Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arcitec

    addikt

    válasz nanamii_o #107990 üzenetére

    Nekem van virtuális kártyám, amit lehet azzal fizetek. Pont a napokban vettem és mondtam is vissza egy játékot, írták, hogy visszautalják u.a kártyára. Péntektől, vasárnap estére realizálódott is az utalás, igaz nem a virtuális számlámon jelent meg, hanem a "normál" folyószámlámon. OTP a bank. Szóval szerintem működik. Ha mégsem kapnád meg én úgy gondolom, akkor fel kell venned a bankoddal a kapcsolatot és intézik.
    Korábban volt egy esetem, hogy a Gamivo-ról vettem egy játékot és véletlen bepipáltam egy rendszeres fizetést kedvezményekre(havi vagy negyedéves lett volna). Egyszer csak látom levonódott az összeg. Na mi történt, felhívtam a bankot és visszakérték a pénzt.
    Igaz magát a szolgáltatást(Gamivo) nem vettem igénybe. Majd az oldalukon visszavontam a tévesen bepipált opciót. Szóval figyelmesnek kell lenni, mert secc perc behúznak a csőbe.
    Nekem csak jó tapasztalatom van a Steam-el. Nem ez volt az első visszaigénylésem és rendben működik. Egyébként írva vannak magyarul is a feltételek. Egyértelmű. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák