- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz sestertius #898 üzenetére
Nagyon baba az a Aerocool kijelző
Árát tekintve nem egy nagy összeg.
Funkcióban jobban el megy és látványos mint az előzőleg feltöltött kép alapján a négy potis szabályzó,igaz az nem került 12e.Ft-ba[ Szerkesztve ]
-
sestertius
őstag
válasz pottyantós #902 üzenetére
Tuit!
A gépen kívűl a radiátor? Merre, hol?Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
jeni
félisten
válasz pottyantós #902 üzenetére
minden csúcs benne de a videokari kilóg a sorból
-
pottyantós
aktív tag
Köszi szépen! Hát az tényleg nokedli...
Nyáron nem játszok sokat, ősszel tervezem egy komolyabb videó rendszer kiépítésétsesterius: A ház tetején van, mivel nem fért el a ventikkel, a ramok útban voltak, így kiraktam a ház tetejére, a ventik meg maradtak benne!
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
ffodi
veterán
Most már ahogy nézem a legolcsóbb helyen is 11,5k, mondjuk én kb fél éve vettem, akkor még olcsóbb volt.
A régi házamban ezelőtt egy CM CoolDrive 4 volt, az is lcd-s volt és azzal is meg voltam elégedve, de ez az Aerocool, érintőkijelzős, kapcsolható ki-be az lcd, és tud mindent amit kell, szóval szerintem jó ideig kihúzza még, ha csak nem megy tönkre(remélem nem fog, mert nagyon ütős cucc).
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
pottyantós
aktív tag
-
ffodi
veterán
válasz pottyantós #911 üzenetére
Természetesen függ a ventiktől. A gyári 20cm-es ami felül, és a 14cm-es ami elöl van a HAF 922-ben, azoknak a gyári fordulatuk 700rpm. Így elég hangosak. 200rpm-ig engedi őket szabályozni, ami azért szerintem nem rossz. 400rpm alatt nem is hallani őket egyébként.( az egyik régi 8centis ventim furdulata 2200rpm volt gyárilag, azt is engedte azthiszem 1000-ig levinni, de 1300-1400 alatt nem is lehetett már hallani)
Vannak szabályzók amikkel annyira le tudod tekerni a ventiket, hogy megálljanak(pl.: CM Cooldrive), ez elvileg csak addig engedi leszabályozni, amíg még "stabilan" működnek. Kb a gyári fordulat 30-40%-ára tudod leszabályozni mindegyik ventit az Aerocool v12xt-vel. Én nem a fordulatot nézem, hanem addíg allítom a ventiket, ameddig nem hallani a hangjukat már, és még megfelelő teljesítményt nyújtanak.
Aerocool V12XT:
-Érintőkijelző
-4 venti szabályzása
-4 hőfok mérése(fahrenheit/celsius skálán)
-kijelző ki-be kapcsolás
-"billentyűzár"
-be lehet állítani egy hőfokot, amit ha túllép akkor feltekeri maxra a ventit.
-venti megállás esetén riaszt.
-a beállításokat megtartja kikapcsolás után, és áramszünet esetén is
-hdd aktivitás kijelzésenagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz pottyantós #911 üzenetére
a barátodé jobb és praktikusabb ,mert abban van USB bemenet és e-sata csatlakozás,ráadásként a a computermode boltban a neten olyat is találtam amiben kártyaolvasó is van benne
-
pottyantós
aktív tag
Ha a kettő közül kéne választanom, inkább a V12 kéne, annyira nem baj, hogy nincs rajta e-sata + usb, ami a házon van az bőven elég, és a kijelző is sokkal komolyabb
Amin nagyon megragadt a szemem, az ez! és nem is drága computermode-ba 10k
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
én inkább 1 egységeset venném meg mert akkor nem foglal több helyett,mert tervezem a Blu-Ray írót is bele.
Amúgy most vettem hozzá 4-3 in 3,25 HDD packot 4005 Ft-ért. Abban a ventit majd lecserélem erre vagy emerre
kérdés az melyik lenne jobb? A Coolink venti elvileg teljesítményben jobb lehet rosszabb esetben nem villágít mint a CM piros venti -
jeni
félisten
válasz pottyantós #915 üzenetére
azt én is néztem nekem is tetszik,kérdés motoros-e vagy sem. Bár macera ha nem motoros és folyton ki kell hajtani,másik kérdés,hogy kihajtás esetén vagy kinyílás után mennyi helyet foglal el felette
-
ffodi
veterán
válasz pottyantós #918 üzenetére
Hmm....Hát ha nem automatán nyilík, akkor nekem nem is kéne. Régebben én is szemeztem ezzel, de nem nagyon néztem utánna. Szerintem a v12xt vagy a touch 2000 a legjobb választás. Kijelző nelküliből pedig a Zalman ZM-MFC1 Plus.
-
jeni
félisten
válasz pottyantós #920 üzenetére
ezek se rosszak
Li an LI
Touch-1000
Zalman ZM-MFC3Az egy sorosra megyek,hogy nyerjek helyet vele-Zalman MFC3 vagy a Touch-1000
A Lian Li az mennyire megbízható.amit halottam róluk,hogy minőségi házakat épít.
Tudásban nincs különbség a többi között egymáshoz viszonyítva
-
pottyantós
aktív tag
Ha a 3 cucc közül kéne választanom, én a zalmant venném meg! A li an li-t még nem láttam, annyira nem jön be, a touch se rossz, de szerintem a zalman a legelegánsabb a 3 közül! Én biztos azt választanám, ha van feketében az lenne nyerő a HAF-al!
-
ffodi
veterán
Elrejtettem a DVD írókat. Képek ----> ITT
-
jeni
félisten
válasz pottyantós #923 üzenetére
Ez alapján a videó szerint nem valami meggyőző a rátekintés a Zalmanra az érték leolvasásnál.
Nem mindig lehet látni az adatokat,vagyis csak bizonyos szögből látható csak. -
ffodi
veterán
Miért mi a bajod vele? Simán fogja, és olyan sűrűn úgysem használom. Egyébként kétoldalú ragasztó + szigszalag, szóval az szerintem nem gázos, a nyomógomb pedig régi egérpadból van(textil egérpad, textil nélkül)
-
ffodi
veterán
Kicserélte már valaki a ház oldalán lévő méhsejtes rácsot plexire? Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki pontos adatot adni a belső méreteiről a haf 922 háznak?
Már nagyon sok helyen néztem, de nem találom!
Előre is köszönöm! Üdv -
sestertius
őstag
Hála az égnek, nálam a radiátor pont befért hátulra... hurrá...
Így lett Corsair H50 a Mugen 2 helyett....Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
pottyantós
aktív tag
válasz sestertius #934 üzenetére
Először én is H50-et akartam de ment a vita, hogy hogyan kell rá rakni a venti, kifelé vagy befelé fújjon melyik a hatékonyabb, így maradtam a teljes rendszernél... Végül , hogy lett rá rakva a venti?
milyenek az értékek a H50-nél, akár jöhet pü-ben is..
[ Szerkesztve ]
-
sestertius
őstag
válasz pottyantós #935 üzenetére
Értékeket kifejezetten nem teszteltem, de alacsonyak természetesen a játék alatt is..
A ventit bármelyik oldalára felteheted... akár mindkettőre. Egyik oldali felfogatásokat arra használtam, hogy a házhoz rögzítettem, a másik oldalra ment a hátul lévő venti, ami ugyanúgy kifelé fúj...A leghatásosabb természetesen az lenne, ha oldalra vagy esetleg alulra lenne feltéve úgy, hogy kívülről kapja a friss levegőt.. Egyelőre így marad, aztán majd kiderül...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
mixi80
aktív tag
válasz pottyantós #936 üzenetére
Igen erre lennék leginkább kiváncsi!
Ha jól néztem 304 mm azt hiszem a belső mérete. Szóval az 5870 simán belefér a maga 28 cm-érével.
Tudnál egy olyan linket ahol a vga-k pontos mértét(hosszúság) meg tudom nézni?[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
válasz pottyantós #939 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
sestertius
őstag
válasz pottyantós #935 üzenetére
Hm.. érdekes..
Bogarat ültettél a fülembe...
Pusztán kipróbálási alapon a ventit vissza tettem a helyére, és rá a radiátort, a csövekkel lefelé, hivatalosan úgy kellene gyárilag - elvileg szerintem pedig mindegy...
A lényeg, hogy az értékek még jobbak..
Majd dobok fel képet!Üdv!
-
pottyantós
aktív tag
válasz sestertius #941 üzenetére
Nagyon sok variációt láttam már róla... de tényleg érdekes!
Kb mennyit javult így a teljesítmény?
Várjuk azokat a képeket...!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
bakerman89
tag
válasz pottyantós #942 üzenetére
Ezt énis várom
-
sestertius
őstag
válasz bakerman89 #943 üzenetére
Hamarosan...
De végül is nem sok változás van... csak hát mégis jobb ugye.. szerencsére...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
sz.j
nagyúr
Na srácok, már itthon is kapható/rendelhető a HAF X .... és mindez potom 50k-ért.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
pottyantós
aktív tag
Nocsak végre elért ide!! 50k? Én személy szerint rosszabbra számítottam, de mivel újdonság, lemegy majd 45 környékére, (remélem) azonnal szerzek egy db-ot! Még 50-ért se rossz választás, mivel van olyan jó mint a corsair 800d, vagy jobb, már sokkal olcsóbb az X
-
sestertius
őstag
Hát azért annyira nagyon nem olcsó... ennyi pénz egy házért... habár van ennél húzósabb is, az tény...
Amivel még adós voltam:
Jelenleg tehát megfordítottam, lefelé vannak a csövek, illetve tulajdonképpen a hátsó ventihez van hozzá fogva csupán a radiátor.
Előnye lehet ugye, hogy extrém tuningnál még hozzá lehet nyomni még egy ventit, elfér gond nélkül... de nekem egyelőre nem szükséges.
Szzóval így kicsit jobbak az eredmények. Így marad... /2, 3, 4/[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz sestertius #948 üzenetére
Én, ennyi pénzt egy házért biztos nem adnék ... , bármilyen "szuper" is legyen az.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Krisinto
őstag
válasz sestertius #948 üzenetére
Azért...kicsit rendet lehetne tenni ebben a házikóban(szerintem) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest