Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Pötyi #11067 üzenetére

    Azt akarom kérdezni, hogy nálatok is vannak ilyen jószágok, akik kényszeresen kipróbálnak a szobátokban mindent, megnyomnak minden gombot, mint DeeDee, amikor beszabadul Dexter laboratóriumába?

    Most hogy hebe-hoba jarogatok be dolgozgatni egy penztargepes torteneten, eleinte csak az iroasztalom felet foglaltak el a szomszed asztalnal ulo kollega eppen futo projektjeihez (nem) hasznalt eszkozei, vagy az eppen osszeszereles/javitas/uj telepites alatt allo gepek/monitorok/nyomtatok.
    2 masik szervizasztal is fullon van, multkor gyanutlanul kinyitottam a tavasszal leepitett szervizes kollega mogotti szekrenyt, oda is lapatolhattam vissza vagy 20 kibelezett rossz nyomtatot, ami kidolt a szekrenyajton :(

    Akkor orditottam egy kort, hogy igy nem tudok dolgozni, kollega kapott maganak megegy asztalt, az elozore keresztbeforditva, igy most szimultan nyomhatna 4 gepen (csak sosincs ra ideje :DDD)
    Igy mar csak az asztalom negyedere tologatjak at cuccaikat a szomszed kollegak. Ha hagyom. :DDD

    Persze az en asztalomon is kezd eluralkodni a kaosz: 10-es eloszto, monitor, ipariPC tapbol van vagy ketto, kulonbozo Pockokbol+tapjaikbol 1-1, 2 billzet, 2 eger, 1 ipariPC, mellette allvanyon a vevokijelzo, vonalkodolvaso, jegyzet hegyek.

    Ja, 2 honap alatt 4x nyultak le az ipariPCm billzetet ("kellett", "ez volt keznel" (ott van 3 masik a szekrenyben)), egyszer az egeret.

    Nyugtanyomtatombol eddig 5x loptak ki a papirt, mert lustak voltak 2 KV+cigi kozott elsetalni a raktarig, aztan levenni a polcrol.
    Egyszer benthagytak egy 10 centis fecnit, hogy a nyomtaton ne vilagitson a paper out LED, igy ne legyen olyan feltuno, ne egybol beerkezeskor kapjak duhrohamot.
    Elso nyugtanyomtatasi kiserletnel persze duplan megkaptak ;]

    Kesobb kollega beismerte, hogy direkt cukkolnak, elvezik, ahogy ezeken felhuzom magamat. :O
    Azota eleve 3 papirtekercset viszek a gepemhez, 1 a nyomtatoba, 2 vesztartalek, jol eldugva. :DD

    Vevokijelzom eredetileg a gep hatara volt epitve, csak azert lett atepitve kulon talpasra, mert fonokom eladott egy ugyanolyan gepet+kijelzot, es nem volt tobb tartokonzol, enyem kellett. :( (miert nem jar alapbol a gephez, mint az elozo modellhez???)

    Amin multkor felhaborodtam, hogy mar a konkurenciatol atigazolt uj kollegat is arra szoktatjak, hogy az en tesztrendszerem az idealis alkatreszbanya, multkor pl. a magneskartyaolvasomat szerelte le, aztan vitte ki ugyfelnek, pedig ott volt mogottem a salgopolcon legalabb 10 zsiruj, csak azokat fel kellett volna programozni. :( (kb. 5 perc munka)
    Utana meg 10 percig turkalhattam hozzavalo csavarokat a kincses ladikaban, mert azokat is elvitte. :W

    Kovetkezo ilyen alkalomkor legalabb a csavarjaimat meghagytak.

    Amikor meg beigertem nekik az USB-s villanypasztort+szogesdrotot az asztalom kore, akkor szabalyosan korberohogtek, hogy azt siman ki lehet huzni a konnektorbol, aztan onnantol szabad a palya :O

    Olyan aprosagokert mar reg nem szolok, ha frissen nyomtatott magneskartyak tesztelesere kell a gepem, kapcsolja be, huzza le a kartyait, hagyjon beken.
    BTW, miert is nincs a kartyanyomtatos gepre kartyaolvaso rendszeresitve? Akkor kolleganak fel sem kene allnia a szekbol, hogy ki tudja probalni.

    Eppen eleg bajom van a kulfoldi fejlesztokkel, nagy ivben bagoznak ra a kovetelmenyekrol irogatott leveleimre, amikor meg masfel honap lablogatasuk utan rajuk mordultam, hogy 2 het mulva deadline, mindennek kesz kene lennie, nem csak annak a 3 egysoros bugfixnek (amibol egyet igy is elszurtak :O ), akkor kozoltek, hogy most ment el nyaralni a programozo. :W
    Tegnap kerdezem a kinti osszekoto kollegat, hogy allnak, mivel jovo het vegefele kene vinnunk a rendszert vizsgazni, persze meg neki sem alltak, jovo hetre jo ha a kovetelmenyek (konnyebbik) felet megcsinaljak. :(

    Utana megint nekem eghet a pofam, mint az elso vizsgan, ahova odaallitottam uj gep+uj szoftver+uj Pocok16, csak eppen regi Pocok8-hoz irt driverrel, ami nem teljesen kompatibilis az ujjal. :W
    Meg ugye az elozo penztargep rendelet szerint lett fejlesztve anno, nem a mostanihoz, amiben sokkal durvabb kovetelmenyek vannak. :O

    Sorry, ha nagyon kifakadtam.

    [Szerk:]De idegesit az automatikus hibajavitoja a forummotornak, total maskepp tordeli a hozzaszolast, sokkal nehezebb megtalalni tole, hogy melyik tag-et irtam el :(

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák