Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #1860 üzenetére

    Eljon az a pillanat amikor merlegre teszel mindent es eldontod hogy eled az almaid vagy almodozol tovabb, elobbi esetben boldogabb, teljesebb eleted lehet nem csak neked, hanem a csaladodnak, gyerekeknek, utobbiban meg marad minden a regi... Nem eltem sosem azokkal a lehetosegekkel hogy ismerem valaki, bejuttat, meg ilyenek... Nem is volt sok lehetoseg, itt meg lass csodat, minden halad az utjan szepen, lehet haladni elore es nem kell senki segget nyalni... (nem is tudnam).

    Nem gyujtottem sosem nagy barati kort, nem mindenki erdemes a teljes bizalomra, haverok meg... :) Jatszani lehet, az idoeltolodas az inkabb problemasabb :)

    Messze van ez meg, az tuti europaban nem akarok maradni sokaig, masra vagyok most :) Kozel kelet nekem nagyon meleg meg orultek, eleg volt egy ev, bar ha valaki felveszi azt a tempot nagyon jo, hangulatos tud lenni. Kanada-Uj Zeland es Ausztralia is gyonyoru, ha mast nem majd kirandulas kereteben, USA sem rossz, de ott vannak dolgok, amik nem tetszenek :)

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák