Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Ha érdekel valakit 2 molex ---> 8 pines csatlakozó, akkor kérem jelezze.
Már páran mondták, hogy kérnek ezért kérdezek itt rá is.Nos?
[ Szerkesztve ]
-
Reac^
őstag
Azt írtad, nokia telefonon használtad, akkor az PNA/PDA igo lehetett. Nem igo8 pc verzió. Bár nincs sok különbség, com porton keresi a vevőket mindegyik. De nekem úgy lenne jó, ha kitudnám probálni, hogy megemészti e az igo8 pc verzió
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
kem
addikt
Keresek notbuk pata vinyót. A legjobb lenne ha valaki beszámítaná a mostani 40Gb-osomat.
Köszi!
-
Otisz
őstag
Nokia E51-hez vettem, ahhoz használtam 2x. Azon Garmin volt.
Plusz egy X-es ThinkPad laptoppal is használtam (az IGO PC-s verzióval) ha jól számolom, szintén 2x, amikor már nem volt meg a Nokiám, de szükségem volt navigációra.Megveszed, elviszed magaddal, kipróbálod, és ha nem jön össze (amit kizártnak tartok mivel nekem is működött), akkor visszaadom a pénzt. Így jó?
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Reac^
őstag
Tökjó, csak végleges notim nincs. De a próbára megfelel a "céges" is
Ja várjá, behajtok 1 kis pézt előbb, addig sajnos nem megy. Remélem nincs rá olyan nagy túljelentkezés
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
kem
addikt
válasz LamerGyuri #7488 üzenetére
Elvileg jó... Szerdán van dolgom, de remélem,h nem délelőttre esik. Majd hívj!
Köszi!
-
Reac^
őstag
Ha megtennéd annak tudnék örülni, eleinte ebay-en nézegettem ilyesmit csak ott ilyen pendrive-szerűek voltak...
Aztán mivel nem lett semmi a sajátnoti projektből így elnapoltam a dolgot. De ez kihagyhatatlan ajánlat, és tutira müxik is. Még akkor is kell ha nincs notim1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Ahogy gondolod, holnap kapok 15e körüli tartozást, abból mindenképpen jut 8e ilyen finomságra
mod: Ez akksis? Akkor gondolom blútússzal is tud beszélgetni nem e? De usb-ről is megy ugye nem csak tölteni lehet onnan?
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
Ok, akkor leveszem a hírdetést.
Igen, ez akkus. 850mAh cserélhető (asszem erre szokták azt írni, hogy Nokia akkus).
Első alkalommal a laptoppal USB-n keresztül csatlakoztattam. Fel is ismerte. Viszont az USB kébel nem tartozéka (én is a digigépemét használtam).(OO[IIII][IIII]OO)
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #7501 üzenetére
Hát egy ilyen mindig jól jön (mint a cf és sli hid ezek sincsenek). Mennyiért dobnád utánam?
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #7514 üzenetére
Hát ha átvehető, akkor szólj és megyek érte a Mátyás királlyal.
-
Otisz
őstag
Gondoltam, hogy így kérdezed, de most megfogtál...
Utánanéztem:
Itt azt írják, hogy kettős interfésszel rendelkezik
mind Bluetooth-tal mind USB-vel könnyű a csatlakozás bármely olyan eszközhöz, amin ezek elérhetők Minősítés- FLASH alapú program memóriával rendelkezik(OO[IIII][IIII]OO)
-
Mr.Grincs
veterán
Duino BLUETOOTH ADAPTER eladó egyszer használt CD vel, VISTA kombatibilis 2K
Vigyétek!!!
Posta is van./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Otisz
őstag
Esetleg valakinek egy eredeti és új bőr ThinkPad laptoptáska?
Szfváriaknak ismét mínusz 2ezer Huf!
Plusz van egy új USB-RS232-es kábelem. Egyezer Hufi. Ebből nincs mínusz 2
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Mr.Grincs
veterán
Oks, akkkor annyit kérek hogy add meg a postacímed és a neved és küldöm holnap elsőbbségivel, bubis borítékban.
2000Ft + 300Ft a postaköltség durván.Vistával akarod használni?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Mr.Grincs #7521 üzenetére
Onnan gondoltam, hogy vista kompatibilis, hogy az osztáyltársam notiján lett lepróbálva és neki az alap vistáján ment. Hogy a többin megy e azt nem tudom, de feltételezhetően megy. Én xp-t tolok, azon meg ment gond nélkül.
Postai csekken add föl légyszives vagy postán küldd el borítékba.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
erdol
senior tag
válasz juliabrilke #7497 üzenetére
30k-ért?Miért ne.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
kem
addikt
Halihó megint!
Érdekel valakit ilyen cooler? Ha 4-re találok vevőt akkor elcserélem 4-re a Zalman 9500-amat.
Köszi!
-
Reac^
őstag
Áhá értem, de akkor minek rá az úsb?
Gondolom töltést onnan kaphatÉn aszittem hogy usb-ra is tudja küldeni az infót...
Kipróbálnám... az oldalon azt irják, hogy megy blútúsz nélkül is
-
Mr.Grincs
veterán
- UFO továbbra is eladó 2K + posta leeresztett állapotban (kép a fentebbi hozzászóláknál)
- 3 méteres teljesen új HAMA VGA kábel 3K + posta költség
- 1db fekete Panasonic FDD meghajtó 1K + PK
- Nokia DK5 utángyártott adatkábel 2K dobozban cd vel[ Szerkesztve ]
-
Reac^
őstag
válasz shankeesham #7537 üzenetére
De ugye nem csak a fénycső hanem inverter is van hozzá?
-
LamerGyuri
senior tag
Ma én is jártam shankeesham-nél.Gyerekek!Ami ott van!
Van,ami csak a szemnek,de van amit lehet turkálni,tapizni /kutya rulez!-állatbarátok előnyben /
Naivan kis táskámmal mentem és egy bazi nagy szatyorral jöttem el, némi kis pluszpénzt elköltve.
Nagy UP a cuccoknak!"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Tom5
addikt
válasz LamerGyuri #7542 üzenetére
dettó
-
-
bim
veterán
én is.
én 2x fordultam mert vissza mentem a hangfalért is. -
SzalaiG
addikt
Vegyétek vigyétek:
30*40cm gyeprács 90db 250ft/db áron eladó.
200db Slim DVD tok eladó 20Ft/db.
Chieftec 450Wos halk táp eladó 4eFT.
Cooler Master Hyper TX2 AMD/Intel procihűtő eladó 3,5eFt.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Azért próbáljuk meg korrekt módon kezelni és ne egye ember vigyen el mindent, hanem hagyjon azért a többieknek is valamit. Szerintem ez így korrekt!
shankeesham! Köszi, amiket kaptam tőled. Egy össznépi sörözésre minimum meg vagy hívva. -
kem
addikt
Kutya rulez Azóta azt kérdezi mindenki mi az az 5centis vágás a kezemen
Köszi!
-
kem
addikt
AKCIÓ!
1500Ft-ért 12cm-es cooler fordulatszám-szabályzóval... Érdekel valakit?
Köszi!
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest