Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gyugyo79

  őstag

  Most hétvégén újra raktam a routert.

  hackeeeee megnéztem és reset után amikor bejön a kezdő beállítás lehet az admint átírni másra és akkor lesz egy admin jogú felhasználó miután betölt a rendszer és az admin meg tiltva lesz, jelszó meg ugyan az lesz mind a 2-nek.

  Nálam viszont a helyzet most a következő. Szépen állítottam mindent vissza és közbe néztem, hogy a NAT loopback jó e még és most a következő a helyzet.
  Ha a NAS -on futó torrent port átirányítása aktív akkor vagy megy a NAT loopback vagy nem. Amikor nem megy akkor time out -ra fut.
  WAN -ból 100 % elérhető ilyenkor is a NAS meg minden. Mint ahogy lokális ip -n át meghívva is.
  Ha kiveszem a torrent portátirányítását akkor a NAT loopback is 100% -os lesz.

  A torrentbe vissza vettem a globálos kapcsolat számot 100 -ra. Amitől nyilván még kérések jönnek amiket utána a kliens elutasít így nem 100 kapcsolat amit routolnia kell de ezt akkor is le kellene tudnia kezelni főleg, hogy, WAN -ból nem megy time outra a kérés ugyan akkor amikor a belső hálózatból dnsnevet használva meg igen ...
  A NAS -t mint hiba forrást is kizárnám pont ez miatt...

  Kicsit se vagyok boldog, főleg, hogy nem is nagyon olvasok hasonló hibát, ezért azt se tudom, hogy fogom a Synologyval leharcolni + ha meg is értik javítják e egyáltalán vagy az is lehet, hogy csak nálam van gubanc ...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák