Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #31722 üzenetére

    Nekem elég hasonlónak tűnnek, főleg hogy a Vanguardra többször annyi rakéta fér.
    Ezek a méretek még mindig becsapósak, mert nem hiszem, hogy alá kéne becsülni a kisebb komponenseket. A Hornet orrán is hatékonyabb szerintem a 2 S1-es fegyver, mint az 1 fix S3-as (úgy, hogy az S1-eseket fixen használom). Ennyi erővel a 2 S2-es erőmű is lehet olyan jó, mint az 1 S6-os. De ha erőműben a Redeemer felé is dől a mérleg, a 6 S2-es shield már csak veri azt az 1 S6-ost.
    A súlyát és hajtóműveit tekintve a Redeemer belátom nem volt egy kifejezetten jó példa a Vanguard mozgékonysága mellett, de a Vanguard az oldalra fordított szárnyakkal akár manőverezésben is jobb lehet nála.

    A conniera és talira térve, attól nem hiszem, hogy jobb vételek lennének, hogy univerzálisabbak. A Vanguard nagyon jó lesz a saját szerepében, és ha katonai erőre lenne szükségem, akkor inkább választanám azt, mint a másik kettőt. Mármint akkor, ha nem egy flottát állítok össze, csak el kéne döntenem, hogy szóló katonai küldetésekre melyik hajóval induljak a játékban. De például ha a Reclaimeredet kéne védeni is inkább választanék egy Vanguardot, mint egy Talit.
    Sz'al ezekkel szembeállítva nem hiszem, hogy ki lehetne jelenteni, hogy nem éri meg az árát. Az árának megfelelően a saját szerepében teljesen jó vétel lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák