- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz AstraCDX #4850 üzenetére
Hogyan kell ezt végrehajtani ?
így:
Block ad servers via Hosts file in Windows (warning: a bit technical)
Press Windows+R and type C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Add the lines below:
127.0.0.1 rad.msn.com
127.0.0.1 live.rads.msn.com
127.0.0.1 ads1.msn.com
127.0.0.1 static.2mdn.net
127.0.0.1 g.msn.com
127.0.0.1 a.ads2.msads.net
127.0.0.1 b.ads2.msads.net
127.0.0.1 ac3.msn.com
Save and restart your Skype app.[ Szerkesztve ]
-
ÉNERGIE
tag
Sziasztok, kicsit témába vágó a kérdésem, bár viberről van szó, de viber témát nem találtam.
Történt az eset ma hajnali fél2 körül.
Irogattam 1 csajjal viberen, volt hogy írtunk volt hogy hangüzenetet küldtünk.
1x küldtem felkérést hívásra de nem fogadta el...ment tovább az irogatás/hangüzenet.
Majd kicsit később arra lettem figyelmes hogy nagyon halkan de hallom hogy szól nála a zene és beszélget valakivel, feltoltam a hangerőt hogy rendesen halljam....aztán abban a tizedmásodpercben ahogy elkezdett írni nekem a vétel megszűnt....létezik olyan hogy valami technikai hiba volt a viber részéről és bekapcsolta a mikrofonját a viber valamiért? Vagy telefonált éppen vagy hangüzenetet küldött valaki másnak én meg hallgattam vagy fél percig...máshonnan a hang nem jöhetett, skype ment még meg 1 mozilla amin külföldi oldal volt, reklámok sehol ami esetleg megszólalt volna, de ha reklám is lett volna nem kellett volna 3x-ára növelnem a hangerőt hogy halljak belőle valamit...találkozott már valaki ilyen "hibával"? A probléma az volt hogy letagadta hogy mással is beszélget ezért elküldtem a *****ba....[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz ÉNERGIE #4852 üzenetére
Pedig van viber topic: [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
betyarr
veterán
ti betudtok jelentkezni a skype-ba?nálam nem akaródzik neki.
-
spiritex
veterán
válasz betyarr #4857 üzenetére
Az előbb szenvedett, körbe-körbe mentek a pontok. Aztán letöltöttem a legfrissebbet, azzal sem ment pár percig, de most már jó. Észrevettem, hogy nem szereti a Kilépés menüpontot. A legjob, ha Automatikus-on van a bejelentkezés, és nem kilépéssel lép ki az ember, hanem Bezár-ással.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #4858 üzenetére
Ezt azért mondtam, mert amíg a laptop-omon gond nélkül, 2 másodperc alatt bejelentkezett automatikus belépéssel, addig a nagygépemen sajnos kiléptem, és utána akartam bejelentkezni és úgy nem akarózott neki...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
Helló, egy olyan kérdésem lenne, hogy az androidos Skype esetében van e mód arra, hogy beállítható legyen a fizikai billentyűzet Enter gombjának lenyomására, ne új sort kezdjen, hanem küldje el az üzenetet, ahogyab azt teszi a Windows 8.1-es Modern UI- s Skype is? Ugyanis az ASUS Nexus 7-hez vásároltam egy Rapoo E6100 tipusú billentyűzetet, és amikor megnyomom az entert új sort kezd.
-
törölt tag
Sziasztok! gondom van a skype-al. Mac gépem van és 2 ismerősömet ha ők éppen nincsenek online állandóan away módban látom, pedig ők offline módban vannak. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
-
-
őstag
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Egy elég régi laptop-ra próbálok Skype-ot telepíteni, de nem jön össze. Elindul a telepítés, azt írja pár percet vesz igénybe, de ezt írja lassan fél órája. Próbáltam újraindítani a gépet, és újrakezdeni a telepítést, de ugyanezt csinálja. Azért annyira nem ősrégi a gép, hogy órákig tartson a telepítés (Core2Duo 7500). Vista van a gépen. Esetleg valami ötlet, hogy miként lehetne felrakni?
-
Jégkokó
veterán
Hogyan lehet skypon a file küldést ismét működésre bírni?Mert amióta frissült azóta sehogyan se tudok képeket és más fileokat se küldeni, pedig elötte ment
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Hege1234
addikt
sziasztok!
az mitől van hogy max-ra van véve a laptop mic és skype közben mégis alig hallani ?
másnál is volt már ilyen ?
-
-
-
FNZ
őstag
hali!
bocsi ha már volt a kérdés:
olyan problémám van, hogy letöltöttem mobiltelóra (android) a skype-ot és ha hívom a készüléket, akkor nem csörög hangosan csak a telefon hallgató részben hallok valami nagyon halk csörgést. ez mitől van?
hol lehet beállítani, hogy rendesen csörögjön a készülék? -
nagyúr
Üdv. Járt már vki hasonlóképpen? Felraktam a Skype-ot, indításnál csak a keret van meg a beltartalmat, meg html-ként akarja az épp alapértelmezett böngészővel megnyitni. Win XP, tudom, hogy régi, de a gép is ezen elhalna a W7. Ha megnyittatom a html file-t. akkor a skype háttere jelenik meg.
-
veterán
Mitol fugg, hogy az adott uzenetnel van meg lehetoseg szerkesztesre es torlesre?
Idotol vagy megtekintestol?Everybody lies.
-
Hege1234
addikt
-
Beri
addikt
Üdv!
Tegnap óta nem indul a skype kliensem. Elindul a skype.exe, majd azonnal leaáll és indítja a skype update service-t (updater.exe). Az egy darabig áll, néz (nem tölt update-et még véletlenül se), majd bezáródik. Valaki talált már erre megoldást?
eladó Aromamizer RDTA V1
-
-Zerg-
tag
Sziasztok! Igen érdekes dolgot tapasztalok egy frissítés óta. Sem küldeni sem fogadni nem hajlandó kép fájlokat. Csak egy kék négyzetet látok bélyegkép helyett, egy idő után melléírja hogy a "kép nem érhető el"
Gugliban nem találtam működő megoldást. Az érdekes, hogy ha átnevezem a kép kiterjesztését (pl. txt-re) akkor símán átmegy és a címzett visszanevezi, akkor meg is tudja nézni. Visszafele ugyanez: ha ő átnevezve küldi, megkapom.
Tud ez ellen valaki valamit?A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
rii
nagyúr
sziasztok
windows 7 meg skype 6.11 esetén miért írja ki a skype, hogy "nem tudott kapcsolatot létesíteni?"
votlaképp mióta az új router van, azóta még nem ment a skpye ... kb. egy éve ...
lehet hogy egy port le van tiltva?windows 7 tűzfal átengedni
a másik gépen, Hackintosh - ott meg ment régebben a skype ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szoszo75
aktív tag
A probléma a következő. Egy ideje kezdte el csinálni hogy bejelentkezés után rögtön kidob a programból. Pc-n jelentkezik a probléma, telefonon keresztül rendesen belép és nincs gond, de korábban egészen mostanáig ilyen hibát a gépnél sem tapasztaltam. Leszedtem, újra felraktam, másik jelszót cseréltem de mindig ugyan az a hiba hogy rögtön kivág. Webes felületen is be tudok jelentkezni de a programmal nem. Ötlet??
[ Szerkesztve ]
DIGI 500 ról 1000-re
-
liksoft
nagyúr
válasz spiritex #4896 üzenetére
Azért ez kész röhej, hogy ennyire esetlegesen működjön egy ilyen program ekkora fejlesztői kapacitással mögötte.
A legutolsó stabil verzió mely a beépülőket korrekt módon támogatta, valamint benne volt még a gyors tárcsázás, a 3.8.0.188 volt. Azóta csak romlik.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
spiritex
veterán
válasz liksoft #4897 üzenetére
Igen, nagyon sajnálom én is, hogy tönkretették... Semmi szükség nem lett volna a "fejlesztésekre". Most pedig a GTalk-ot is kinyírják hétfőn vagy szerdán, és az azt "helyettesítő", sokkal "modernebb" és "korszerűbb" Hangouts is egy borzalom. 5 percet volt a gépemen. Lehet,hogy android-on használhatóbb, de a windows-os chrome plugin valami szégyen.
-
coxy01
tag
válasz spiritex #4896 üzenetére
Helló.
Ha van egy jó 6-os működő verziód töltsd már fel légyszíves valahová mert engem is érdekelne! kösziAz lenne a kérdésem a "nagyközönséghez" találkozott mostanság valaki olyannal, hogy Skype legfisebb verzio 7.1.0.105 - WinXp sp3 és a partnerek képei (sajátom se) jelenik meg?
Mióta a kör képek lennének azóta semmi........
Visszatérés korábbi verzóra már próbáltam de akkor meg nem jelentkezik be
Ötlet?Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
spiritex
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest