-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz Moleman #17102 üzenetére
Én már rég nem követem őt, sok marhaságot mond néha*... Na meg úgy néz ki, nagyon nem egyezik az ízlésünk sem.
*nem csak sör, autós témában is olyan elszólásai vannak, hogy én lelkes amatőrként fogom a fejem
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Moleman #17102 üzenetére
ha valami erdekesebbeket akarsz es tudod, hogy bejon a dead pony club, akkor erdemes megnezni a brewdog erosebb ipait is. a brewdog punk es a jackhammer jellemzoen beszerezheto, kis mazlival (a nagyon komlos) hardcore ipa is. aztan ez alapjan kb be tudod loni, hogy merre tovabb, ha erdeklodo vagy.
[CsuCsu]: winkler arra jo, hogy barati korben volt aki hallgatta, aztan levittem a csakajosorbe es segitettem neki valogatni . az omnipollo x buxton rocky road imperial stoutot mondjuk sokallta vegul, de talalt mas erdekes cuccokat.
legkozelebb ha Budapesten vagyok megyek vele a dezsobe, eppen azt tesztelgeti.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Moleman #17122 üzenetére
Azt az APA-t valami rendes Pale Ale-el hasonlitsd, pl Monyo American Beauty (bar az sem egy nagy szam, de nem tudom mennyire beszerezheto jobb ennel Magyarorszagon).
Ha szereted a nemet buzakat, az igazi premium osszehasonlitas a Weihenstephaner vs Schneider Weisse lesz! Ok mar mas ligaban guritanak. Persze az igazi hardcore buzas arcok Weizenbock-kal koccintanak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autószerelők, autószerelés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő