- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #28650 üzenetére
Igazából most ki akarok cserélni mindent klassz dolgokra, aztán 2 évig csönd kell legyen...
A játékmánia úgyis hamar elmúlik...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #28652 üzenetére
Jujuj, kezdődik megint a 2k, meg egy kávé a csöcsiben?
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mdk01
addikt
válasz juliabrilke #28654 üzenetére
Melyik az a csöcsi?
-
mdk01
addikt
Na mi van csak én szedek itt Béres cseppet?
-
nagyúr
-
mtade
aktív tag
Új hardvervásárlós jóreggelt mindenkinek!
Tegnap este nem bontogattam le a tyúkbelekről a gépsárkányt, reggel asszony rendkívül boldog volt, hogy ezzel ébersztem...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #28659 üzenetére
Ilyenkor mindíg az jut eszembe, bezzeg egy férfinak milyen egyszerű a kedvében járni...
Kaja, pia, keksz...
Szerk.
Csakhogy legyen IT téma is.
Ha elhoznám Ad-m-től a GTS250et, azzal már azért jóféle bökős kis masinám lenne, ugye? Azon mennének már nagy részletességben is frissebb játékok, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
liquidmoon
aktív tag
HI!
Érdekel valakit vodafone vitamax sim kártya 12eHuf összeggel feltöltve 10eHuf ért?
Érd kizárólag privi! -
liquidmoon
aktív tag
SonyEricsson MW600 Bluetooth headset v2.1 + FM rádió - FEKETE eladó. Érd privi!
-
mtade
aktív tag
válasz madarasz92 #28664 üzenetére
-
janos80
senior tag
válasz madarasz92 #28664 üzenetére
na ebben a hsz-ben aztan nem keves helyesirasi hiba van
-
nagyúr
-
deicide
veterán
Jövő héten elképzelhető, hogy lesz egy i7 2600K-m és egy Asrock Extreme4/Extreme6 (ez még képlékeny), jutányos áron megválnék tőlük, mondjuk 80k körül a kettő. Ha Extreme6 lesz a lap, akkor 85k.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
törölt tag
válasz madarasz92 #28668 üzenetére
a postod láttán rávetettem magam a dobozra, és szétkaptam, mint gyöngytyúk a taknyot, de csak procit találtam benne.
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Valakinek nincsen kölcsönbe egy fél napra bringához hátsó kazettás fogaskoszorú leszedő szerszáma?
Nagyon megköszönném ha kölcsön tudná adni!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Compaku
tag
Fehér Nokia E51 valakinek?Független 2gb memókarival!
PÜ-re illik válaszolni!
-
VINIKOR
senior tag
Tegnap érdekességképpen regisztráltam a Twitterre. Nézegettem de nem jövök rá mire való. Elmagyaráznátok mit kell csinálni? Személyekre rá lehet keresni? Nem magyarították még?
Köszi.
-
juliabrilke
veterán
Keresek 256Mb-os sd ramot/ramokat.
Csokiért, esetleg csere vagy erős magyar forint.
-
mtade
aktív tag
Ad-m,
Pikkpakk meglettem az oprendszer rendberakásával.
Mami rögtön nyávogásba kezdett, hogy miért lett win7, erre átállítottam, hogy a régi XP induljon, és 2 reboot után úgy működik, ahogy kell.Cod4 egyszer kifagyott, de rondán (kékhalál+restart), amúgy jaunak tűnik...
-
törölt tag
az xp-t inkább újraraknám a helyedben, nagyon nem szereti a gépcserét, főleg amd-intel váltást. húzd le a többi vinyót, és akkor nem kavar be. miután végeztél a telepítéssel, f12-vel kiválaszthatod, h melyik vinyóról bootoljon, vagyis melyik oprendszer induljon.
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
válasz #92888064 #28684 üzenetére
Vészhelyzet volt, mammer azonnal levelezni akart. Már kész vagyok, majd holnap nekiugrok a 7est beigazgatni, hogy jau legyen.
Ezúton is köszönöm a segítséget! Meg a jó masinériát...
-
mtade
aktív tag
válasz madarasz92 #28686 üzenetére
Ad-m-nek megvolt a 4GHz...
-
nagyúr
-
mtade
aktív tag
Intel-izzasztós jó reggelt!
Az normális, hogy mindenféle terhelés nélkül 40°C-t mutat az alaplap?
Mindenesetre eddig döfi. Mondjuk a videokártyát el bírnám viselni a "portalanító feature" nélkül. Amíg a driver be nem ér, olyan, mintha a szomszédban porszívóznának...Rövid tányércsapkodás után a családdal is sikerült dűlőre jutni, kisebb nehézségek árán sikerült meggyőznöm, hogy maradhasson a win7, az egyetlen feltétele az volt, hogy Office-ból a 2003-at használhassa. Komoly feladat lesz ez az új vasnak...
-
mtade
aktív tag
válasz D.Orion #28691 üzenetére
Amíg be nem tölt a driver, nyélgázon megy a venti, erre gondoltam. Egyébként fain, ha nem játszok, teljesen hangtalan, csak így nem merem bekapcsolni a gépet, amíg alszik a család...
-
mtade
aktív tag
válasz Pancsermeste #28692 üzenetére
Jogos, legközelebb pontosabban fogalmazok..
-
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
HP ProLiant DL380 G3 SCSI
3.0GHz Dual Xeon- Dual Xeon 3.0GHz CPU
- 2 Gb Reg ECC DDR RAM
- 4 x 73Gb U320 SCSI HDD
- Max. 6 x 300Gb HDD
- 6 x Hot Swap HDD fiók
- NC7781 PCI-X Gigabit NIC
- 24x IDE CD-ROM, 1.44Mb FDD
- 2 x 400W redundáns táp
- 2U magas, Rack kivitel
- Használt, újszerű állapotEladó! I.á.: 80eFT
-
Rellind
senior tag
Eladó cuccosok:
-Dlink DI-604 router
-Genius Webcam Look,cd-vel.
-1db Usb Infra,cd-vel.
-1db Usb Blutooth,dobozában.
-2×512Mb DDR2
-160GB Maxtor DiamondMax Plus 9 / Sata / Sentinel:100/100Árképzés,alku: P.m.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest