- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én nem ajánlom,ha nem szeretted a régi Unrealos pörgést...én résztvettem a bétában,de irtóra fura gém,állati reflexek kellenek,lősz,mint a hülye,turbó sebesség,ugratók,teleportok,színesség,mostani FPS tudással senkit le nem lősz....
Rohanni kell,100%-osan ismerni a mapot,helyeket,és reflexből lőni.Ha megállsz,lelőnek,ha céloznál,halott vagy.
De aki egy mai grafikájú ilyen gémet keres,bejöhet.Más kérdés,mennyi partner akad,kevesen bétáztunk...
Ingyen remek lenne,de félő,hogy akkoris csak a HC rajongókat mozgatná meg.Egyébként még hátrány,hogy a béta volt vagy 1 hónapos,akit érdekelt,az szerintem kijátszotta magát...pl.én is.Bár énnekem annyira nem fekszik ez már,inkább szeretem a taktikás lövöldét.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
danih
veterán
válasz BandiHUN #23151 üzenetére
Hmm márpedig nekem az FPS az pont ez, az "Unrealos pörgés"! Rövid, de gyors meccsek. Rohanás, reflexek (ezért sem fekszik annyira pl. a BF3 ahol fél órát kell nindzsulni csak hogy eljuss valahova). Nem vettem részt a bétában, de amint pl. megláttam a mutator listát, rögtön az UT-ra gondoltam, mint annak egyfajta szellemi utódja. Ezért is volt várós, de két dolog nagyon lelomboz, és erről a steam fórumon sokan írnak:
1. Senki sem játszik (csak most jelent meg tegnap a dedicated szerver támogatás, a játékosok ettől várják a megváltást)
2. Borzasztó optimalizálatlan (low/high között minimális FPS különbség, erőgépek tulajai sírnak) - mondjuk érthető is, Cryengine 3, és még hol van az első "nagy" CE3 játék...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Az én gépemen futott,mint az olajozott villám maxon...ilyen gond nem volt.Hanem mondom,hogy vagy elmentem egy magaslatra tájban gyönyörködni,vagy nekilódultam,és már csak a záró eredményből tudtam meg,hány kill lett
Kikapcsolós aggyal lehet tolni,de nem marad csak az adrenalin és a killek a listán,vagy élvezed,de esel-kelsz csak...mezei játékosnak játszhatatlan.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tupacamaru
veterán
Just Cause 2 2,49 font.
Just Cause 2: Complete Edition 5 font.
Lara Croft and the Guardian of Light 2,49 font.
Supreme Commander 2 2,49 font.
Gamersgate-en, mind Steames és még kb 10 óra hosszáig. Ez a Just Cause 2 milyen játék??[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #23154 üzenetére
Szerintem jó játék. Mászkálni lehet egy baromi nagy szigeten és azt csinálsz amit akarsz.
Kocsi, motor, monster, repülő, nyil is van a kezeden. Aztán van story küldetés is. Hasonló min Far cry 2Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
válasz tupacamaru #23154 üzenetére
Olyasmi, mint a GTA4, csak nagyobb hangsúly van az akción. Elég jó lett szerintem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
gta4től azért merőben másabb, fizika nulla, irányítás borzalom, realitás nulla, lasszóval elkapod a repülőt azt földhöz vágod vagy mi ugrálsz kocsikról kocsira színvilág is merőben mélyebb, erősebb - gta4re nem hasonlítanám, max abban hasonlít hogy 3rd person view
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
A stílusához hasonlít, mindkettő sandbox olyan értelemben, hogy van egy hatalmas bejárható terület, és szabadon válogathatsz a küldetések között. Ráadásul ebben is fontos szerep jut a közlekedési eszközöknek. Direkt kiemeltem, hogy ez inkább az akcióra koncentrál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KubanitoS
veterán
Viszont olyan szép a grafikája, hogy az ember szája tátva marad. Valami hihetetlen nagy benne a szabadságérzet. A távolban látszódó elmosódott helyszínek nem statikus hátterek, hanem a játékban megtalálható és teljesen körbejárható helyek. Van itt a nyüzsgő várostól kezdve a havas hegycsúcsokon át a sivatagi pusztaságig minden. A legkülönfélébb járművekkel lehet felfedezőútra indulni kezdve a limuzintól, a hőlégballonig. Szerintem valami hihetetlenül fílinges játék és ennyi pénzért ajándék.
A fizika valóban csapnivaló, viszont ez a játék nem a realitásról szól, hanem a kikapcsolódásról. Azt is elismerem, hogy az újdonság varázsának elmúlásával a játék unalmassá válhat, de az első pár óra feledhetetlen élményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
sagem
addikt
GoT: RPG-nek ígérik (hazudják), de inkább akciójáték néz ki belőle, meglátjuk. Mondjuk én sok jóra nem számítók a készítőktől, a stratégiás próbálkozásuk is könnyen felejthető lett a témában..maximum B kategóriás játék néz ki (közel A-s áron)..kár, hogy nem egy "komolyabb" stúdióhoz kerültek a GoT jogai
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz KubanitoS #23161 üzenetére
Válasz akrt lenni Danih -nak, csak lemaradt..
"Másik: Game of Thrones. Ez mennyire lesz RPG, nem tudja valaki? A videók alapján kb. annyira RPG mint a Diablo 3..."
Ezt kérdezte, erre ment a válasz GoT = Game of Thrones. Steames, hamarosan megjelenik, jelenleg előrendelhető.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Źşë'
addikt
válasz KubanitoS #23159 üzenetére
különben ezt sajnáltam benne a legjobban mert szeretem az ilyen stílusú játékokat, ha komolyabb lett volna a megvalósítás és nem autókról autóra kell ugrálni akkor nagyon bejött volna, a környezet eléggé csalogató, szeretem a hasonló megvalósításokat
a terület nagysága akkor Fuel-ra hasonló?! mész mész de nem látod a limitet
Alan Wake is lehetett volna sandbox, szabadon bejárható tereppel, én szívesen "elpiknikeztem volna a napsütésben" vagy "kirándultam" volna, mert szám tátva maradt a fény és árnyék hatásoktól!"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Saints Row: The Third - 14.98 EUR (Steam-es)
Most kivételesen drágább USD-ben és GBP-ben is.
Saints Row 2 - 2.09 GBP (Steam-es)
Ez meg GBP-ben a legolcsóbb
-
tupacamaru
veterán
-
danih
veterán
Nevermind, fail...
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Take On Helicopters
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Serpiko
addikt
UBI WEEK [link]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
danih
veterán
Van még Dio3 gesztpassza valakinek?
-
danih
veterán
Remélem lesz AC nap és Heroes nap... PoP napot nem akarok (de biztos az is lesz)....
Conviction kár hogy nem része a Tom Clancy napnak... -
salieven
aktív tag
-
Winner_hun
titán
Jééé, egy program ami kihasználja a proci mind a 4 magját. Játékról csináltam biztonsági mentés hogy másik gépen ne kelljen azt letölteni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
VGYke
addikt
válasz psycroptic #23122 üzenetére
Azért ezek valamelyikével egy próbát lehet hogy megér. Én is megvettem, de még nem próbáltam a magyarítást...
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
chungee
addikt
Miért szabályozták le a steamgift-en a gyűjthető pontok számát 300-ra Mekkora unfair már, amikor 280 pontom volt és kiléptem 40 p-os giftről. Akkor 320 p helyett 300 p-om lett 20 p-ot buktam
-
-
-
pethYeti
addikt
Azt el lehet érni hogy a Steam 2* legyen fent a gépen? Úgy akarnám hogy lenne egyszer a külső hddmen amin sok játék le van töltve, és lenne egy ssd-n amint meg csak a kliens és mondjuk a fm2012 van. Esetleg ha csak simán átmásolom a kliens a másik helyre akkor működhet?
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Bátyám megvette a duo pack-os portal 2-őt. Le lett mente a játék backuppal.
Ahhoz, hogy én is tudjak vele játszani, előszőr neki kell meghívót küldeni az acc-omra, majd backup visszaállítás, vagy lehet egyből backup, majd meghívás? Csak azért, hogy ne kelljen letöltenem, mert tanyanettel vagyok. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások :
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Serpiko
addikt
Napi cucc: Delve Deeper
Na meg egy kis UBI -50%
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Szerintem vasárnap lesz a nagy AC nap. De nem fogok örülni a -50%-os; 20 €-os Revelationsnek, meg a 25 €-os Revelations - Gold Editionnak. Ez nekem még túl drága. Mondjuk a Gold valamiért horror áron kapható csak a magyar boltokban, annál nem is akkora ez az ár.
Nem Steames kiadások ennek az akciós árnak is max. a felébe kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
szerintetek milyen ez a Just Cause 2? poén a játék? vagy nem érdemes megvenni..
-
NorDezs
senior tag
válasz BigBlue69 #23199 üzenetére
Én meg betársulnék egy 4 packba, ha összejönne annyi ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest