- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Nincsen valakinek 6210-s csodatelefonja?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Iomega
addikt
válasz orion1025 #10760 üzenetére
Majd megnézem, ha nem felejtem el, mert szüleimnél van Kőszegen elpakolva.
Egyébként, így gondoltad az üzletet, ahogy az aláírásodban is kijelentetted? -->> "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
fesii
aktív tag
Van egy eladó akváriumom 2éve kinn van az erkélyen szóval gondozást igényel! Ha valakit érdekel a lomtalanításig aktuális.
Van egy ilyenforma állvány is hozzá ott a két falapra már erősen ráférne egy festés... -
Iomega
addikt
válasz orion1025 #10762 üzenetére
Nyaranként, a zsebemben való hordást nem bírta, bár néhány évet kibírt így is, mivel az izzadás következtében folyamatosan párásodott a telefon, és szerintem kellően beoxidálódott.
Kezdetben csak kikapcsolt magától, majd végül már elindítani nem lehetett.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
orion1025
őstag
válasz Iomega #10765 üzenetére
Az oxidáció könnyen lehet, és még konkrét pára sem kell hozzá ahogy tapasztaltam.A régebbi paneleken idővel kicsapódik valami fehér por ami hasonlít a vízkőhöz, az meg tudja ölni a nyákot.PC-s alaplapon is látni ilyet, de xbox-nál rengeteggel találkoztam már.Ellenben ha külsőre elfogadható állapotú, akkor már félúton leszek ezzel a 6210 témával
-
somé
őstag
Szerdán, 27-én Szhelyi út esedékes, ha valakinek valami megtetszene: [link]
Tech-No-Logical World.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Tud valaki egy szépen dolgozó fényezőt elfogadható áron?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
kp78
addikt
Szerintem ő nem fényképezőgépet keres, hanem karosszéria fényezőt. Legalábbis én arra gondoltam.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Winne
nagyúr
My bad.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
net84
őstag
Read only...
-
Killer01
őstag
Sziasztok,
egy 5770-es vga nem érdekel valakit? -
géppuska
csendes tag
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy átvertek...
Ha bebizonyosodik, akkor kihez, fordulhatok segítségért?
PÜ-ben légyszíves.
Köszi -
Ygg
senior tag
-
krups8
tag
Honnan vegyünk parfümöt, tudtok valami okosat?
szerk.: rá is jöttem. ez is vatera
[ Szerkesztve ]
-
-
robick5
tag
válasz géppuska #10791 üzenetére
Ha van számlaszám,és még a 20k is meghaladja simán jelentsd fel,sz.szám alapján valaki fizetni fog.A csomag amit küld,lehetőleg több tanu jlenlétében,ne a rokonság hanem kézbesítő,szomszéd bontsd ki.
Sajnos tapasztalatból mondom,nagyon rutinosan csinálják egyesek,előre utaltatnak majd küld egy csomit ami ki van tömve szeméttel,ha te nem tudod bizonyítani mi volt a dobozban,ő viszont rendelkezik a feladó vevénnyel.06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
BaLee
addikt
válasz orion1025 #10794 üzenetére
Így van. Én az itteni ügyleteim 95%át előreutalással intézem, akár nekem utalnak akár én utalok, még soha sem volt probléma senkivel. Pusztán meg kell nézni kivel üzletelsz...
Az a baj, hogy ha rendőrség is lesz a vége a dolognak és majd pár év múlva neadj isten el is itélik az illetőt és megbüntetik, az áldozat a pénzéből már semmit sem fog látni...
-
orion1025
őstag
Nincs valakinek elfekvőben olcsón SATA HDD-je? Elég egy 60 vagy 80GB-s is.Az teljesen mindegy, hogy 3,5 vagy 2,5-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest