- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #250 üzenetére
értem mit mondasz.bios hiba?
-
ftc
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #252 üzenetére
engem a hűtő érdekelne miylen hangos?
Ezt egy MSI K9N Platinumrol irták NF 570-el
Hits well over 300 HTT at lower multipliers Boots windows at 280HTT*11 @1.5V with my Athlon 64 3500+ (3.1 GHz) Northbridge never overheats Push button CMOS reset Very stable, even while running RAM at...
DDR2-800
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #254 üzenetére
jah az új gyárira godoltam...
-
polip
addikt
csak annyit szeretnék kérdeni, hogy sztetek érdemes s939-ről váltani?
mert a tesztek szerint szinte semmi különbség nincs
olyan vélemény érdekelne, ami saját tapasztalaton alapul...ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
EmThor
addikt
válasz Alvin_ti4200 #254 üzenetére
neweggen a ram fesz. problémákat is teccett olvasni? mert lehet az a helyzet
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz Alvin_ti4200 #258 üzenetére
na szal nézegettem mert athlon xp-ről válatnék, de 939-et kezdem elvetni, am2 jobb és időtállóbb befektetésnek tűnik.. 1 hónapot várni viszont mer olcsóbb lesz? mire a kiskerekbe elér a hatása az 2 hó nem???
na válasz oda: Cons: Only allows 1.95v to the RAM, I bought a 2gb DDR2 667 Patriot set rated at 1.8v. System wouldnt run at anything about 533 unless I upped the volts to max (1.95v) now it runs stable at 667mhz but I would like more headroom for OC'ing. Has an MSI k9n-SLI Platinum before this and it was even pickier. AMD/NVIDIA needs to find a way to get more juice to the RAM if AM2/nForce5 is going to be succesful. Hopefully it can be handled by a BIOS update.
Other Thoughts: MAKE SURE YOU GET DDR2 THAT WILL WORK WITH THIS MOBO, CHECK THE ASUS WEBSITE FOR A MEMORY COMPAIBILITY LIST! Also update to the 0203 BIOS it ''Adds support for AM2'' seems like the BIOS that shipped with the board was half baked.
[link]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
ftc
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #263 üzenetére
tényelg öregebb bios nincs a laphoz?
-
EmThor
addikt
válasz Alvin_ti4200 #263 üzenetére
hát hogy tuning és fagy és nem a proci akkor a ram vagy északi híd vagy nem tom
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Xelo
addikt
válasz Alvin_ti4200 #268 üzenetére
hali. en az ASUS M2N-E lapnal, ami nekem is van, olvastam ezt a ram fesz problemat.. a lap csak 1.95-ot tud adni a memoknak, pedig sok tobbet kovetelne.. persze ezt kesobb sztem uj biossal kilessz javitva.. egyebkent nekem 2*1GB Corsair XMS2 800as DDR2 memo lesz benne amik asszem 1.9et zabalnak szal pont jow..
-
ftc
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #267 üzenetére
mert már láttam olyat hogy az újabb biosban hiba volt ami az öregben nem
-
matecom
csendes tag
cső!
szeretném a véleményeteket kikérni arról, hogy szerintetek melyik lenne időt állóbb és jobb teljesítményű konfig.
AMD (AM2):
ASUS M2N-E (570 MCP Ultra)
Athlon 64 3800+
2x512 800MHz Geil Ramok
Inno 7600 GT
Intel:
Valamilyen P965-s alaplap
Pentium-D 930
2x512 800MHz Geil Ramok
Inno 7600 GT -
glacious
addikt
Sőt az Intel Core procikat is meg lehet várni.
-
g4dg3t
senior tag
Socket AM2 Forward Compatible With AM3 CPUs [link]
Ez igen jo hir, csak mar lathatnank egy AM3-as K8L-t -
Komplikato
veterán
AMD Athlon 64 X2 3600+ releases in Q3! - HKEPC - [link]
Sources indicate that AMD plans to release Athlon 64 X2 3600+ earlier from Q4 to Q3, probably few weeks after the price-cut on July 24. Targeting on Intel Pentium D 945 (3.4GHz/2MB x2 L2/800MHz FSB/No VT), Pentium D 915 (2.8GHz/2MB x2 L2/800MHz FSB/No VT), and the upcoming Core 2 Duo E4200 (1.6GHz/2MB/800MHz) and Pentium D 925(3.0GHz/2MB x2 L2/800MHz FSB), X2 3600+ is expected to priced in $130~149.
As we reported before, AMD Athlon 64 X2 3600+ is a cheaper version of 3800+, both clocked at 2GHz, but halved the L2 Cache to 256KB x2. According to the internal test from manufacturers, 3600+ is a little bit weaker than Pentium D 945, similar to Core 2 E4200, but faster than Pentium D 925/915. It will be a big obstacle to clear up Pentium D if 3600+ got a right price.
Besides, to avoid self competing with Conroe, Intel has to sell the stored Pentium D as soon as possible. Therefore, Conroe is set at a less competitive price. The appear of AMD Athlon 64 X2 3600+ would definitely lower the speed of clearing old Pentium D, helping AMD to fight the battle until Fab 36 and 3rd party manufacturing in Singapore be ready.
Figure below is a AMD Athlon 64 X2 3600 Socket AM2 version with OPN Code AD03600IAA4CU, where ADO stands for 65W TDP, 3600 for the model name, I for Socket AM2, AA for Variable V_Core and Variable T_Case, and 4CU for 512KB L2 (256KB x2) Stepping F4.
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Updated AMD 65nm schedule & AM3 compatible to AM2?! - [link]
AMD released an updated schedule for 65nm production, where AMD Athlon 64 FX, AMD Athlon X2 (Brisbane) and AMD Sempron (BHrisbane) are the only left. Single-core Athlon 64 is going to fade out soon, and therefore AMD would only provide dual core processor for mainstream and performance needs.
Without any change to its macrostructure, the first tier of 65nm product would release at RevG. However, as its BrandID has been increased from 8 bits to 16 bits, new bios is a must for recognition and function enabling. Besides, 65nm Sempron is upgraded to supports DDR2 800 instead of DDR2 667.
According to the schedule, 65nm dual-core Brisbane is planned to release its Prototype in Aug, EVT and early DVT version in Nov., and starting the production in Dec. The products are firstly provided to OEM use and then the open market in 2007 Q1. 4600+ (2.4GHz/512KBx2 L2) and 4200+ (2.2GHz/512KBx2 L2) are the first option for 65nm process, and other would follow soon. For Sempron, EVT and DVT versions have trial production in 2007 Q1, and going to release in 2007 Q2.
Besides, sources indicate that the next generation K8L interface Socket AM3 supports both DDR2 and DDR3, with Hyper-Transport updated to version 3.0, supports up to 5.2GT/s (Giga-Transfer/Second; 2.0GT/s for version 1.0). In addition, Socket AM3 processor has independent clock speed and voltage control for each of the cores and the memory controller to provide a better performance. The most important is Socket AM3 Processor is designed to support Socket AM2 Motheroard with DDR2. Yet Socket AM3 Motherboard is not compatible to Socket AM2 Processor."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Komplikato #281 üzenetére
Le vagy maradva a hirekkel haver.
-
Komplikato
veterán
válasz (Kolombusz) #283 üzenetére
Ez nem a DailyTeches hír, ráadásul úgy láttam frisebb egy nappal. Egész pontosan úgy tünt, ez annak a hírnek a frissített változata.
Ettől lehet, hogy le vagyok maradva ...
Az X2 -3600+ ügyben meg tudtommal eddig hivatalosan Q4 volt megadva, ráadásul ez a Q3 se Szeptember vége, hanem valószínüleg még a nyár.
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ste
addikt
válasz Komplikato #284 üzenetére
Jó lenne ha jönne Amd fronton is egy belépő X2, ami árban és teljesítményben sem lenne rossz. Vajon a felezett Cache mennyit ronthat a teljesítményén (remélem nem viszi le Sempron szintre, vagy ez lesz az X2 sempron a'la Am2?)
Még egy két normálisabb nem agyon Sli-zett lapnak kell befutnia és érik is a váltás
[Szerkesztve] -
Eugene Roe
őstag
válasz Alvin_ti4200 #270 üzenetére
Hello!
Én is Geil Value Ram 2x512Mb 800Mhz-es RAM-ot vennék az M2N-E alaplaphoz nemsoká... Neked hogyan jön be ez a hiba ?? Más RAMokkal is próbáltad már ?? SP2-van fenn illetve telepitetted már újra a windowst ?? bocsika a sok kérdéssel de mint említettem naon pörget a dologIt'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Eugene Roe
őstag
Adjatok már egy linekt légyszi az ASUS álltal támogatott memóriákról !!! pls
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
szállitó
senior tag
válasz Eugene Roe #287 üzenetére
[link] a legegyszerübb rákattintasz a foglalatra /tipus aztán az alaplapra és fel vam minden sorolva amit tud
-
Lindemann
tag
szép és jó az AM2, de szerintem egyáltalán nem lesznek olcsók..
-
klambi
addikt
Meik a best alaplap most ezekből?????
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
SimonMágus
senior tag
Köv. a gondom: a gépemben nincs FDD-m, ezért fájlból szeretném updatelni az Asus M2N-E lapom Biosát, de bármit csinálok, rögtön fagyi a vége, majd rebootnál alaplapi cdről újraírja a biost. Szerezzek kislemezt, vagy van valami egyszerűbb megoldás?
Egyébként elég tuti a lap, nagyon sok finombeállítási lehetőség van, a procim (3200+) eddig 2870Mhz-ig kitesztelve benne, egyedül a ramokra tűnik finnyásnak. -
ftc
nagyúr
válasz SimonMágus #293 üzenetére
USB kulcsrol nem probálltad? illetve nicns a biosban valami lockos vacak?
-
Ste
addikt
válasz SimonMágus #293 üzenetére
Win alatti kis progival próbáltad már?
A közben vag előtt fagy le?
Mit értesz az alatt, hogy újraírja a Biost Cd-ről? Követeli, hogy arról Bootoljon? -
Ste
addikt
válasz SimonMágus #296 üzenetére
Nagyon érdekes
Nálam megnyitja a fájlt, és utána azt másolja be
Próbáltad már Cd-re kiírni a Biosát? Hátha ugy esetleg működne -
törölt tag
válasz SimonMágus #296 üzenetére
Nem kell hozzá floppy. Fogsz egy újraírható CD-t, megyrhatod bootolhatóra (erre tökéletes a Nero féle boot image is), de rajta kell lennie a flashprogramnak és a BIOS-image-nek is. Onnantól, hogy bebootplt a CD-ről a gép, ugyan azt kell csinálnod, mint ha floppyról nyomatnád a TV-t.
Ste: Ezt az elbaltázott frissítés utáni CD-s baromságot nevezi az Asus Crash-free BIOS-nak. Az egésznek mindössze annyi a hátránya, hogy a CD-n levő BIOS-image-et használja erre, ami viszont egy idő után problémát okozhat, mert teszemazt az a BIOS-image nem ismeri a procidat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- ASRock h510 pro btc+
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest