- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Pár hét alatt megnéztem a Doctor Who első 4 évadát. Nekem alapjában nincs kedvenc filmem sorozatom pedig havonta 30-40 órányi film/sorozatot nézek de ez a Doctor Who egyértelmű örökös és megrendíthetetlen kedvencem lett nagyon ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is szereti a scifi-t. Bár van ebbe minden öröm humor bánat tragédia akció! Olyan szinten jó hogy pár napja fejeztem be a 4. évadot most újrakezdtem a legelejétől.
-
kmisi99
addikt
Eleine nekem se tetszett a 2. doctor de megimádtam hihetetlen jól játsza a szerepet. Meg maga a karakter is sokkal jobb! Amúgy nekem pont a 3. évad ami nem tetszett bár volt benne sok nagyon jó rész de pár nagyon nem tetszett pl a boszorkányos! Nekem a 4. az abszolút kedvenc szinte az összes részt imádom belőle És ha a 4x10 ből valami jobbat kihozhattak volna akkor az egyik kedvencem lett volna de így csak egy közepes.
-
kmisi99
addikt
Belenéztem a Doctor Who 5. évadjába eddig nem rossz Matt Smith már akkor megkedveltem amikor az elején elkezdte hogy imádom az almát aztán.......
Most járok újra a 4. évadnál még mindig ugyan olyan csodás mint egy hónapja amikor néztem. A 3. ból kihagytam pár részt mert azok nem igazán jöttek be pl 3x10 3x12 3x13 de azért megnézem azokat is vagy 100x -
kmisi99
addikt
Tudnátok valami sorozatot ajánlani a közel múlt-közel jövő fegyvereiről. Nagyon rá álltam most erre a témára Tudom hogy régebben a tudományos csatornákon mentek ilyesmik de nem emlékszem a nevükre
-
kmisi99
addikt
Tegnap kezdtem el a doctor who 5. évadát a megvalósítás meg a történet meg minden hihetetlenül jó egyedül Matt Smith nem az igazi. Nagyon jó színész de David Tennant után nincs olyan jó nem fejezi ki jól az érzelmeket mindig fapofát vág.
-
kmisi99
addikt
De valahogy a rendező is elég szar szerepet adott neki a régi doktor mindent megtett az ég világon hogy megmentse a társát itt meg amikor haldoklik a csaj csak szép nyugodtan magyaráz meg tesz vesz. Sokkal izgalmasabb volt amikor Tennant arcára kiült a félelem aztán előpattant valami ötlet és mindent megoldott.
-
kmisi99
addikt
Érdekelne hogy az odaát újabb évadai miről szólnak. Vagyis én eddig az első három évadot láttam és egyre kevésbé tetszett mert a történetre koncentráltak egyre jobban és szinte már csak azokkal a hülye démonokkal foglalkoztak. A későbbi évadokban lesz még olyan mint az 1-2. évadban hogy csak elmennek valahova ahol van valami nem e világi dolog és megölik? Vagy már csak az lesz hogy a történetet vezetik tovább?
-
kmisi99
addikt
Az kár azért lehet belekezdek hátha tetszene. Amúgy végig ez a hülye démonosdi megy majd? Az nem baj végül is ha nincs lény vadászat csak már elegem van hogy kb az egész 3. évad csak a démonokról szólt. Csak most méd a doctor who részeket is meg kellene nézni mert csak 3x láttam az összeset
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest