Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bager13

    aktív tag

    válasz csaba951 #86643 üzenetére

    "Eddig a fióklopás miatt jöttek sokan, ezentúl meg a fiók kizárások miatt jönnek majd.Mert ez a mobil authenticator tényleg baromi menő a geek-eknek, de pont a bonyolultsága+kényelmetlensége miatt az átlag embereknek teljesen alkalmatlan a mindennapi használatra."

    Ne viccelj már! Mi bonyolult benne, beírni egy rohadt kódot? Rányomni egy rohadt gombra?
    Kényelmetlen? Akinek ez bonyolult és nagy kényelmetlenséget okoz, az nem is tudom ,hogy tud önállóan élni ebben a világban. Gondolom azok nem is használnak online banki felületet ,mert ott is be kell írni az sms-ben kapott kódot. Sőt pénzt sem vesznek fel ATM-ből, és nem is vásárolnak kártyával, mert ott meg mindig be kell írni azt a fránya pin kódot.
    Egy aktív/átlag steam felhasználó azért számítógépet már látott és gondolom telefont is. De ha amúgy sem piacozik és cserélget ,mert az neki bonyolult, akkor neki nem is kell foglalkozni az egésszel, csak játszani.
    Egy átlag steam felhasználónál nem a 70-80 éves szülőkre,nagyszülőkre kell gondolni.

    A saját fiókodból kizárásról meg annyit ,hogy mindenki megkapta a visszaállító kódot, amikor aktiválta a rendszert. Ha ezek után kizárja magát ,mert hülye volt azt megőrizni, akkor vessem magára.

    Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

Új hozzászólás Aktív témák