- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz MartOOn #7803 üzenetére
Pár kép az új telótól: [link]
Vélemények? Mennyire fos? Automatan, szinte menet kozben kezbol hajra... Semmi allitgatas.
OnePlus One alap kamera app (szűz képek)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
gergo5991
őstag
Túratárs képe:
a dzsungel mélyénxperia Z+snapseed
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Lumia 1020 - PE
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz gergo5991 #7810 üzenetére
Biztos, hogy nem klón az iphone-od? Elképesztően gyatra a minőség. Volt i5-m és az hibátlan képeket lőtt
A virágos képnél egyértelműen látszik, hogy zsíros vagy koszos a kamera lencse (aurásodás). A panorámánál pedig szerintem figyelmen kívül hagyod a telefon figyelmeztetését hogy lassabban forogj vele, mert brutálisan bemozdult a kép. Ez egyébként az összes sötétebb helyen készült fotódnál így van amit láttam.
-
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Esküszöm a név adása nehezebben megy, mint találni egy jó témát és lekapni együttvéve.
(#7815) ghost364: Talán lehetett volna még ezt-azt, a monitorom és a laptopom is mást mond sokszor, más színkészlet, kontraszt stb.....sajnos ezek is számítanak a szem szempontjából.
(#7816) Red Bull fan: A viharfelhő csak hogy szóba hozzam azért került fel, mert az a felhő bizony elkapott a pusztában esernyő nélkül. A telóm úgy úszta meg, hogy volt ott egy kuka (Tihanyi belső-tó körü voltam akkor) és bele dobtam, míg a jég csapdosott egy fa némi védelme alatt.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
-
-
válasz toto0569 #7775 üzenetére
Honnan szeded ezt a sok tücsköt-bogarat? Mennyire mész hozzájuk közel, hogy nem repülnek el (vagy nem csípnek meg)? A minap egy marha nagy sáska bedekkolt az orchideánkra, de nem mertem lefényképezni, megijedtem
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
MartOOn
addikt
Hoztam egy erdekes járgányt : színes és b&w. Gyorsan kellett loni, mert eleg ideges tekintetu volt a tulaj. De ha egyszer elkapom nelkule...
OnePlus One +snapseed
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sszemtelen
őstag
Hoztam pár makrót ha nem gond
Link.Lumia1020
-
MartOOn
addikt
Még egy: [link]
OnePlus One + snapseed
-
MartOOn
addikt
Kösz. Ma biccselünk egy kicsit, remelem lesz jo foto téma is. Meg ki akarom probalni a 4K-s videot mit tud.
-
toto0569
addikt
Bocsánat a késői válaszért...Még most olvastam csak...
A legtöbbet innen az udvarból,munkahely,szomszéd ,utca.
Megközelíteni pedig nagy meló [---2.5 - 3.5 cm---] mert általában arrább száll,vagy háttal van.Ha a pók hálójához érsz akkor elkezdi rázni magát (kb.Trambulin).A méhek azok aranyosak,ha nem kapkodsz akkor semmi baj.Körberepüli a telót és köröz ha zavarja.Pár napja az ujjamra szállt,na akkor kellett volna fényképezni.
A kis rigót is kiraktam az udvarra de akkor nem volt nálam a teló ,pedig olyan fáradt volt.Közben simogattuk a buksiját és nem repült el.Az jó kép lett volna.(a megmentése fontosabb volt.Nem bírt a műhelyből kiszállni.)
Aztán fekve,kúszva mint CsákNorisz
Felejtsd el,hogy gyorsan leakarod fényképezni azt hali... -
natë
nagyúr
Lumia 1020 - PE
-
cal84
tag
-
MartOOn
addikt
TAG és TAG & SAAB
OnePlus One + snapseed
-
MartOOn
addikt
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Pár esti Balatonfüredi fotó, mint a múltkor. Nem volt állvány csak néha letámasztás.
hajó
vitorlások
vitorlások 2
zászló 1
zászló 2
hajó 2
hajó 3
messzi távolkikötői fények (+állvány)
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
szitakötő 1 (módosítatlan)
szitakötő 3 (ennél volt némi rosszalkodás)
virág
Ez egy boltban készült, vagyis beltéri felkapom és gyorsan katt féle. Sajnos az eredeti nagyon sötétecske lett a biztonsági beállításom miatt, így volt pluszban fény, kontraszt(adott hozzá színt), és kevés élesség többlet. Tudom még így is sötét, de úgy gondolom mivel nem a szabadban készült elmegy hangulatilag. Tetszett, hogy elsőre bemozdulás nélkül sikerült lekapni. Nem hiába használok rázkódás védelmet pár hete.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #7846 üzenetére
szitakötő 3
javítvakiszedtem még egy piszkot
(#7843) ghost364: Van olyan is hogy nem olyan feltünő az a zaj.
(#7842) Red Bull fan: Jó téma volt.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
(#7849) legiaap : Nem, dehogy, az "izgalmas"-t így akartam írni. Csak lőttem 2 makrót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest