- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
font-font
vesszöcske
ilyen lett a reklemcse.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
csondes
tag
DOVE Acai Tusfürdő hab 200 ml 790ft
-
8
senior tag
válasz krizmo_ #11244 üzenetére
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
BiP
nagyúr
Úgy látom, Hollandia kakaó-nagyhatalom lett.
Mitől annyira jó a holland kakaópor? (vagy jön be az Antillákról vagy más gyarmatokról a kakaó?) -
Paxker315
addikt
Kis kitérő, előre is elnézést, nem vagyok nyelvész, de spec ezen megragadt már a "fülem".
A "holland" vonatkozásban van még egy cukiság, aminek nincs köze a "hollandokhoz".
Going dutch. Menjetek el valakivel, bárhová, és fizesse csak mindenki a saját számláját. Meghívás egy vacsira nem azt jelenti, hogy, a meghívott nem fogja a számláját rendezni.
Etimoljunkieknak magától értetődő, hogy, a "Dutch" gyökere hasonló, mint a Deutsch, Duits, Tysk kifejezéseknek, angolban eredetileg a kontinentális testvérnyelvek (kiv. északi ág) beszélőit hívták így [link] . Így, ebben a kontextusban a "dutch" valójában németet jelent, az USA-ba özönlő "tüskók/tuskók?" mintái után. A "dutch courage" is kifejezetten aranyos, kempingekből, turistaszezonból ismerős lehet a jelenség németajkú vendégek kapcsán.
Amúgy, a német oktatóanyagokban miért kérdezik meg mindig a pincérek, hogy egyben v külön szeretnének-é fizetni az emberkék egy randin?
#11261krizmo_
A tutti, amit az Aldi-ból mutattál, azért nagyon más minőség, mint a Spar-os, szerintem nincs kérdés, melyik éri meg jobban. Ha akciósan a tutti ~2400ft per kg, akkor a spar-os olyan 1500 körül lenne reális. Egyértelműen a Tuttit preferálnám bármilyen felhasználásra.[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz Paxker315 #11262 üzenetére
tényleg abbahagyom, de, a holland "felhozása" elindított egy spirálon.
Miért "dutch" és nem "thutch"? Hogy némethollandban d-vel, svédben t-vel kezdődik, feltehetően a germán alapnyelven th-val kezdték, és, ezeket az angol konzervatívan megőrizte nagyrészt. Így, a "thutch" lenne "kézenfekvőbb", mégis "dutch". Netán "későbbi kölcsönzés", vagy, pont kontinentális hatásra csúszott el d-be? Mert a reddit hírhedten "geek" anglicizált "németország" térképen Theechland szerepel, ahogy annak lennie kell [link]Vége.
#11263Keef_Lee
Érdekes módon megszokható, kipróbáltam. Első pár kanál furcsa, utána már rendben van. De, a makro-összetétele, cukortartalma nálam "deal-breaker". Jó kakaópor rost&fehérje&zsír. A karob meg cukorból elmebeteg mennyiségeket tartalmaz, így, szerintem pont semmilyen előnye nem származik a használatából Jobb a mezei kakaó, nem csak ízben, de összetételben-felhasználhatóságban is.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Lidl plus: -50% minden Dentolux termékre.
Nem igazán vagyok oda a termékeikért, fogkrémeikért, fogselyemért, de pl. a fogkeféik teljesen vállalhatóak, így is elég jó áron szoktak menni, -50%-kal abszolút BB.
-
krizmo_
addikt
válasz Peterhappy #11266 üzenetére
A fogselymet rendszeresen használom, a narancssárga nagyon jó, nem vágja el az ínyt, mert megdagad használat közben, a zöld viszont olyan, mint egy damil, azt tortalapok elvágására szoktam használni.
A szájvíz sem rossz, egyébként, kicsit a Listerine-hez hasonlít. -
Kaba
veterán
A Pennyben a 100 db-os papírzsebkendő 139 Ft, jelenleg a legolcsóbb, a reklámújságban nem láttam.
-
Zirowe
nagyúr
Ez is olyan, mint a lidl kupon, hogy jó sok termékre elég egyszerre vagy csak egy darabra?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
-
-
MittuDomain_
őstag
válasz DrBubo77 #11275 üzenetére
Ez már régóta így van, mi sokszor daráltatunk is, szerintem simán megéri: gondolj bele, egy kiló húsért elővenni a gépet, megcsinálni, elmosni stb, eszembe nem jutna. Hűtött professzionális ipari daráló, én többször látom ahová én járok (Allee Interspar), hogy karbantartják, takarítják, rendben van.
A szeletelést viszont mindig megoldom én.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Paxker315
addikt
válasz krizmo_ #11267 üzenetére
áruházak sajátmárkás "piperéi" közül szerintem a Lidl a vezető. A q10-es arckrémjüket-kézkrémjüket kifejezetten kedvelem & dezodorjaikat (stift). Szájvízből nemrég vettem "lilát", eddig "tetszik".
De a "Doussy" fantázianevű öblítő is bevált, korrekt áron.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban az étkezési zsír 1,5 év alatt szépen felment 179-ről 429-re
TV Paprika kilója 1999Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bul07
nagyúr
válasz Ciccuka #11280 üzenetére
Aki használ zsírt az jobban jár ha kisüt magának
Két előnye is van
Saját készítés és még friss tepertő is lesz(Szerintem)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Ciccuka #11280 üzenetére
Milyen tv? LCD vagy OLED?
Nem mindegy e végett az ára.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
csondes
tag
HEWA SÜTŐFÓLIA 3 M (29 CM) 159 Ft
vaci uti praktikerben van meg par db -
Kaba
veterán
válasz nevemnetudd #11290 üzenetére
Leárazott Jacobs kapszulákat láttam a Sparban tegnap, 40-50 Ft volt a darabja kb.kapszulánként.
-
BiP
nagyúr
válasz Ciccuka #11286 üzenetére
Nekünk macskáink vannak , havi pártízezer.
A kaja, alom még csak-csak, és ha nincs gond, akkor a kötelező állatorvos sem vész. Viszont ha gubanc van, a világ összes pénzét elviszi a doki...Mondjuk elképzelem, hogy akinek nagytestű kutyái vannak, akár több is, azok mennyit bekajálnak egy nap.
-
Ármester
"A panír alatt minden állat egyforma."
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Beni2360
félisten
válasz Ciccuka #11286 üzenetére
úgy is szeretem az újdonságokat. Kiválasztom és az asszonnyal közösen alkotunk.
(Azt már nem)[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest