Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    Srácok hagy meséljem el, új fejezetéhez érkezett a martonx vs CSOK szappanopera.
    Már majdnem aláírtuk a bankkal a CSOK szerződést (január közepén közölték, hogy február 8-án írhatjuk alá?), amikor az aláírás után rájött a bank, hogy ő nem lát bele a fölhivatali jelzálog kérelmekbe, így nem tudja, hogy a lakáskassza milyen típusú jelzálogot jegyeztetett be (sima jelzálog, vagy pluszban elidegenítési, meg mittudomén milyen izék). Így nem utalja ki a pénzt, amíg ez le nem tisztázódott.
    Erre a lakáskassza küldött egy emailt, hogy erről ők nem fognak nyilatkozatot küldeni, mert nincs miről nyilatkozniuk, ugyanis a szokásos ügyrendjük értelmében sima jelzálogot jegyeztettek be, amit az FHB-nek be is mutattam. Erre most kérnek egy olyan nyilatkozatot a lakáskasszától, amiben nyilatkoznak arról, hogy nincs miről nyilatkozniuk, mert sima jelzálogot jegyeztettek be. Értitek egy nyilatkozat arról, hogy nincs miről nyilatkozni.

    A földhivatal tényleg egy ilyen kibaszott fekete doboz az államigazgatásban, ahol ezek a balfaszok nem tudják megnézni egymás bejegyzési kérelmeit? Vagy csak bennünket szopatnak direktben?

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák