- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
hát jah köszi a szülinapdolgot, de nem kértem, és ez még a fáradt gőz blokkbanm is elég gyér topic lenne dehát te dolgod, csak ugy mondom engem régen banoltak már ilyen miatt xxxxxxxx nevü fórumon...
( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
exhaust cvamshaft akkor megy fel ha hengerfejvédőt (cylinder head cover) és a chamshaft bearing bridge-t vagyis a csapágyazást leszeded... mindenképpen vayg abiern vagy emer szelepeket tegyél fel, csak azok mennek rá! (a szelepeke azt értem, ami neked nem megy fel)
-
illusiON
őstag
vagy még az lehet, h. a hengerfejet ki kéne cserélned... (cylinder head)
-
illusiON
őstag
a nyomaték legyen sok (a tapadás és a rendes futás érdekében) és végsebességbőlkell nagy méret, a 470 kph elég oda bár az én kocsim (baiern) több mint 480-at vitt egyenesben, aztán fékeznem kellett mert jött egy kaynar
-
illusiON
őstag
mindenből a drágábbat vedd meg, akkor lesz neked is extragyors einvagen-ed!
-
illusiON
őstag
most vagy gtk-ra gondolsz vagy nemtudom... mellesleg a szelepek állításától annyival nem lesz több a lóerő...
-
illusiON
őstag
viszont a lamborghini és a dodge között van különbség, ha már próbáltad őket! na mind1, szóval ha aq block fordulatszámát és a váltót rendesen belövöd akkor szinte repülni fogsz a baiern-nel!mellesleg nmekem is olyan szintü , csak nem találtam elég hosszú egyenest, a kanyar meg elnyeli az erőt... próbálj meg feltenni egy msn-t trabi ödön (szorri a nevedér de igy jobb ) aztán ott el tudok küldeni filmet amit csináltam meg képeket is!
-
illusiON
őstag
mellesleg minél naygobb a nyomaték annál nagyobb a tapadás, és a hauler.ben van (mjadnem) a legkevesebb foragtónyomatákarány...
-
illusiON
őstag
és akko mivan ha olasz? akkor az a tökéletes spqr fostalicska??? fujjj olaszkocsik...
-
illusiON
őstag
nektek mi az oválpálya rekordotok? nekem 50.108! fuh a abiern-nel mentem ilyet és az uccsó kanyarban leszállt a jobboldali küszöb/lökhárító! fuh druva votl...
-
illusiON
őstag
biztos nem a sima slr-ből van a vaideó, ugyanis az elsőben teljesen más volt a menü, és a garázs... ja és nekem sikerült kétkerekeznem mc trbo-val ugy hogy rükverc, és utána a kaszniba nem beleférő dragstergumis kerekekkel kétkerekeztem (add-on-nal lettek dragster gumiaim ) mellesleg az 1 részben nem volt asszem pickup csak az egyik kocsi addonja volt... mellesleg nekem az összes kocsim hozzáadva lett, nem kicserélve a régivel... pl. ferrari f335 mitshubishi eclipse, nissan skyline, wv jetta, honda civic stb.
-
illusiON
őstag
ez nekem is feltünt, pedig a twinturbo-t le akartam szedni soros 6 hengerekhez... pill. nézek pár site-ot!
-
illusiON
őstag
nem, mellesleg a buildersedge sem müxik mivan itt? egy oldal sem jó!
-
illusiON
őstag
mit nose-ozik? nekem a duhen 300-nál ha lefékezek elkezd csuszkálni meg felborul elég idegesítő...
-
illusiON
őstag
mármint kerekek nélkül repül? vagy az miiiii?!
-
illusiON
őstag
olvasd végig a topicot monjuk a 3.dik 30-hszes oldaltól, és találsz pár linket... amugy az 5.1.9 r vayg mi a legujabb, de macerás a feltevése...ahh nekem az mc csinál olyan nosewheel izét...
-
illusiON
őstag
gondolom nem kormánnyal nyomod a gamet... vay azzal? mert akkor arra értette valszeg supr@... mellesleg az abs miatt lassabban fékez a kocsi, ugyhogy pff utálom... nem müxiiiiiiiik a monstertruckmod!!!!!!!!!!!!!!! ahhh, pedigf egy napot szoptam vele és nem lett mt a hauleremből
-
illusiON
őstag
azelső ráészben nem volt roc? vagy esetleg kéne esti gyorsulásra is menni nem ismerem az első részt amugy egy kis add-onnaé az slrr-ben is könnyen csinálasz 1 mp alatti kocsit is
-
illusiON
őstag
aminek nagy a tapadása az a xtreme poprt-on az óriási 24-es felni! na az kegyeltenjó, csak hamar kopik! és nagyon szép! ha lesz msn-ed (trabi ödönnek szól) akkor majd elküldök pár képet, h. mienek a kocsijaim!
-
illusiON
őstag
ja és: tedd fel a 2.1.9 r5 (vagy mien) patchet és ahhoz az omega patch-et amiket az xtremeporton megtalálsz és az betesz: supra, skyline, eclipse, civic, jetta, stb. azok nagyon jók, és a ferrari-t ne is keresd nagyon szar az, h. v8as motor m,egy csak bele...
-
illusiON
őstag
hali,
szóval: adott az omega patch a 2.1.9 r5 (vagy mien) szóval a legujabb patch-hez kiegészítőként, és találtam egy opel omega dtm nevü kocsit... na meg is vettem ahsználtkereskedőnjél ugy, hogy csak futómű volt rajta, meg maga a kaszni, semmi ajtó semmi iesmi... és most vettem uj futómüvet uj motort meg mindent (motorból is csak az eginepack-ot engette feltenni!) és minden karosszériaalkatrésze not compatible! szóval nem veszi be a saját hátsóülését saját lökhárítóit stb... ki akarom prószálni!!!!!!!! el tudok vele indulni, megyis mind a barom, dehát lökhárítók nélkül plíz helpppp!( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
képeket nem küldök, majd egy kep.tar.hu-s site-on megoldom.... amugy nmagyon jó peccs, plz ne nevezd így! ja és kinézetre lecseréli az omega patch a hengerfejvédőket, turbocsöveket tesz a turbo-kra, szóvalv alósabbá és élethűbbé teszi! viszotn vkinek az opel omegához nincs tippje?
-
illusiON
őstag
UP!
-
illusiON
őstag
te figy találd ki! mindent monjak el? a patchen csak másolgass, és a kocsiból ugyis ad-on van, vagy ha nem, akkor lecseréli a régit hát istenem te bajod! és igen, uj carrert kell kezdeni (legalábbisd ajánlatos) minden uj autónál....
-
illusiON
őstag
nah szóval ha tényleg fenvvan a 2.1.9 r5, akkor feltétlenül tedd fel a hozzávaló omegapeccset! hihetetlenjó rengeteg cuccal! bár nagyrészük nem uj, csak urjakészített, de van ujdonság is a kocsikon kívül, pl. a spoilerset! amugy ezt az oldalat nagyon régóta ismerem, az egyik kedvencem... (ja és tedd fel a 6 hengeres mocikhoz a 6 ch.-s metanolinjektort! tedd a cabriobaiernbe és lenyomsz mindent! jótanács van msn-címed?
-
illusiON
őstag
cseréld ki a futóművet baiern-re, akkor menni fog rendesen! ja és használj kormányt ha van rá lehetőséged, sokkal könnjyebben fogod irányítani!
-
illusiON
őstag
1: az nem elmert, hanem emer motorsport
2: merev hajtókaros megoldás, túl kemény, a baiern gt3 és devil futóműve használ szétterpesztést, ami a kanyarban naygon fontos, ezáltal még a duhen sem dől fel!
3: ebből kivéve: a baiern gt 3 és devil futóműve a tökéletes megoldás ha nem a gyorsulás és az egyenes hanem a normális irányítás a fontos... ha csak esti gyorsulásokra mész mint pl. én akkor az emer futóműve a legjobb, mert a merevség felhasználja a kotrás energiáját...
ui: ez az uccsó (3dik) pont egy kicsit összezavarható, ovlasdd végig 2szer is )( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
ui.: megpróbálom a videómat betömöríteni emrt 170 mega és alig 2 perc na abban baiern futómüvel driftelek a bólyák közt egy golf-fal meg ah szerencsém lesz akkor beteszek egy baiern driftet is csak az rearwheeldrived ugye, és anygon durva
-
illusiON
őstag
valszeg illusionfiles.uw.hu-n lesz pár slrr képem jövő hétre, irok ha kész az oldal!
-
illusiON
őstag
mindenki prószálja ki a dodge vipert! nagyon durvaaaaaaaaaa, egyenesben elviszi nitroval az 540-et!
-
illusiON
őstag
csak az a gond h. baiernt annyira nem lehet megépíteni sztem félrenéztél vmit, az a 6 nem 9? az léehetetlen, add-onnal nem csinálsz anyit baiernnel...
-
illusiON
őstag
irhatod de addon nélkül? dragstergumival persze tapad mint barom! meg 2esben nitro! hát azér nincs benne addon mi? tegyél fel rá 13 szélegs gumikat meg baiern dtm felniket, na azzal mennyit visz?
-
illusiON
őstag
szépségverseny elhiszem én télleg,de hogy nagyon durva... ha télleg ennyire jó, és nix addon bár tuti nem ahsznmálsz addon-t mert a methanol a legkomolyabb + erőforrás 6 hengeresekhez, ezért GRATULÁLOK! nah hamarosan a illusionfiles.uw.hu-n meglesheted a képeim,c sak meg kell őket csinálnom ja és ha addon használata nem ér akkor nem számítok be
-
illusiON
őstag
ez nem jött össze 404
-
illusiON
őstag
dobt át msn-en az anyagot! had lássam! bebeeee ti nem fogjátok kláátniiiiiiiiiii!
-
illusiON
őstag
sajna nem lehet kapni esetleg vkitől elkérheted de mielőtt irnál ovlasd el az aláirásomat... és igen, ez a vliág (na jó mindenkinek nem, de enekm igen) legjobb játéka!
-
illusiON
őstag
nekem max. 540-et sikerült kihoznom az a scirocco vagy mi honnan huzható le? xtreme import? és mien kocsi? szal mien motor való bele, me g ienek...
-
illusiON
őstag
hát megnéztem, sztem nem szép....
-
illusiON
őstag
4 hengerhez? hozz nincs is igazán addon, legfeljebb légszürő, ami nem ahsznál semmit...
-
illusiON
őstag
és ki tököl a váltóval? itt az élvezet a fontos, nem az hogy kirohaggyon a szemed.... de mind1, nekem elég normál váltóval is
-
illusiON
őstag
az idle 650-en annyit tesz hogy leszabályzod az autót... semmi értelme 900 alá rakni ha gyors akarsz lenni
-
illusiON
őstag
fraps a progi neve, google-bn biztos megtalálod.... blcsi ha vmien betüt kihagyok de mot billiárdoztam és kilőtték mind a 2 muatóujjam nah szal én caskis einvagen kasznival és envagen motorral vok hajlandó menni mert csak az teccik 4 hengerből, meg mg a simitshibu jön be, duhen szrja össze magát.... amugy a váltóval tönkrevághatod a kocsit ha kicsit elhuzod az egik sebességet, vagy többt, szal én nem birizgálom,c ask felteszem max. fordulatszámra... versenyeken uccse a nagy gyorsulás hanem a végsebesség fontos, főleg roc-ban....mert ha városban mész 4 hengerrel akkor kici ford.számon erős, és knnyen felboritja a kanyarban 40 fölött... gt III futómüvet, 6,2 centis rugó, 6100 newton-os rugótagot és egy einvagent összekeversz egy kis nitro-val, ugy fog menni mint atom, és driftelni is lehet vele! (full gáz egész véig közbe majnem végig kézifk.....)
-
illusiON
őstag
98?!?!?!?! te öngilykos akarsz lenni?!?!?! a programok 60 %-a nem fut el 98-on, sürgősen cseréld le! mellesleg a régebbi verziót leszedheted, de azt meg nem ismerem... jah és már megjavultak az ujjaim ugyhogy megin kereshettek msn-en!
-
illusiON
őstag
olvasgasd a nfsu2 topicot...
-
illusiON
őstag
jaj demár...... te se örülnél ha kilönék az ujjaid egy billiárdgolyóval erőből! ráadásul véletlenül! najó nem sajnáltatom magam szal: a váltóban annyi érdekelne, hogy az end ratio min a legjobb? mert próbálgattam és a kis szám jobb volt, de hamarabb kifeffent a motor... mi az optimális?
-
illusiON
őstag
mindenki prószálja kji a nissan 180 sx-et! nagyon ygors ha jól beállitod, nagyon jól irányitható és könnyü driftelni vele!az eddigi sztem legjobb add-on kocsi, veri a baiernt is irányithatósáégban!
-
illusiON
őstag
passz... régit kicseréltem fel a nocd patch aztán ennyi...
-
illusiON
őstag
húúúúú de kedvesen kérted meg rá őket... mellesleg ahhoz igen jó beállitások kellenek h. addon nélkül megtedd ezt6 a számot... a baiernt és az mc-t próbálgasd, hátha sikerül! (ui.: látom még ujonc vagy, annyit előre mondok hogy az ien kérésekér hogy ird má le, meg hogy leirhatnád már, nem fogsz kapni választ... próbáld meg beletenni a plz szót vayg vmi kedves dolgot, mert ez igy bunkó! sorry, de más szót nem találtam rá...)
-
illusiON
őstag
jah, majd még ugyis ki fognak okositani te fakk, márvagy 1000 hsz-ed van a 3 regedet 1beszámolva nos igen, ha megkeresel msn-en mindent meg tudunk dumálni...
-
illusiON
őstag
nem, ez a legjobb honnan a kacsaszarból veszitek a hauser-t?! mert van bicaj ami hauser meg van pisztoly is ami hauser?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest