- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Amikor másnak volt hasonló problémája akkor azt írták vissza, hogy ezen sajnos nem tudnak segíteni. A te kérésedre törlik a Libraryból a játékot, természetesen nem kapsz kártérítést. Utána meg vedd meg a területednek megfelelő példányt. A te hibád, hogy "nem megfelelő" példányt aktiváltál!
(Egyébként a konkrét esetben nem kell töröltetned a ROW verziót. Simán be fogod tudni aktiválni az RHCP változatot. Csak ugye így 2 sorod lesz. De a működését ez nem befolyásolja.)
Egyébként pont ezzel a játékkal kapcsolatban szoktam telesírni a fórumot. Csodálom, hogy érdekel a játék, de nem figyeltél fel a beírásaimra. A keresőt használva elég részletes képet kapsz a dolgokról.
Azóta annyi változott, hogy jelenleg már a dlc-k is megvásárolhatóak Magyarországon. Természetesen ügyelni kell arra, hogy az alapjátéknak megfelelő változatú dlc-ket vásároljuk meg. Tehát a ROW-os alapjátékhoz ROW-os dlc, az RHCP alapjátékhoz meg RHCP dlc kell!
Meg az induláshoz képest változás, hogy most már nem lehet az alapjátékból gift-et venni a magyar Steam Store-ban. Ennek semmi értelme, mert ugyanannyiba kerül nálunk is mint az EU15-ökben (tehát nem tudnánk hozzájuk olcsón exportálni), viszont náluk nincs letiltva ez az opció. Tehát ebben az esetben te mint magyar, alacsonyabb színvonalú kiszolgálásban részesülsz mint. pl egy német vagy francia. Mert a Bethesda így döntött...
Ja, és ha véletlenül Romániában szeretnél játszani magyar nyelven a játékkal, akkor erről sajnos le kell mondanod! A régiós kavarással a kiadó megszüntetett erre minden legális lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csaba951 #45851 üzenetére
És mi van akkor, ha én átruccanok Árdélyből Mo-ra, és a látogatásom alatt, egy internet cafe-ban, a laptopomon keresztül megveszem a Dishonored magyar változatát?
Akkor otthon már nem is tudok vele játszani?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
a cdgalaxisos intrusion-on van valami regios lock, nem tudjatok?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
-
koszi a ket valaszt, most jobb
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
7
addikt
Hammerwatch -- egy jelenleg béta státuszú, hack 'n' slash dungeon crawler co-op móddal. Pre-orderben a 4-pack 24 USD, hozzácsapják a soundtracket is. Érdekelne még valakit?
Példányonként 8 USD helyett 6 USD-be kerülne így. Ez hozzávetőleg 1400 Ft-ot jelent.
A vásárlást én intézem, nekem kellene elutalni majd a vételárat.
Fontos: a játék jelenleg open beta státuszban van, azaz vásárlás nélkül is játszható. A teljes verzió még nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz AxBattler #45853 üzenetére
Ezzel módszerrel ki tudod kerülni a kiadó buta korlátozását, működni fog.
Viszont mivel másik országból vásároltál -előzetes bejelentés nélkül- lehet, hogy a Steam ad rá egy account ban-t. Innen kezdve nem tudsz majd vásárolni, tradelni, kulcsokat aktiválni. Persze lehet az is, hogy simán megúszod, gond nélkül. Nekem viszont már van annyi sorom, hogy ne kockáztassak ilyet. Legalábbis a fő fiókomon nem. Egy új fiókon lehet, hogy kipróbálnám. Viszont így már rögtön nem lennének egy helyen a játékaim. Ez azért zavarna.
A dobozos verziót meg hiába veszed meg. Azt Magyarországon tudnád aktiválni, csak Romániában már nem tudnád elindítani.
-
addikt
De, lehet játékot ajándékozni.
Viszont jó a kérdés, mert ez nekem se világos: az ajándék mindig olyan régiójú, mint ahol a vevő vette? Vagy Steamen vett giftből van 'gift-régiójú', tehát valami joker, ami minden régióban jó?
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz csaba951 #45862 üzenetére
persze ebben az esetben elvileg megírhatja steam-nek, hogy itthon fog vásárolni, sőt akár azt is, hogy direkt ezért jön át, hogy anyanyelvén megvegyen egy játékot, amit a hazájában nem tud. (és így vagy nem is merül fel a acc ban, vagy utólag hivatkozhat erre és visszaállítják, szerintem)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Mardel
őstag
válasz genndy #45864 üzenetére
A magyarorszagi dobozos Dishonored RHCP regiozaras (aktivalas es futtatas is), a steam storebol megveheto nem, de nem lehet giftkent megvenni (le van tiltva ez a lehetoseg).
A magyar nyelv meg csak ebben a ket verzioban van alapbol.Es elvileg a DLC-vel is macera van. Azt nemtudom, hogy a dobozoshoz jo-e a steam store-os DLC.
Viszont a ROW verziohoz amit par digitalis boltbol lehet venni ahhoz biztos nem jo.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
válasz genndy #45864 üzenetére
>az ajándék mindig olyan régiójú, mint ahol a vevő vette?
Igen, mindig a vásárlási ország Steam Store-jának a beállításait fogja megkapni.
Egy elvi, konkrét példa: Borderlands 2 RU CIS
Tegyük fel, hogy ezt valaki megvásárolja gift-ként orosz Steam Storeban, majd elcseréli veled, aki Magyarországon élsz. Aktiváláskor (és persze már a megvásárláskor is!) megnézi, hogy a vásárló megfelelt-e az összes vásárlási feltételnek. PurchaseRestrictedCountries: RU AM AZ BY GE KZ KG MD TJ TM UZ UA LV LT EE. Mivel Oroszországban vette, ezt simán teljesíti. Tehát csont nélkül aktiválásra kerül nálad a játék. Amikor el akarod indítani, akkor viszont megnézi a onlyallowrunincountries (RU AM AZ BY GE KZ KG MD TJ TM UZ UA LV LT EE) mezőt, és ott azt találja, hogy Magyarország nincs a listán, ezért nem fogja engedélyezni a játék letöltését/frissítését/elindítását. Tehát ott állsz majd egy aktivált játékkal, amit nem tudsz használni.Megjegyezés:
Borderlands 2 RU CIS nem a legjobb példa volt erre, ugyanis az orosz Steam Store-ban le van tiltva ennek a játéknak a gift-ként való megvásárlása, így a fenti gond fel sem merül. Az utóbbi 1 évben egyre jobban elterjedt ez a gyakorlat a frissen megjelent AAA játékok között.Dishonored RHCP
Ennél is alkalmazta a gift vásárlásának a letiltását a kiadó. Csakhogy ezúttal nemcsak orosz Steam Store-ban tiltották le, hanem minden olyan országban is ahol hivatalosan az RHCP kiadást forgalmazzák. Az oroszországi tiltást talán még valahol meg is lehet érteni (tartalmazza az angol nyelvet, "nyugaton" is futtatható, és harmad annyiba kerül mint a "nyugati" boltokban). Nem szeretnék ha az olcsó orosz változatot az ügyes orosz traderek tömegesen "nyugatra exportálnák", tehát a kiadó védi vele a jól fizető piacait. A magyarországi tiltás viszont értelmetlen, mert az EU1-2 régióban ugyanannyiért vásárolható meg a játék Steam-en. Tehát alaptalan a tömeges "exporttól" való félelem.(#45866) genndy
>átállítják (hozzáadják?) a régiót.Hozzáadják. Csak így lehet kezelni a gyakorlatban a nagyon sokat utazó és vásárló ügyfeleket.
(#45867) Mardel
>a dobozoshoz jo-e a steam store-os DLC.Magyarországi boltból vásárolt alapjátékhoz jó a magyar Steam Store-ban vásárolható dlc. Steam gift-ből meg az RHCP változatokat kell keresni. Rendhagyó módon ugyanis csak az alapjáték gift-ként megvásárlása van letiltva. Dlc-ket viszont lehet vásárolni gift-ként, még az RHCP verziókból is.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Jelzem itt is hogy megejtettem az első contribomat Steamgiftsen, public lett de ha valaki innen jelentkezik rá annak sok sikert
http://www.steamgifts.com/giveaway/ez4bH/grotesque-tactics-evil-heroes
(nem tudom hogy lehet banneros linket csinálni ide )
http://www.steamgifts.com/giveaway/ez4bH/grotesque-tactics-evil-heroes/signature.png
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Amúgy csak engem zavar hogy a Mortal Kombat-hoz semmi előrendelői akciót nem csaptak Steam-en?
El tudtam volna viselni ha hozzácsapják az Arcade Kollektiont vagy tudomisén, pár TF2 itemet[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
BigBlue69
őstag
Az csak játékon belüli fejlődés volt.. A tárgyakat amiket vettél csak épp az adott meccsen fejti ki hatását amíg nálad vannak.. Alap fejlődési szinted is van.. Azt írja fent a főmenüben.. Tárgyakat meccs végén véletlenszerűen illetve rendes szintlépéskor kapsz, akkor biztosan.
Röviden.
Megírom azt kitörlőd.. Jóvan..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
nkAAA
aktív tag
Napi akció: Baldur's Gate: Enhanced Edition 3.49 euró
https://twitter.com/nkaaa
-
455
csendes tag
Azzal a kérdéssel fordulnék felétek, hogy ugyebár van ez a Steam Trading Cards cucc, nekem pedig megvan a Counter Strike: Global Offensive. Ugyebár 20 percenként adja a rendszer a kártyákat, minden jól is ment egészen a harmadik kártyáig. Ezután jött a gubanc, hogy sehogy se akarja odaadni az utolsó, negyedik kártyát hiába csinálok bármit, hiába játszok több mint 20 percet továbbra is semmi... Mit kéne csinálnom, hogy megkapjam azt is? Valaki, valami ötlet? Előre is köszönöm!
-
Ez Midweek Madness. És az a zérdekes, hogy a szokásos péntek helyett csütörtökön lesz vége, vagyis csütörtökön kezdődik a Summer Seal.
(#45884) 455: a kitűzők oldalon írja, hogy van még 1 kártyadropod CSGO-ból?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
danih
veterán
válasz Wizard of Oz #45888 üzenetére
Csütörtök 4 órát (pm PST) mutat a főoldalon, Ami ööö csütörtök éjfél magyar idő szerint?
Össze vagyok zavarodva, nem otthon vagyok...[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz Wizard of Oz #45892 üzenetére
Ja igen, 1 óra, 9 óra a difi.
-
törölt tag
Megérkezett a Company of Heroes 2 a CD Galaxisból. Benne a pólóval
Két kulcs van benne, a felső az aktivációs Steam kulcs, az alsó felett lengyel szöveg van csak, de gondolom majd az kell a DLC-khez
-
Csapoati
nagyúr
-
törölt tag
válasz Csapoati #45895 üzenetére
A hátsó oldaláról készült képet nem mertem berakni
Ja három kód van A számla hátoldalán van az előrendelői DLC csomag kulcsa. Viszont nem tudom mire való akkor a harmadik lengyel szöveges verzió Van egy webcím majd megnézem azt
Szerk: beírtam a kliensbe azt a kulcsot is:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #45896 üzenetére
Ez az oldal: http://www.kompania.cenega.pl/. Csak lengyelül van minden úgy látom. A login feliraton kívül.
-
csaba951
veterán
válasz Csapoati #45895 üzenetére
Persze ránézésre az is. Aztán amikor a kezedbe veszed elcsodálkozol! Mert sokkal nehezebb és tartósabb, mint azok a vackok amikkel eddig a kínai piacon találkoztál! Fruit of the Loom.
#45897 GoodSpeed
Szerintem a kiadónál (Cenega) tudod vele regisztrálni a játékot. Ez pl. Supporthoz lesz jó. The Witcher 2-höz is volt hasonló kód.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csaba951 #45898 üzenetére
Köszi Akkor végül is ezt a kódot bármikor beírhatom a jövőben ha szükséges, nincs időlimit gondolom. Mert most nincs kedvem a lengyelről Chrome-al fordítatni
A póló anyagával semmi gond, minőségi termék. Azért az látszik, hogy mennyire normálisabbak a viszonyok odakint. Itthon vagy pulcsi alá veszem, vagy a pulcsit a hátamra teszem, mert a hátán lévő sarló és kalapács miatt - ami engem speciel egyébként egyáltalán nem zavarna mint ábra - , szóval kicsit olyan érzésem van, mintha céltábla lenne a hátamon
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest