Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Rick4 #57026 üzenetére

    Ha úgy látják jogosnak, akkor majd megbüntetnek érte.

    Ennek persze lesz egy olyan üzenete, hogy autó kromózásra felhívni, az ilyen mentalitást reklámozni összefér a fórum szabályaival, az ez ellen történő fellépés viszont nem.

    Egyébként akkor már leírom egy barátom sztoriját. Új lakásba költözött, volt egy roncs 16 éves Golfja. Leparkolt a ház előtt a parkolóban. Kiderült, hogy az egy szomszéd "saját helye", ahova ő szokott parkolni, és ezt a házban, illetve a városban is mindenkinek tudni kell ugye. Elég az hozzá, hogy a barátomnak a kocsiját valaki (nem mondom, hogy a szomszéd, akinek a "helyére parkolt") leöntötte valamivel, "szerencsére" csak a motorháztetőt. Szépen felhólyagosodott, lehetett vinni festeni. Mondanom sem kell, hogy ez a barátom se kőgazdag nem volt, se semmi bajt nem csinált, egyszerűen megállt a nyomorult kis 16 éves kocsijával a ház előtt a parkolóban. De volt ott egy ilyen önkéntes igazságosztó, aki szépen helyretette így az elején.
    Szó szerint, és valósággal megvetem azokat az embereket, akik ilyet csinálnak. Legnagyobb örömömre szolgálna, ha lenne térfigyelő kamera mindenhol, minden egyes utcasarkon, mindig mindenkinek minden lépését figyelnék, és az ilyenek lebuknának. És aztán rájönnének, hogy bizony most a fizuka 33%-a (esetleg 50%-a) páááá, kis aranyom páááá, nem zavarom páááá, csak levontak pááááááá... :DDD Ha mondjuk egy relatív drágább kocsi márkaszervizes újrafényezését kell fizetniük tegyük fel 1m Ft értékben, akkor a tegyük fel 90k-s nettójukból, kamattal, vh költséggel egyebekkel együtt mire kifizetik, nézzük, legyen 1.4m. Az azt jelenti, hogy havi 30k-t ha lecippentenek tőle, akkor úgy 4 év alatt ki is fizeti. És nem kéne megbüntetni, ne legyen vele szemben semmi büntető szankció, hanem csak a tudat, hogy apafej, innentől számítva 4 évig úgy dolgozol, hogy évi 12 hónapból 4 havi fizud ide jön a mohó kis kezeimbe. :DDD De ha az én cimborám 200k-s festését kellett volna fizetniük, akkor is lenne 5 hónap, míg meg kell otthon magyarázni a házisárkánynak, hogy most 5 hónapig kenyér-víz kombó van, áram meg minek, mert apu öntudatos volt.

Új hozzászólás Aktív témák