órára is egy tablet kiváló hiszen még a notebook-nál is jóval mobilabb akármilyen pozitúrában használhatod.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Alex91
félisten
-
-
Alex91
félisten
válasz #27441408 #10 üzenetére
Azt mondom, hogy pl. olcso Androidos 7"-ost nem vennek, ha van egy mobiltelo. Nem lesz sokkal nagyobb elmeny. Ha nem tul regi a notid, es a jatekon kivul minden masra jo, akkor esetleg azt megtartva egy nagyobb tablet melle meg jo valasztas lehet. Es ha igazan jot akarsz, akkor egy iPad...
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Rudolf31
csendes tag
Sziasztok! Én sem tudok dönteni, ill. még sosem használtam tabletet, de most van úgy pénzem, hogy megtudnám venni ezt az akciós kicsikét: http://www.mediamarkt.hu/mcs/shop/elorendeles.html?et_cid=71&et_lid=92&et_sub=_sony_tap_elorendeles
Mi a véleményetek róla? Mennyire könnyen lehet hozzászokni a kezeléséhez? Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest