- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
hja 10 henger v-ben mellesleg kivételesen hozzányutlam a haulerhez, az airbox-szal 526 HP és 400 fölött volt nitro-val...
( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
baiernnel (iogaz addonnal) mentem már 500 fölött is, addon nélkül sima üzemanyaggal 380 a rekord nitroval...
-
illusiON
őstag
csak be kell állitanod
és nem is a lóerő a fontos...( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
az nem lehet, hiszen a dodge viper magában add-on!
-
illusiON
őstag
már megin nem lehet letölteni xtreme-ről nem hiszem el, pedig találtam egy tök kira audiorendszert
-
illusiON
őstag
mi a xar-nak érdekel annyira a lóerő? az enyém 960 HP most jobb? nem... örülj neki h. annyi siekrült, avyg irj 1/4 mile rekordot, de a lóerőből semmi se derül ki...
-
illusiON
őstag
az xtremeportról le tudsz szedni pl. az audio részlegben hangfalkészleteket, amiket pl. ugy teszel fel, hogy a hátsó üléseket kicseréled a csomagban adottal... nekem pl. hátsó ülés helyett hangszórórendszer van a csomagtartóban az emeremben, és a golfom hatchback-lapja egy nayg audiotechnika csomag 2 hangszóróval, 2 csavarral, és neonos fedőlappal, akkor a baiernem hátsó ülésein egy óriási hangfal van (hangdoboz ) asszem nekem ennyi...
-
illusiON
őstag
nem azér, de engem már idegesit a lóerőmániád... egy példa: van egy haulerem, leszedem az air filtert 870 HP hoppá, és meg 430-at... felteszem az airfiltert, ugrik 520 HP-ra, viszont viszi a kocsit 490-el, ráadásul fél másodperc gyorsulási javulás... még most is a lóerő kell? teszteld a járgányt egyenesben, és ha félsz hogy össeztörik, akkor mencsd el a save car moddal, és menj vele load car-modban, mert akkor ha szarrátöröd csak annyi a dolgod hogy ujra betöltöd és megint egyben lesz...
-
illusiON
őstag
figy trabi ödön, nekem ez a karosszériadolog az opel calibra dtm-nél volt, és ha tud vki segitséget plz irjon! mellesleg: http://www.buildersedge.org/SL/ ez is egy kitünő site
-
illusiON
őstag
azért anélkül elég sivár....
-
illusiON
őstag
inkább dobd fel a 24-es felniket, ha van olyanod, jobb lesz tőle,c sak hamarabb kopik a pár milis gumi miatt...
-
illusiON
őstag
hát, talán prbáld meg warezúton (ez még nem volt warez!) de mielőtt megkérsz vmire ovlasd el a naygbetüs részt ott lent az aláirásomban please... amugy hol lax? mert a vas megyében, vagy legalábis szombathely közelében (esetleg kőszegen) akkor szerencséd van, meguszod egy nálam tett látogatással
esteleg magától az inbvictus-tól kérdezd meg, www.invictus.hu...
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
mire gondolsz? 1.4 mile idő? az nálam a devilbaiernemmel 6,2es rugókkal 9,1 mp, viszont egyenesen meg, 9,5ös rugókkal 8,3 de nehéz egyenesbentartani, vagyis jobb is lesz magasabb hassal ha ügyes vok amugy nyugodtan monhacc lóerőt, de próbálj meg ne csak arra figyelni...
-
illusiON
őstag
majd mfog müködni.. sokszor történik ilyen...
-
illusiON
őstag
ez csak tipp, nálam az mc gt-nél jött be... felteszed nagy ford.számra a kocsit a beállításnál (redline és idle) és óriási kaszniból nagyon kiemelkedő gumikat rax a kocsira, rükverc, és utána fullgáz! biszont 1szerübb ha felteszed a monstertruck-modot
-
illusiON
őstag
nem lett szaRul megfogalmazva, ért6em... nekem sem engedi beállitani, nemtommér, de amióta a furballváltót használom nincs semmi gondja...
-
illusiON
őstag
ÉRCSD MÁ MEG HOGY AZ HAUZERSZ SZUPERDUTYI F50!!!!!!!!!!!!!!!
-
illusiON
őstag
nah végre tiszta a totyik igy már szebb...
köszi moderátorok!( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
gondolom google-ba beirta hogy streetlegal avyg vmi, és egy ilyen prohardveres topicot dobott ki neki. (jelenesetben ezt) én is igy ekrültem ide: miniracerrel kerestem rá google-ban és lám beadta a prohardver miniraceres topicját... bár nálam fater olvasgatta már régebben a PH!-t
-
illusiON
őstag
baiernnek szitál a sege? akkor ha leengeded a gázt és nem nyomsz kuplungot...próbáld ki lágy 6,2 cetis rugóval és gt3 futóműves alkatrészekkel a baiernt maxon, simán lenyom mindent! csak gáz után mikor alssitani kell de nem nagyon akkor engedd el gázt és nyomj kuplungot!
-
illusiON
őstag
megnézem..... de előbbutóbb a xtreme s megjavul...
-
illusiON
őstag
essemszabad amugy msn-t szerezz be, és átküldöm neked... (olyan mint,. pl.egy chat, cask privát chat 2 ember közt és lehet küldözgetni cuccokat, pl. omega peccseket )
-
illusiON
őstag
van 6,2 es rugó slrr-ben, mégpedig egy baiern rugókészlet... és igen, a baiern futómüve laza, ezért jobb, mint az emer merev futómüve... de ha ien állapotban avyg nem zavarlak inkább
-
illusiON
őstag
ércsétek má meg barmok! 6,2es rugó! majd lefényképezem, lehet hogy csak az omegában van... és 6100-s lengéscsill-eket használok, baierneseket...
-
illusiON
őstag
nmekem fennvan a 2.1.9.r5 az omega, meg a jórégi peccsek is de ha akarjátok le is fényképezem, 6,2-esek! azé a 2 meg az 5 közt van különség...
-
illusiON
őstag
azt kell tenned hogy uj carrer-t kezdesz és kivárod míg a boltban lesz egy dodge, abba bele tudod tenni
-
illusiON
őstag
2.1.9.r6c-t ne tedd fel! errontya a gamet! amugy 2.1.9.r5 elég is, az omega ha kell akkor csinálj egy msn-címet (ha nemtod hogy kell kérdezd meg) az tulajdonképpen egy chat, csak privát 2 ember közt, és azon átküldöm az omegát is!
-
illusiON
őstag
a peccs-ről, amit irtál nemtok semmit mugy microsoft oldaláról leszeded a legujabb msn messengert,, (asszem 6,2) felteszed és beirod közbe az emailcimed, avyg csinálsz egy uj hotmail cimet, (kérni fog telepités után a bejelentkezésnél egy cimet), akkor megadod az emailcimed, avyg csinálsz msn-el egy hotmail cimet, aztán irsz rá egy jelszót (ezeket mind ki fogja magától irni9) és ha kész, akkor jelentkezz be a progival, aztán ha bennvagy, akkor szeretnék felvenni egy uj partnert, feliratra irsz,, és az aláirásomban is szereplő illusi.on@freemail.hu-t beirod! ott elküldhetem omegát!
dj:igen, uj carrert, azaz uj karaktert kezdesz (new carrer )
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
szabi nem akarlak baxxxatni, de egyszavas 'oké' hsz-ekért szólni fognak
-
illusiON
őstag
ugy hogy 52-szer hozzászólsz
-
illusiON
őstag
igen, ez igaz, cask ha sokszpor csinálod, csak vhogy szurta a szemem amugy télleg, mostmár a regelési idő is számít, ezé nem vok még seniortag
-
illusiON
őstag
nah: ha rendesen fel van téve kell lennie külön hajtókarnak rugónak és rugóstagnak asziszem hauler néven... amugy meg baiern a legjobb futómű...
-
illusiON
őstag
annál többet is ki lehet hozni ha nem ien hülye szelepbeállításokat ahsználsz, és nem a legdrágább váltót vezsed... ja és nem kell semmien aksznielem, mert ugyis ha mész a kocsivla vagy ezerrel mész a falba vagy kikerülöd, és azt a nyomatáékot a lökhárító se vezeti le azt a nyomatékot növeld azzal, hogy nem dragstergumikat teszel rá...
-
illusiON
őstag
nyitottál neki totyikot? hmmmm, nem emléxem rá...
-
illusiON
őstag
hát montam már, mas csináld azt hogy a hátsó gumikat minimális nyomásra teszed...
-
illusiON
őstag
khmmmmmmmmmmm.... nekem nem lóg ki a rugóstag se a rugó... amugy sorrendben: 2.1.4, 2.1.6, 2.1.8, aztán 2.1.9 r5 és arra a 2.1.9r5 nocd patch... amugy a 2.1.8ig midnenképpen tedd fel, ezeket a peccseket a topicban belinklt szájtokon megtalálod, avgy: Bővebben: link
-
illusiON
őstag
ezt mé offfosítottad? témába vág, hiszem slrr-el kapcs.
-
illusiON
őstag
a kérdésed hibája trabi ödön: a viper is maga egy nayg add-on
-
illusiON
őstag
azt a qrva! rohatt cool! kár h. nemjók a mentéseid nálam, mert van egy rakat add-onom próbáld meg még1cer trabi!
-
illusiON
őstag
mivan gond a vidcsvel? én csak rányomoka linkre és már szedi is, pedig semmi flesget meg faxertujjami nicns fenn nekem ...
-
illusiON
őstag
netmom, de nem is zavar, ébn még időben leszedtem minden fontosat legfeljebb elcsórom supr@-tól, neki asszem több mint 200 mega cumó van, nekem kb. annyi...
-
illusiON
őstag
nekem az alap semmien dízel meg mütyür nélküli viperem eddigmax. 855 LE, bár régen sikerült vhogy a 1300 is, nemtom hogy a patch egy repair, asszem ne próbáld meg felktenni
-
illusiON
őstag
minnyá felveszlek én is szegény supra, sztem érdemesebb lenne ha feltöltené vhova
-
illusiON
őstag
mien msn-ed van? nem lehet normálisan irni hozzád, közvetlenül a mailcimed beirásánál kéne irnom neked mien verziójú? 2.0?
-
illusiON
őstag
dokumentumok/beérkezett fileok
-
illusiON
őstag
nmeértelek, de vmiér nem vesz fel msn-em a listámba téged... majd holnap megnézzük
-
illusiON
őstag
nemtom, próbálj meg MSN-en felkeresni vkit aztán átküldi supr@, nekem nincs meg...
OFF: djszabi, mé nem tanulod meg h. !DJ FAXUTI?! ez olyan mitnha aszondanám 'hé djsbeaaa avgy mi te....' nem fikázás, csak egy tanács, ami valszeg faxutinak is feltünt már( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
azér ahhoz idő is kell.... mellesleg én is megpróbálok egy atwcimet kialakitani, de az a roahtt reklámframe sose tünik el, lásd underground-mrc.atw.hu... amugy nektek müxik a lamborghini? nekem nem jóka kasznialkatrészek
-
illusiON
őstag
mivaaaa? te figy 0-t értek az odlalszerkesztésjez és word-ben csinálom
-
illusiON
őstag
debiza meglehet csinálni wördben is a siteot, cask kell hozzá kevéssel több ész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest