-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Hali
Trade-nél van valami limit? Kaptam kb. 100 Dota itemet, viszont azóta nem engedi a küldő félnek behúznia az itemeket a cserébe. Mitől lehet ez?
-
maathe
senior tag
Gift küldésnél miért írja ki ezt?
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
-
maathe
senior tag
Van pár cuccom amiknél ezt írja ki: Tradable After Jul 19, 2014 (0:00:00)
Ez az időpont már egy ideje elmúlt, de még mindig ezt írja. Se tradelni, se eladni nem lehet. Mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
Kb 1 hete 1-2 ember kivételével nem jelennek meg a profilképet a Friends-ben, illetve CS:GO-n belül sem. Másnál van ilyen hiba? :S
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Kb. 1 hete bekapcsoltam ezt a Steam Mobile Authenticator-t. Pár napja vettem észre azt, hogy telefonon (iOS) a Steam app nem küldi az értesítést a Guard kóddal amikor belépek az account-omra, így meg kell nyitnom az app-et és onnan kell kiírnom a kódot. Ez egy kicsit idegesítő, mivel gyakran váltok acc-ot.
Rákerestem néhány helyen, de úgy tűnik, hogy másnak nincs ilyen problémája. Nálatok működik?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz FollowTheORI #83534 üzenetére
Igen, de eddig nem kellett megnyitni, hanem küldte az értesítést és lezárt telefonnál is láttam a kódot. Remélem így már érthető Igazából ez egy kis 1st world problem
-
maathe
senior tag
válasz FollowTheORI #83537 üzenetére
Valószínűleg az első eset történt, biztonsági okokból érthető is. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Kb 2 hete az összes fiókomon bekapcsoltam Steam Mobile Authenticator-t. Ma az egyikről szerettem volna áttradelni pár cuccot a másikra, de a rendszer 3 napig visszatartja őket. Nem úgy van, hogy ha legalább 1 hete be van kapcsolva mindkét félnél, akkor azonnal megy a trade?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest