Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz kovaccss #72179 üzenetére

    Nem tudom, melyikünk él más világban, de én bizony kifizetem azt az 1000Ft-ot m3-enként. Igen, ebből készül a leves, a tea, sőt, még a kutyák is ilyen tisztított vizet isznak.

    Hogy ez sok-e? Nem tudom, én nem számolom, azokra a kiadásokra mennyi megy el, amik az én jólétemet szolgálják, mert én úgy vagyok vele, hogy a pénz van értem, és nem fordítva..

    Az, hogy mennyit tudsz/ akarsz magadra költeni a saját komfortodért, csak rajtad múlik. Te döntöd el, hogy milyen problémás részeket akarsz az életedben megoldani, és azt milyen tempóban tudod megvalósítani. Amikor nekem 8-10 éve még pollenallergiám volt, és pl augusztus 20.-án elmentünk tekeregni egy kicsit hosszabb időre, tudtam előre, hogy másnap tele lesz az orrom. Amióta klíma van, és az szűri is a levegőben lévő port, ez a dolog elmúlt. Az, hogy újpetőfitelepről pl heti 3x elautózok az újszegedi cba novába, mert az ott kapható péksütemények ütik meg azt a szintet, ami nekem megfelel, meg hogy nem eszek meg mindent, ami a boltban kapható, ás ezekről még panaszkodni se szoktam, csak fejben dől el.

    Igazából értetlenkedve olvasom a sorokat, mert én hiszek abban, hogy ami az embernek ennyire fájó, ennyi problémát jelentő körülmény, azt azonnal meg akarja oldani, és rövid időn belül meg is teszi. Ha a jelenlegi lakás nem jó, és látom, hogy nem jó, miért nem váltasz? Ha a víz nem jó, csak kell valamit csinálni, ha 1 m3 1000Ft pluszköltség, nem tudom, ki mennyit iszik, én biztos vagyok benne, hogy bárki ki tud a saját egészsége/ igényessége érdekében fizetni havi 200Ft-ot bizonyos szennyező anyagoktól megtisztított vízért. És úgy gondolom, aki 70 ezret magára tud költeni, annak mindegy, hogy a végén az 70 ezer volt, vagy 70200Ft...
    Aki erre sem hajlandó, de cserébe képes sok sok időt panaszkodós hozzászólások megírásával tölteni, ott tényleg más a baj...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák