Hirdetés
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen videókártyát?
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Patice #83752 üzenetére
"Syno NAS esetén is én úgy szoktam csinálni, hogy első beállításkor az első dolgom, hogy létrehozok egy admin jogú usert, aztán ezzel belépve lekorlátozom az admin fiókot és minden ezutáni beállítást a saját felhasználómmal."
Ez az alapbeállítás már 6.2 óta az új telepítéseknél egyébként is. Egy saját usert hozst létre veled a varázsló és az admin, bár létezik, de alapból le van tiltva.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Formaster
addikt
válasz Patice #83752 üzenetére
Természetesen SMB 2/3 a beállított fájlmegosztási protokoll. Ezért is mondom, hogy valószínűleg sebezhetőségre bukkantam, amit jeleztem is a Synology-nak. A windows teljesen friss telepítés volt és egy véletlen műve, hogy a windows user Admin névre lett keresztelve. Aminek félig örülök, mert ki tudja mikor és miért kapcsoltam be az admin usert a synology alatt, mert természetesen nekem is mindig ez az első dolgom, hogy kikapcsolom. (amit szintén nem értek, hogy DSM bejelentkezésnél jelszó módosítást kért az adminra, de a userek között ezt nem jelezte, valószínűleg sosem reseteltem a jelszót, tehát ez még mindig fekete folt)
Ami viszont felettébb megrémísztett, hogy minden nemű jelszó kérés nélkül felengedett abban az állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Zotac RTX 3060Ti White AMP Edition /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- OWON HDS272S kézi oszcilloszkóp, multiméter és hullámforma generátor
- Ryzen félkonfig (5900X,STRIX B550-F Gaming,32gb Corsair ddr4,Thermalright 2x120)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest