Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adik

    őstag

    válasz bullseye #2620 üzenetére

    Semmi különös, csak kicsit már jobban tele lett, mint ildomos, és gondoltam beírok, de akkor jött a következő eresztés gyogyós.
    Azzal kezdődött, hogy elkúrtam reggel a kávémat, nem kicsit, hanem nagyon. Aztán jött egy pacák 2 db monitorral és engem keres. Én állítottam ki a szlát, és a kollégája pénteken azzal a feltétellel vette meg a 2 monitort, hogy ha nem okés, akkor mi visszavesszük ( :Y persze, anyám meg salakmotorozik!). Pénteken ez úgy nézett ki,h ogy fél óra szenvedés után kiötöltük, hogy milyen monitorból legyen kettő db, és kiderült, hogy nincs belőle szabad készleten, ekkor felkiáltott a gyerek, hogy de hát ő lefoglalta! (Ó, ho...) Akkor van, mert tényleg ő foglalta le. Yo. Gyártó honlapjára fel, leírás, 5 centivel magasabb a polc, mint a monitor, de a szolgálati monitorom is legalább ennyivel, pedig az egy magasabb darabb a kategóriájában. Tény, hogy a két Siemens moncsit nem mértem le, de ugye értitek,h ogy ha nem muszály, nem bontom ki, és eléggé adta magát,h ogy bőven befér. Persze azért hozta vissza, mert nem fér be. Lemértem, kisebb, mint az én monitorom, tehát ha jó számokat mondott, akkor be kell férjen, mindegy, itt a pénzed, csak takarógyá el, ne is lássalak! (Még délután hálistennek eladtam mindkét szart.)
    Másik: kis kütyü. Kihozom, megnézi, megszagolja, összetapiz. cd felbontat, másik sort is feltart (mert az én gépemen nincs odd, persze ez az én bajom inkább), de egy fene, vigye. hitelre lesz. (Arogáns, kisebbségi komplexussal megáldott perverz, igénymentes ruhákban.) Pénztárnál persze elkezd majrézni, hogy neki egy bontatlan kell. (Ami csak azért ciki, mert a raktárosunk az összeset felbontotta, hogy a garjegyet, meg a plussz cédét, amin a magyarítás van, beletegye.)
    És persze nyár van, de legalábbis meleg: mindenki pofája bűzlik, a hónalja meg izzad, és persze hajol át a pulton, hogy lássa a monitorom képét (mi a bánat köze van hozzá??) én meg csak dőlök le a székről az oxigénhiány miatt.
    És ami a leginkább: nem ittam kávét! És amikor szembesültem azzal, hogy nem is fogok tudni, akkor borult minden. Nem nagy egyik sem, de hétfő is volt, nyűgös is voltam, kávé se volt.

    bocsi, hogy hosszú lett...

    Kettő, csipkebokor vessző!

Új hozzászólás Aktív témák