- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvan Kellemesset csalódtam ebben a házban Gyönyörű a festése precízen megvan csinálva minden részlet rajta, hatalmas hely, tökéletes hűtés, ami a legjobb, hogy a vinyótól semmi hang nemjön! (WD Caviar Black) a ventillátorok picit szélzajosak, de arra úgyis akarok szabályzót. A hátsó venti nem is megy, mert anélkül is elég hűs van. (alaplap P45:32, Quad proci ninja passzív hűtővel 34fok, szal nagyon jó Az előző Thermaltake Soprano DX ehhez képest sehol sincs. Szerintem a legjobb ház a piacon, szóval érdemes megvenni, én csak ajánlom. Zajra nagyon allergiás vagyok, a TT háznak a hátsó rácsát is kivágtam mert a Scythe 800RPM es venti szélzaja is zavart. Ebben a házban szerintem elég az első meg a fölső venti kb 500RPM en és semmi hang nem lesz Erre a házra 10 pontból simán adok 15öt
-
sz.j
nagyúr
válasz #96927232 #201 üzenetére
Használd sok sikerrel és megelégedéssel!
"... tökéletes hűtés, ami a legjobb, hogy a vinyótól semmi hang nemjön! (WD Caviar Black) ..."
Valamelyik nap beraktam a HAF922-be egy nagyon rezonáló Seagate vinyót, amit ráadásul az előző Antec SLK3000B házam még fel is erősített (amúgy nagyon jó házikó volt az is).
Hát mit mondjak ..., nagyon meglepődtem, mert semmilyen rezonálást nem lehetett érezni, ill. hallani!!!
Igaz, így utólagosan végiggondolva ezen nem is lehet csodálkozni, mert hihetetlenül hatásos a CM gumibakos+fémtüskés vinyó felfogatása, valamint a ház anyagát sem lehet vékonynak mondani, ráadásul az oldallapokban lévő hajlítási élek még tovább merevítik azt.Ha arra gondolok, hogy hajdanán mit vajúdtam a ház megvételén ...., hát elfog a röhögés.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
törölt tag
Ez egy Scythe Ninja Rev. B Plus ez a teljes neve. Teljesen passzív, van hozzá felcsatolható 120-as venti de nem is teszem rá, mert a Quad 9550-es procit passzívban is 30-35 fokon tarja nagyon megterhelve se megy 50 fölé
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Lenne egy kis gondom a házammal. az előlapi 2 USB-re ha külső (notebook, 2 usb-s móka) vinyót, meg sem mukkan, azonban ha az alaplapi Aljzatokba dugom akkor minden megy pöccre. Ez ilyen vagy valamit elcsesztem?
Köszi előre is
-
kmisi99
addikt
Én is boldog tulaja vagyok ennek a szépségének már szeptember óta.itt van egy kép a belsejéről kicsit nagyon rendeleten. [Drágaszágom]
Lenne pár kérdésem
1. valahogy el kéne rendezni a kábeleket hogy csináljam vagy ti hogy rendeztétek ?
2. és hogy így össze vissza vannak az zavarja a hűtést? mert ha nem nem érdekel milyen rendetlen
3.Újra előjött előlem a költekezhetnék sötét démona és beleszerettem ebbe az apróságba[Apróság]
És ez bármi alakítgatással meg buherálgatás nélkül rá tudnám kötni a tetején lévő led ki/be kapcsoló gombra?
4. vennék valami olcsó mezei de jó venti szabályzót milyet ajánlotok lehetőleg a pcx.hun ha lehet -
sz.j
nagyúr
Természetesen szíved joga, hogy hogyan néz ki a házad belülről, de én egy kicsit meglepődtem, hogy ilyen ragyogóan tágas házban, ahol ráadásul adottak a feltételek is, ekkora "káosz" legyen ....
Ha valóban rendezni szeretnéd a kábeleket, akkor keress vissza mert a hsz-ban találsz egy két képet, amiken látható/sejthető a kábelek rendezése.Természetesen a levegőáramlásnak jót tesz, még ha kis mértékben is, ha nincs "útjában" semmi.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Jezuska
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kerdesem a hazhoz. Melyik CPU hutot vegyem a hazba?
Thx: Jezuska xDPROHARDVER -- A VILAG LEGJOBB OLDALA :DD :DD :D
-
sz.j
nagyúr
Az elvárásaidnak megfelelően szinte bármilyent hűtőt vehetsz, mert a mérete miatt a ház nem fog korlátozni. A felső venti van a legközelebb, de nem hiszem, hogy addig elérne a hűtő,
Az alaplapod, ill, a memóriáid sokkal inkább lehet korlátozó tényezők.[ Szerkesztve ]
-
Jezuska
csendes tag
Köszönöm a valaszt de tudnal ajanlani nekem valami processzorhutot ami nem akadalyozza a legaramlatot a kuckoban?
Thx: JezuskaPROHARDVER -- A VILAG LEGJOBB OLDALA :DD :DD :D
-
Jezuska
csendes tag
En ezt neztem ki [link]
Mit gondolsz?PROHARDVER -- A VILAG LEGJOBB OLDALA :DD :DD :D
-
Jezuska
csendes tag
Bocsi az elozo rossz link itt egy uj: [link]
[ Szerkesztve ]
PROHARDVER -- A VILAG LEGJOBB OLDALA :DD :DD :D
-
kristi79
csendes tag
Nekem ilyen hűtőm van (scythe mugen2) és hidd el eltörpül a házban (haf922) annak ellenére, hogy nem kicsi. Gyárilag adnak hozzá 1 ventit is, de rakhatsz rá még minden oldalra (felesleges). Phenom 9950-et BE-t használok amit 36 és 40 fok között tart. Max terhelésre 53fok a teteje. Az előző házam Thermaltake Tsunami volt, de a HAF922 ráver bő 10fokot
-
törölt tag
Nekem a Scythe Ninja hűtő van, én szerintem ha tetszik azt is választhatod, mert azthiszem olcsóbb is, meg a súlya is kisebb, nem húzza annyira az alaplapot. Véleményem szerint annál nagyobb hűtő nem kell, mert bőven letudja hűteni a Q9550 2.83-at is 30-33 fok alapon terhelve 40-max 50 körül van Ventillátor nélkül használom és bőven elég sztem kis tuningot is simán elbír. De szerintem választhatod bármelyik gyártó hasonló méretű passzív hűtőit, csalódni nem fogsz szerintem
-
Jezuska
csendes tag
Köszi a valaszokat hmm... nehez dontes lessz de az biztos hogy a Scythe tol lesz
: Jezuska xDPROHARDVER -- A VILAG LEGJOBB OLDALA :DD :DD :D
-
Jezuska
csendes tag
Lenne meg egy kerdesem olvastam mar a forumon hogy nem kell bele plusz ventillator, de
biztos hogy nem kell mert ha szerintetek kell akkor rendelek melle meg ma.
: JezuskaUi.: Melyik cpu hutot vegyem nem tudom eldonteni helpet pls:
Scythe Mugen 2
vagy Scythe Ninja 2THX
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem a ventik úgy vannak, hogy a fölső bevan kapcsolva és az első, ami egy scythe slip 800RPM-es (ezt utólagos) az hűti a vinyót, a gyári első nagyot beraktam oldalra, de nincs bekapcsolva. A hátsó sem megy, így is tökéletes a hőmérséklet. A CPU hűtőt meg döntsd el, ha nem akarod túlhúzni a procid, akkor szerintem bőven elég a ninja Ez az én véleményem, lehet hülyeség, de szerintem a mugen 2 feleslegesen nagy semmi értelme sincs.
-
Jezuska
csendes tag
Köszi a választ akkor a Ninja mellett döntöttem
-
sestertius
őstag
válasz #96927232 #225 üzenetére
Üdv!
Ennek illetve a Mugen 2-nek milyen "magas" az alja...?
Érthetőbben: elférne nekem a maximus fet hűtőitől? /az északi-déli híd hűtését leszedem pár nap múlva, tehát annak hűtőbordája nem szól bele, de a fethűtését szeretném rajta hagyni.../
Köszönet!Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
kristi79
csendes tag
válasz sestertius #227 üzenetére
Szia!
Nem lesz vele gondod, elég magas, hogy ne érjen bele a mugen2.
Leszedtem a híd hűtését szolgáló ventit, de a hűtőbordát így is nyomja levegővel a procihűtő, ami így 32fok -
Jezuska
csendes tag
Lenne még egy kérdésem, ti milyen venti szabályzót ajánlotok a házba? (lehetőleg feketét)
Helpet pls.
THX
Ui: Lehet hogy mégis csak a mugen 2őt veszem mert az a PH tesztekben jobb volt egy kicsivel.
[ Szerkesztve ]
-
Jezuska
csendes tag
Most láttam egy új márkát Alpenföhn néven. Találkoztatok már ezzel a névvel??
-
biggamer
veterán
válasz kristi79 #228 üzenetére
Hali.
Úgy néz ki, hogy majd nekem is ilyen házam lesz, csak 920-as procival.
Gondolkoztam a mugen2-es hűtőn én is, de ha nem fontos és elég a gyári hütő mert annyira jó ennek a háznak a hűtése, akkor nem vennem meg hiába.
Szerinted ???
Persze másoktól is elfogadok tanácsokat.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jezuska
csendes tag
Szia szerintem ha nem tuningolni akarsz akkor elmegy a házba a gyári hűtő is, de ha tuningolni akarsz akkor sztem a mugen2 lenne a neked való (én is valszeg azt veszem).
-
Jezuska
csendes tag
Tudna valaki nekem segíteni hogy melyik venti szabályozót vegyem a házba?
[ Szerkesztve ]
-
Jezuska
csendes tag
Na most elmentem lövészpályára akinek valamilyen ötlete van a venti szabályozáshoz kérem írjon feltétlenül mert akkor még ma rendelem a kuckót mindennel együtt!!
-
Jezuska
csendes tag
Nektek milyen ventiszabályzótok van?
-
sz.j
nagyúr
Látom még mindig ezen rágódsz ...
Nekem, egy "csicsa" nélküli, "letisztult" dizájnú, de csúcsminőségű (és ez nem vicc!) általam készített ötcsatornás szabályzóm van [link], [link], aminek most készül a továbbfejlesztett változata (Egy Enermax UC-A8FATR4 előlapi panelt cseréltem le erre )
Szabályzási tartomány:
- 0,1-025A-es ventiknél kb. 5,3-11,88...V
- 0,6A-es ventiknél (pl. 120/38mm-es Ultra Kaze 3000rpm) kb. 5,3-11,7V
Azaz szinte semmi fesz "nem vész el" a 12V-os bemenő feszből és így, ha kell (pl. tuning), közel teljes fordulaton forognak a ventik.Sajnos a kereskedelemben kaphatók nagy részénél (tisztelet a nagyon kevés kivételnek) a kimenő fesz általában 11-11,3V között szokott lenni, vagyis a ventilátorokat nem tudják a teljes fordulatukon kihajtani ....
[ Szerkesztve ]
-
Jezuska
csendes tag
Szép munka , de ha lehetséges lenne tudnál nekem is csinálni egy ilyen remekművet?
Amúgy Németországba lakok de a postázást biztos meglehet oldani valahogy.PROHARDVER -- A VILAG LEGJOBB OLDALA :DD :DD :D
-
sz.j
nagyúr
Bocsika, de nem ...
Örülök, ha annyi időm van, hogy a saját "témáimat" megtudom csinálni.
(Amúgy nem "remekmű" ... csak egyszerűen nagyon jó.)[ Szerkesztve ]
-
Jezuska
csendes tag
Ja még annyi hogy mi a véleményed a Zalman ZM-MFC1 Plus-ról??
[link]Am no problem akkor majd rendelek vmi "szar utángyártottat"
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Ejnye ejnye, hogy szabad ilyeneket írni?!?
Ha érdekel és megtudod valakivel csináltatni, akkor itt van az általam készített szabályzó kapcsolási rajza, amit tetszőleges csatornaszámra lehet bővíteni.
Amúgy a zalmi zm-mfc1Plus az egyik legjobb a piacon, csak ennek is kisebb a kimenő fesze.
-
Jezuska
csendes tag
És akkor tudnál nekem ajánlani egy olyat aminek nem vész el a feszültsége??
Thx: Jezuska...xD
-
Jezuska
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2