Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz sunpower #1034 üzenetére

    Változtattál a Transmission beállításain, vagy azt használod amit a szkript telepít? Ott a létrejött entware könyvtár mellé kerül a Torrent, ami alá meg a Completed, Incomplete és a Watchdir. Ha hozzáadsz egy torrentet és a teljes tartalmat kezded letölteni, akkor előbb az Incomplete könyvtár alatt kell megjelennie, a letöltés befejeztével pedig átkerül a Completed-be. Amennyiben csak egy részét szeded le (kiveszed a pipát egyes fájlok elől), akkor azonnal a Completed könyvtárba kerül. Ez nálam tökéletesen működik.
    A Transmission remote GUI-n felül tégy egy próbát a WebUI-val is. De egyébként a változtatások csakis a daemon leállításakor íródnak ki a .json fájlba, addig csak a memóriában tárolódnak. Ergo ha valamit átállítasz, akkor utána a services_control.sh segítségével disable majd enable.
    Ha a tűzfal helyesen van beállítva és mégis zárva marad a port, akkor valószínűleg carrier-grade NAT alá tett az internetszolgáltatód. Ellenőrizd le, hogy a hálózati központban kiírt IPv4-es cím az egyezik-e azzal amit itt mutat. Ha nem, akkor nincs kontrollod a portok felett, és semelyiket sem tudod ténylegese kinyitni.
    Mit jelent az, hogy a router újraindítása után soha többet nem tudsz bejelentkezni? Mit ír ki, illetve a routeren hogyan világítanak a LED-ek? Amíg nem indul el a router rendszere, addig nem enged bejelentkezni az SRM-be. Ezt a folyamatot elvileg nem akasztja meg az Entware indítószkriptje, de mindenesetre 5 perc elteltével akkor is kilép ha nem elérhető az entware könyvtár.

    <-ƘƘ->

Új hozzászólás Aktív témák