Aktív témák
-
veze
őstag
válasz CSorBA #48265 üzenetére
nekem a mistral elsö szóra ahogy bevittem cserélte a vinyót ott helyben azonnal. pedig nem is vertem az asztalra
két hete az edigital, miutan a javitásra leadott (és kicserélt) külsö vinyóház otthon az elsö bekapcsolásra se ismerte fel ujra az egyébként másban most is tökéletesen működő vinchester, másnap visszaadta a pénzt..
IDC-nél egy FSP tápot gariztattam, három hónapig tartott..azt mondták nem tölük vettem, az egy másik cég volt még . de ök szivességböl felküldik a nagykernek.. sokáig ültek rajta és a nagykerre mutogattak. de miután elfogyott a türelmem és a fogyasztóvédelmet emlegettem meg a bizonylatot arról hogy melyik nagykernek adták át, és ott ki intézi, szóvak utana azon a héten meg lett, mint mondták már folyamatban volt, azért
kaptam helyette egy jobbat, mert olyanra már nem tudták cserélni mivel az a szeria már kifutott[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest