- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne amugy, hogy milyen programokat szoktatok kitalálni?
Unom már, hogy gondolkozunk hova menjünk majd megyünk a kocsmába inni mert senki nem tud jobbat.
Közbe elszoktunk még menni billiárdozni,tekézni,moziba. Ezenkivül esetleg tud valaki valami értelmes programot? -
robick5
tag
No ezt már én is meg akartam kérdezni !
Más.: Aktuális hirdetéseim !
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
mefistofeles
addikt
Az egy nagyon tutkó kis játék!
Ha unatkozok a számítógépen szoktam nyomni pár menetet...[link]
Amúgy élőben egy hokipályát formázó asztal ahol alulról levegővel fújva lebeg egy korong. Ezt kell a két játékosnak egy-egy "kézi bizbasz" segítségével az ellenfél kapujába lökni. A korong nagyon gyorsan halad és pattog a falak között! lehet trükközni rendesen![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Winne
nagyúr
válasz mefistofeles #9809 üzenetére
Érdekesnek tűnik ez a lebegős dolog, bár ilyen már volt korábban is a lebegés leszámítva, nem? Azt akkor hogy hívták?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
opti06
aktív tag
Eladó egy EK NB/SB 5 blokk (réz/acetal) ha valakit érdekel dobjon pü-t
-
BossBoss
őstag
Srácok! Ki honnan rendel kaját Szombathelyen? Pizza stb.
-
ß3NC33
tag
válasz BossBoss #9820 üzenetére
Én a prima pizzától szoktam rendelni. délután akciós a pizza és szvsz elég jó is.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
A weboldalukon sehol nincs cím megadva, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy kimondottan házhoz szállításra vannak ráállva, valószínűleg ezért is tudják olcsóbban adni, mert nincs bérleti díj havi szinten.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
v-paci
aktív tag
válasz BossBoss #9820 üzenetére
Pizza König: jó tészta és szósz. Jó feltétek, bár nagyon sok pizzájuknál hagymát használnak (nekem annyira nem ok), de leszedik természetesen. Amúgy a 45cm-es pizzájuk sokkal finomabb, mint a 30-as és vasárnap és hétfőn akcióban is van.
Saláták, gyros és szárnyasok: Gekkó -> nem olcsó, de legalább finom és az adag is rendben van.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
mefistofeles
addikt
Régen DonPepe most hol innen, hol onnan. De ami a Pepe helyén van (pepító?) onnan hoztam múltkor egy hús-hússal (volt ilyen a Pepében is) prémium pizzát, igaz, hogy nem olcsó de odabasz! Roskadozik a bacon, tarja, szalámi, csirkehús kombótol!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
orion1025
őstag
-
v-paci
aktív tag
válasz mefistofeles #9830 üzenetére
Én egyszer rendeltem csak tőlük, a tészta nem volt rendesen megsütve, a feltét fele meg a doboz tetején volt és nem a pizzán. Azóta nem rendeltem tőlük... ezek szerint új szaki lehet náluk
@Orion: melyikről?
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
A Königről, itt van mögöttünk.Annyira analfabéták is voltak, hogy egyikőjük sem értette meg, hogy egyik felére ez kell, másik felére meg az nem.Egyik csajjal voltam ott személyesen, rendesen le kellett rajzolni nekik egy papírra Érdekes a di Casa-nál egyből megértik az eféle igényeket.Persze ettől nem szarozom le a Königet sem, de amit tapasztaltam és hallottam, az alapján nekem valahogy nem
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
v-paci
aktív tag
válasz orion1025 #9833 üzenetére
Azért mertem ajánlani a Königet, mert nekem eddig csak jó tapasztalatom volt velük, de ezek szerint azért ott is van gond... Igazad van, a di Casa is a jobbak közül van, csak nekem annyira nem jön be a tepsis tészta.
Semmit sem gyűlölök jobban, mint amikor érzed egy pizzán, hogy a legócskább feltéteket használták: univer vagy olcsóbb szósz, és legtrébb húsok. Van pár ilyen is sajnos.
-
orion1025
őstag
Többet meg sem szólalok, mert romba döntök "álmokat"
-
Winne
nagyúr
válasz orion1025 #9838 üzenetére
Minden helyről vannak ilyen storyk azoktól pl, akik ott dolgoztak, de ennek nem így kell nekiállni. Éhes vagy, megeszed, nem azon gondolkodsz miből és hogyan készült.
Én most a Metro-ból rendeltem az utolsó két alkalommal és az is az olcsó de jó kategória eddig nálam. 800 pénz a pizza.
Ízre szeretem még a Sebranot, de ott fontos, hogy mennyire friss a pizza, Görögben nem voltam sztem 6-7 éve, pedig azt is szerettem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Iomega
addikt
-
busman
veterán
Ha pizza,akkor Ciao Amico...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
mefistofeles
addikt
Sokan dicsérik a Görög pizzériát de nekem volt egy rettenetes emlékem velük. Egyszer a cégünk rendelt mindenkinek egy pizzát onnan de én még olyan szart nem ettem.......
-
mefistofeles
addikt
Gyerekek, mindent meg lehet enni csak ne lásd miből, kik, hol és hogyan csinálják!
-
orion1025
őstag
Ja és ha hallanád a Könignél micsoda freestyle és karaoke partykat szoktak tartani, na ilyen téren nem unalmasak Így nyáron nyitott ablak mellett első kézből élvezhettem az egész napi előadásokat, pláne amikor a fürdőt újítottam fel, ami hátra néz a szolgáltató házhoz
-
EczkE
veterán
Príma tényleg jó, főleg az akciós időszakban. Ott csak kiszállítás van. Régen Bingó volt a favorit, de már onnan nem rendelek. Sebrano sem rossz. aClubbos pizza is finom.
De mostanában a Metros pizzát szoktam enni, mert tényleg olcsó de jó.
Asszem mindenféleképpen!
-
BossBoss
őstag
Legtöbbet a Bingóból szoktam rendelni, de egy fél éve megváltozott az alapjuk és egyre rosszabb pizzát csinálnak. Vagy csak szimplán meguntam. Sebranonak nagyon jó a tésztája, de nagyon lassúak. A di Casa nekem nagyon mirelit feeling, de legtalább nagyon olcsó. Königet nem ismerem, de itt többen írtátok. Most kipróbálom. A"club elmegy. Meg most indult a city cafe-nál is pizza. Legalább is tervezték. A tulaj azt mondta, hogy nem szarozik, olasz szakács, olasz nagykerből minden hozzávaló. Majd kiderül mennyire nyerő. Jah és ez nem reklám, csak közel lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest