Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz pulutodurumo #81104 üzenetére

    Örülök hogy ilyen jól bemutatkoztál, nincs is szükség plusz kérdésekre, megítéllek ez alapján.

    Téged véletlenül se zavarjon, hogy a "mezei üveg" ugyan van amit megszűr, de ha nem tudnád, a szem és a bőr szempontjából kétféle lényeges UV sugárzás létezik, A és B, előbbivel van a gond, nem is kicsit, mivel az arányok is efelé tolódnak el, de gondolom te nem kérted ki optikus, szemész véleményét, és nem te olvastál a témában több szakmai cikket. Tetszik vagy sem, az UV-A az, amiből a te üveged is szinte mindet átengedi, többek között közvetetten a bőrrákot is ez okozza, erre kellett a fólia, arról már nem is beszélve, hogy a lassabb beltéri felmelegedés miatt azonnal érezni lehetett, hogy valami történik, szűrjön az a fólia bármit is. Az egyébként nem baj, hogy a nagy arcod miatt még ennek se sikerült utánaolvasni, és idejössz, hogy majd megmondod a frankót, sebaj, majd talán legközelebb sikerül egy normális hozzászólást írnod, gyere minden nap, és próbálkozz, a nagy számok törvénye alapján megvan rá az esélyed.
    Halkan írom ismét, a balos karom mindig sötétebb, most is, na miért is? Mert ott több UV fényt kap a bőr, tehát mégsem szűri meg tökéletesen semmi.

    Simán le tudsz égni egy ilyen hozzászólás írása után is, és simán le tudsz égni a mezei üveged mögött is.

    Egyébként ha ez így működne, hogy a sima üveg mindent szűr, nem kellene a jobb napszemüvegekre írni, hogy UV400, meg nem kellene bevizsgálva megállapítani, hogy akkor most valóban szűr mindent 400 nanométer alatt, vagy sem, mert ha már a sima üveg is tudja, csak úgy az ajtóba szerelve, a spéci polikarbonát, ami direkt a szemvédés funkcióra lett tervezve miért ne tudná, csak az élet úgy látszik kissé bonyolultabb, mint a te gondolkodásmódod, mert még ezekből is van, ami 3-4%-ot is átenged, szóval sebaj nálad hiányzik a tudás, de így legalább maradt hely némi rosszindulatnak is... :D

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák