Hirdetés

Hirdetés

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

  • Edifier R1600T III 2.0 Aktív hangfal

    lo Tegnap érkezz meg az új hangfal rendszer. Egyrészt azért esett rá a vásárlás, mert ajánlott, másrészt van hozzá...

Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszpontaz

    veterán

    válasz -Mike- #82290 üzenetére

    Lehetséges hogy játék indításakor engedélyt kell kérni az adott játék használatára a tulajdonostól (ez vagy emailben, vagy a Steamen keresztül megerősítéssel történik, erre már nem emlékszem), a megosztás ellenére is. Amíg a MEGOSZTÓ használja a saját fiókját, mindegy milyen játékkal, addig a MEGOSZTÁSRA JOGOSULT nem tud semmilyen játékot elindítani a megosztó fiók játékai közül.
    A családi megosztásban a külső EULA által védett (értsd: Games For Windows Live, Uplay, és egyéb DRM-el rendelkező) játékokat nem jeleníti meg a megosztásra jogosult gépen, valamint függ a kiadótól is hogy engedélyezte-e a megosztást a Steam rendszerében. Tehát nem minden játék látható.

    Csak akkor tudtok a 2 gépen egyszerre azonos könyvtárat használni, ha a megosztó fiókot offline-ba kapcsoljátok. Akkor a megosztó fiók bármely játékot elindíthatja, miközben a megosztott fiók a másik tulajdonos játékait használja. (Vagyis régebben ez így volt, nem tudom most működik-e.)

    A másik módszer ami biztos működik, hogy a te megosztott játékodat a másik gépen elindítják, majd pl. ALT+TAB-al leteszi asztalra és megszakítja a netkapcsolatát. A játék fut tovább, nem lépteti ki a felhasználót a Steam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák