Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Léolo

    csendes tag

    Black Mirror s04e02

    Na, ez már valamivel black mirrorosabb volt.

    Egy 14 é sráctól kérdeztem egyszer, hogy tudja-e, hogy van már szülőknek nyomkövető app a gyerekeik mobiltelefonjával összeköttetésben. Azt mondta, persze, de legyek szíves, ezt az anyukájának inkább ne említsem...

    Az egész problematika a közeljövő zenéje. Ha egyetlen sztorit / hírt olvastál örökre eltűnt emberekről... miért mondanál nemet egy nyomkövető számítógép beépítésére a gyerekedbe? Akarnád. Amint lehet.

    Ott volt nagyon átélhető nekem, h. muter esemény utánit kever titokban a lány turmixába, csak mert tud róla, hogy szexelt. (Nyilván tudjátok, hogy az kb. két napi szenvedés általában egy nőnek, nem fáklyásmenet.) Ebben elég sok benne van, hogy tényleg azt hiszi, hogy így lehet gondoskodni a gyerekéről. Közben a valódi szülőség megúszni akarása, vagy hogy fogalmazzak? Meg ez a safe space-ben tartás, mindezek a témák sok misét megérnének.

    A vége visszafogott, lapos volt BM-mércével. Kb. egy egészséges anya-lánya összecsapás volt, azok után, amik történtek. Technikailag meg... az elhangzott, hogy az implantátum már nem eltávolítható, a tabletet meg nyilván lehet pótolni, szal legfeljebb pár órára rá ismét követheti a lányát a nő...

    Ja, még valami: érdekes, hogy a ruhák nem a mai korba valóak, régiesek, visszafogottak voltak ebben a részben, nem tudom, mi lehet az oka ennek a koncepciónak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák