- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_8519
tag
válasz laci_8519 #31636 üzenetére
Válaszolva magamnak, kitöröltem a játékot és újra leszedtem, így már jó lett.
Viszont azt vettem észre, hogy a textúrák nincsenek meg pl. pár növényen, a fegyverboltban a pultnál ilyen piros gömbök vannak a tárak helyén, stb. és mintha csillogna-villogna minden.
A PTU-n nem voltak ilyen gondok, de szerintem lesz erre valami patch, mert ez így érdekesen néz ki. -
Emirates777
tag
Közben egyébként meg lett a 88 misi.
Úgy sejtem lesznek itt komoly leszállóhelyek a bolygókon Ha már metró kell
[link][ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31654 üzenetére
Mit márpedig de ? Nem tudom mire írtad .
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #31654 üzenetére
Nem vagyok benne teljesen biztos, de mintha most a patchnél azt írta volna ki folyamatosan, hogy "updating", nem azt hogy "downloading", szóval azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az AC fileokat akkor csak átnézte, de nem töltött le folyamatosan.
Persze az is könnyen lehet, hogy még mindig le kell szedni a teljes játékot, ebben az esetben bocs, hogy félrevezettelek titeket (Engem mondjuk nem igazán foglalkoztatott, mert BP-n gyors a net, viszonylag hamar lent van, addig meg elmentem szendvicsért az aranycipóba )
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
KO2
aktív tag
válasz Nathan Boggs #31658 üzenetére
Ez nekem is feltünt. Majd a következő modulnál kiderül ( vagy javításnál ). Elvileg mostmár gyakrabban lesznek.
(#31660) laci_8519
Nekem volt az AC régebbi verziójához egy 3x hosszabb ilyen listám, az csodákat tett a laptoppal. Csak azok már erre a verzióra nem nagyon jók szerintem. Lehet ezt amit írtál kipróbálom most a laptopon.
[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Na ez eszembe sem jutott. Lehet, nem kellett volna leszedni megint.
Van az User mappában egy olyan fájl, hogy game.cfg.
Ebbe ha beillesztem ezeket a parancsokat, sokkal jobban fut a játék.
Korábban írtam, hogy a soc. modulnál az egyik helységben lement az fps 20-ra. Na most ezzel ugyan ott 35-40 az FPS.Con_Restricted = 0
sys_spec_sound = 4
sys_spec_physics = 4
r_MotionBlur = 0
g_radialBlur = 0
r_ColorGrading = 0
r_SSReflections = 0
r_VSync = 0
sys_MaxFPS = 60
r_SSAO = 0
e_ShadowsMaxTexRes = 256
r_HDRBloomRatio = 0
r_ChromaticAbberation = 0
r_sharpening = 0
r_MotionBlurShutterSpeed = 0.5
r_HDRGrainAmount = 0
r_TexMaxAnisotropy = 8Lehet, hogy már volt korábban, de én még csak most találtam és gondoltam megosztom, hátha van aki nem tudta.
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31657 üzenetére
Ja oké
Közben megnéztem ezt a social modult, elsőre engem se engedett be de másodikra már jó volt. Hát elég jól néz ki ez a városrész, ha kinyitják az össze boltot és telesomják npc-kel akkor baromi hangulatos lesz.
-
PhilBrick
őstag
válasz Nathan Boggs #31658 üzenetére
Letöltötte. Aztán lehet, hogy összehasonlítás után nem feltétlenül írta felül, de letöltötte. Ugyanis az updating is csak a max. sávszélemmel történik.
-
Nathan Boggs
senior tag
-
veterán
válasz adamgreen #31637 üzenetére
Nagyon sokat lehet még az asset-eken alakítani hogy jobban fusson, meg ahogy elmondták, profilozni kell ezerrel, megnézni hogy hol lassú, és azokon a helyeken optimalizálni a kódot.
Reggel kb 90 másodpercem volt belekukkantani, úgy nem volt gond belogolni a városba, beszaladtam a medbay-be, de léptem is ki mert mennem kellett a vonathoz. Meg kell adni a módját, úgyhogy majd holnap nézem alaposabban.
Nekem pedig ez a patcher a megváltás, végre gond nélkül tudok 10-12 megával tölteni, nem kell 3-400kB/sec-kel szenvedni.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Menthirist #31664 üzenetére
illetve nálam (és még sokaknál) nincs vele különösebb gond. A legnagyobb bajom szerencsére az, hogy nem pontosan áll be a limiter, így ha 8 megában korlátozom, akkor átlag 8-at tart, tehát van amikor 9, van amikor 7. Szóval én speciel nagyon elégedett vagyok ezzel a patcherrel.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
GypsFulvus2
őstag
Hát, engem folyamatosan kidobál a lift után. Disconnection, Code 9, Kicked hibaüzenettel. Verify megvolt. Bekaphatják.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Szőrös
veterán
válasz GypsFulvus2 #31666 üzenetére
Most nálam is ezt csinálja, lehet van vmi hiba náluk. Na bumm majd megcsinálják.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Szőrös #31667 üzenetére
Valószínű, hogy náluk van valami, mert nekem a PTU-n folyamatosan ment, viszont most engem is így dobál ki, valamint van már ilyen fórumtéma is. De majd megoldják, és beléphetünk.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
laci_8519
tag
Ez a Coop Vanduul is érdekes lett, mert láthatatlan akadályok vannak.
Meghalsz a semmitől. Az előbb voltam bent és csak azt lehetett látni, hogy mindenki meghal. Ki is léptek. Ott is a textúrákkal lesz a gond, mert van amit nem lehet látni.
Plussz a meteorok matt barna színűek lettek. -
macy
addikt
Na, most frissítés után elindult. Ebéd előtt kipróbáltam. Most elindítom megint, meglátjuk mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
Harbinger
[link] -
PodMAN
senior tag
Jól értelmezem?
A Vanguard alap csomagom fogja meghatározni a hajó festését (Sentinel tetszik igazán), de a Battlefield Upgrade Kit (BUK) határozza meg, hogy milyen célra használom?
Teszemazt ha CCU-zok Sentinelre és veszek egy Harbinger és egy Warden BUK csomagot, akkor bármikor át tudom "építeni" bármelyik három változatra? -
veterán
Az esetleg kiderült hogy barátlistán lévő emberekkel összesorsol-e a szerveren?
-
dimre70
tag
Rögzítettem pár percet a Socail Modulról, bár a liften kivül semmi funkcioniális hely nincs. A látvány magáért beszél a hiányos texturázás ellenére, ha kész lesz vlsz odaragaszt a monitor elé. Shopingolhatunk éjjel nappal, mikor fogunk repülni, most kezdem átérezni, milyen hatalmas és időigényes lesz ez a "játék".
Ami nálam nem megy, a sziklagarázs lift, a páncél választás, pedig püföltem az F6-ot.
A környezet mintha sötétebb lenne mint elötte, beraktam az új vasszörnyet is segítségnek, most már simán fut, nincs diavetítés, néha laggol azért.
Amire kész lett a videó a régi tápom halt meg.Lesz sör, diszkó, lámpa, meg csaj !
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz PodMAN #31673 üzenetére
A BUK csomag lényege, hogy játékon belül tudod változtatni a hajót, viszont van rendes upgrade is, ami ténylegesen átváltoztatja a hajódat a másik változatra.
-
dimre70
tag
Ez lenne: MSI Afterburner, itt van magyarítás, leírás.
A felbontást nem állítottam át, minden low-on volt.
Itt van a liftbug, itt már very high-on van minden.Lesz sör, diszkó, lámpa, meg csaj !
-
Szőrös
veterán
Design Notes: Electronic Warfare szép hosszú lett.
-
PoeDameron
aktív tag
Szocmodulhoz:
Arról tud valaki valamit, hogy például le lehet-e ülni a székekre majd? Vagy úgy általában leülni/lefeküdni a földre például?
Csak mert pl. a Mass Effectben de akár a Witcherben is az a halálom, hogy gyönyörűszép díszlet, de nem tudok vele mit kezdeni, mert nem tudok lefeküdni egy ágyra, nem tudok leülni egy székre, nem tudom úgy kiélvezni a látványt, ahogy azt lehetne például úgy, hogy egy domboldalban leülök, és belső nézetből kényelmesen figyelhetem a tájat. Pl. az általam sokat emlegetett Silent Hunter 3 tengeralattjáró szimulátorban az egyik leghangulatosabb dolog amikor a kapitány lefekszik az ágyára, és miközben hallgatja a motorok duruzsolását, az ágy melletti oldalfalat és plafont nézegetve csendben bealudhat. Én ezt sokszor csináltam annak idején, mivel real time is lehetett játszani, egyszerűen lementem 50 méter mélyre, csendesre állítottam a hajócsavar üzemmódját, fülhallgató a fejemre, és a villanymotor zümmögésére elszenderedtem, és olyan hangulata volt, mintha a hajón lennék.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz PoeDameron #31683 üzenetére
Soon...
-
vagabor
aktív tag
FPS, állapotok és légzés fogyasszátok egészséggel, és ha hibát találtok szóljatok nyugodtan! A kövi remélhetőleg az ewar cikk lesz
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
veterán
Én meg közbe leadtam az 1.2 kapcsán egy hír-vázlatot a gamestarnak, mondtam nekik hogy módosítsanak amit akarnak rajta, de legalább tartalmat adtam Meg a végére írtam a starcitizen.hu-t is
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #31686 üzenetére
"módosítsanak amit akarnak" "Meg a végére írtam a starcitizen.hu-t is"
Végéről törlik az sc.hu-t, a többit 1:1-be kirakják. Csak egy pesszimista tipp.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31687 üzenetére
Meglátjuk, de nem feltételezem. Váltottunk pár levelet még hó elején HP-val ezzel kapcsolatban, nincs okuk törölni a linket a végéről, illetve "cikkírónak" is azt írtam hogy ne a nevemenet (nickemet), hanem mondjuk azt írják hogy "a starcitizen.hu csapata" vagy ilyesmi. Amúgy magát az írást azért úgy fogalmaztam meg hogy akár önállóan is kiadható, bár persze nem egy pulitzer díjas mű
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #31686 üzenetére
bocsi az offért, de nem értem miért olvassa bárki is azt a szenny lapot... egy bulvár gagyi igénytelen valami lett belőle...
-
GypsFulvus2
őstag
Na, most új hibaüzenet van: Code 8 Authentication Fail. Ami azért nagy öröm, mert nem lehet csatlakozni a szerverre versenyekhez vagy PvP-hez sem.
-
PhilBrick
őstag
válasz GypsFulvus2 #31690 üzenetére
Szerintem most nem nálad van a hiba, én sem találok meccset.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz PhilBrick #31691 üzenetére
Ja, el van havazva a szerver. Remélem holnapra úrrá lesznek ezeken a problémákon. Szép meg jó ez az ArcCorp, de a meccsek fontosabbak.
(A korábbi is általános hiba volt, aztán délután be tudtam nézni az ArcCorp-ba; tetszett.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drenadar #31689 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom vele. Igen, már nem az mint ami régen volt, de mint egy olyan ember aki már vagy 15 éve gs fórumtag és rengeteget beszélget hsz-ekben a cikkek alatt, én szívesen járok még mindig oda. Illetve sok site olyan, amilyenné az olvasók teszik. A cikkírók közül is van pár akiket bírok.
[ Szerkesztve ]
-
tkondor
tag
meghacckelték ay Arccorp mapot free flightba
Star Citizen nick: Horus
-
Yllgrim
őstag
Nem sokan ugralnak a Vangiert, pedig jo kis cucc
Tolni ra egy Harbinger upgradet es megvenni a masik 2 battle packot azt csoki, minden feladatkort el tudsz vele latni a jatekban, ami harccal kapcsolatos, dogfight (sok gyakorlas es ugyesnek is kell lenni allitolag)/multi crew ship killer (az 3 S2-es torpi eleg csabito ) /e-war csaszar (az a szerverterem valami zsenialis, tetszik nagyon, csak a hackeles legyen valamennyi realis.... )
Kilovik a hajod, a podbol meghackelitek a masik gepet, rendszerek kiut, idozitve kikapcsolod a masik hajon a letfentartas, addig oda lebegtek, letfenntartas kikapcsol/ajtok kinyit, bementek, es aki meg el azt artalmatlanitjatok, escape pod-ot behuzzatok az uj hajoba (ha befer) es lehet menni tovabb
Ha a celhajo rendszereit meg is tufjatok bolonditani hogy azt higgye, haverok vagytok.... nyami
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #31696 üzenetére
Kis cucc. Épp ez a baj. Aki ebben a kategóriában keresett nagyon fegyverezett hajót, annak ott volt a Redeemer. Az ráadásul 4 fős, ami egy tipikus Co-Op csapat, a legtöbb játékban ekkorák vannak, +6 fő a dropship-részben.
Ahogy Drenadar is írta, ebben az árkategóriában meg már igencsak kopogtatnak a Constellation-ök, mitöbb, aki katonai gépre vágyik, annak már ide belefér a Retaliator is, ami -valljuk be- sokkal vonzóbb vétel. Még ha harci KIT-ekkel át is lehet alakítani a Vanguard-ot 3 célra, ez meg se közelíti azt a testre szabhatóságot, amit a modulok adnak a Tali-nak.
Végül, de nem utolsó sorban, egyre többen és egyre többször olvasztanak. Ha másért nem, az adók miatt is megéri szürke piacon nézni valamit, aztán azokat bevágni az olvasztótégelybe.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest