Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
mondom, a kamera csak úgy volt jobb hogy raktam rá a netről más kameradrivert.
tudom hogy alaphelyzetben jobb a k800 képe de ezekszerint nem értettél...
biztos lesz a k800 hoz is más driver és jobb lesz de mivel még nincs, így bocs de nekem van igazam, mert kipróbáltam, ezerféle beállítással lefotóztam ugyanazt a dolgot (dolgokat) mindkét telóval aztán szomorkodtam. makróban, simán azonos és különböző beállításokkal, sajnos mindig a régi tella nyer, kivéve sötétben HA nincs beledugva a vaku és csak a saját gagyi fotofénye virít...
tudom hogy a SEUSszal leszedett szoftok közül a legújabb is csak olyan 4.5 vagy 5.5ös kameradriver volt ami messze szarabb azoknál amiket találni. egész 10. ... .-os dolgok is voltak hozzá és hidd el én bánom a legjobban hogy erre a telóra MÉG nincs olyan sok. mert ugyan már találtam párat de iszonyat nehéz a telóba tólni őket akárcsak az ikoncsere sem egy lányálom manapság.
a keresője is lassabb. Ez van sajna. hiába mondasz bármit, látom amit látok és remélem érted hogy egyenlőre miért jobb szerintem a k750
nem fikázni akarom a telót hisz nekem is ez van csak szomorkodom miatta.egy n73at adtam érte ami meg még jóval drágább teló, szintén a kamera rész miatt. de annál meg a k800''is'' jobbat csinál szóval nem bántam meg... -
rolcsibácsi
őstag
nekem ebbe a telóba 2.5 a kamera. de látom nem érted. ha hiszed hanem nekem még ennél is több kép van az őskorból és mondom, ha nem turiztam volna a k750et (v w800at)
azt mondanám igazad van. de mivel ezt még nem lehet matatni így hiába erőlködök hogy elérjem a régi telóim képének minőségét.
Tőlem bebizonyíthatjuk egymásnak. én hozom a barátnőm w800át te meg a telód, talizunk valahol, felrakjuk gépre és láss csodát!
egy szaros w800 odabassza... fáj a szívem de hidd el hogy jobb lesz...
naponta nyomok vagy 60-70 képet h ellent mondjak magamnak
de mindig a kis walkman nevet utoljára.
én nem tok olyan progit
[Szerkesztve] -
-
rolcsibácsi
őstag
nem mondtam h frissíts. ha nints vele gond akkor felesleges amíg nincs valami komolyabb válzozás...amúgy a nyelv nemhiszem hogy elveszne. én már csináltam párszor de semmi kár nem történt soha. és az adatok is megmaradnak. persze csak ha a sony ericson.hu ról letöltött SE Update Serviceről beszélünk.
a pormentes kijelzőt majd biztos észreveszem én is de másfél hét után még nem is várnám hogy porosodjon. a joyyal is csinálhattak volna valamit por ellen -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kp78
addikt
Nem értem egyeseknek mitől kopik a billentyűzet
Körömmel kaparásszák? Esetleg olyan izzadékony a kezük, ami kiválthat kopást a feliratokon. Krémes, zsíros kézzel szintén nem tanácsos a bill-t nyomkodni. Nekem nem kopott sem a K750, sem a K610, sem a K790.
Szerintem ez a bill. kopás is (mint a joy élettartama) erősen függ a felhasználótól.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Dollface
tag
Engem is rohadtul idegesít az előlap alá bemászó por.Nem értem hogy miért nem lehet úgy ''lezárni'' a kijelzőt belülről hogy ne jusson be még a por sem.Bár nekem MÉG (!) nincs K800-asom,de a K750-el nálam is ez a helyzet.Pedig nem hordom sem zsebben,sem papírzsepi mellett.Vigyázok rá de a por ellen nincs fegyver
Mondjuk ez sok telefonnál így van,láttam már Nokia és Motorola kijelzőn is port belülről.Egyedül Samsungon nem.Érdekes,ők meg tudják oldani hogy ne jusson be semmi... -
Kabooom
tag
Nekem is hibás a telefonom mégis eladom Odaírom mi a baja és lehet h. valaki tud vele kezdeni valamit mert ért hozzá én nem fogok vele szervízbe rohangálni így is súlyos pénzeket vesznek le az emberről és kiderül h. nem is annyi amennyi. 20ért adom a picit kamerahibás k800-at és akad rá érdeklődő, boltban hozzám se szólnának. A másik meg h. van amelyik boltos eléggé átnézi a telót és könnyen ledegradálja neked az ígért összeget. Én futottam bele már ilyenbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest