Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Befejeztem az Avatart, rögtön el is kezdtem a Legend of Korra-t. Ami egyből szemet szúrt, az a hatalmas változás, a Korra-béli technokrata világ tiszta 1930-as évek hangulatát árasztja, ami nem baj, csak nekem így elég éles a váltás. Ami viszont abszolút szívet melengető az rögtön az első részekben a visszautalások, apróságok (Katara mint Gran Gran például, vagy Mako karakterének a neve). Sokkal szebb, részletesebb a képi világ, mint a Last Airbenderé, a dialógusok is pattogósabbak, szinte minden téren tetten érhető a fejlődés. A kérdésem viszont az lenne, hogy a Legend of Korra játék a sorozatot adaptálja, vagy melléksztorit mesél el, vagy teljesen alternatív a története?

    És hogy milyen volt a Last Airbender? Nos, ha valaki nem viszolyog a rajzfilmektől az mindenképpen tegyen vele egy próbát. Értelemszerűen tömve van gyermekbarát elemekkel, de abszolút élvezhető még felnőtt fejjel is, a főkarakterek nagyon jól meg vannak írva (az külön vicces volt számomra, hogy Zhao admirálisnál egyből felismertem Jason Isaacs hangját, aki ugye játszott egy Zhao-hoz hasonló karaktert a Hazafiban és utánaolvasgatva Tavington volt az alap az admirálishoz is), a jellemfejlődés nagyon szépen van árnyalva és szerencsére hosszan van végigvezetve, főleg Zuko-nál.

    SPOILER

    A vége pedig fenomenális, szvsz Azula és Zuko párharca mellett eltörpül az, amit Ozai és Aang leművelnek a sziklák között. Alapból Ozai túlságosan háttérben volt a sorozat egészében, számomra nem ő volt az elsődleges rosszfiú, sokkal inkább Zhao majd Azula.

    SPOILER

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák