- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Sikertelenül küzdök egy problémával .
Van egy létező user akit képtelen vagyok felvenni a partnerlistámra,
mert meg sem találja a kliensem bárhogy is keresek rá, és ő sem lát engem, mikor a saját gépemen vagyok online .Ha más gépről jelentkezek be akkor ott van a partnerlistámban, láthatóak, és hívhatóak vagyunk egymás számára, minden OK .
Készítettem egy partnerlista mentést file-ba, átvittem a saját gépemre, próbáltam importálni, és nem teszi be, pedig a file-ba benne van a user, megnéztem .
Mi a hiba ?
Hogyan lehet ezt megoldani ?
Üdv.
Astra
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Van olyan moddolt Skype telepítő, ami gyengébb gépekre optimális?
Az új, nagyon visszafogja...[ Szerkesztve ]
havri
-
www.oldversion.com + kapcsold ki az automatikus frissítést.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mac 12345
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Hogyan lehet az, hogy volt egy skype partnerem, akit töröltem a listámról, és, ha az egyik gépemen jelentkezek be, akkor azt írja ki, hogy az Ő listáján rajta vagyok, és, hogy "kérem vegye fel a partnerlistájára", viszont, most egy másik gépről is bejelentkeztem, és ott már nem vagyok fent a listáján, tehát ugye egyszerre 2 gépen vagyok bejelentkezve. Ez, hogy van, akkor most Ő is törölt, vagy nem?Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv,
Mac. -
Mac 12345
csendes tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, tehát akit töröltem a Skype.ról, és az egyik gépen még partnereként vagyok feltüntetve (én állandóan online vagyok ezen a gépemen), ha őt a telefonomba keresem meg a skype-on, akkor szintén a listáján vagyok, mert látom a teljes adatlapját, viszont a telefonomon az adatlapján a nyelv magyar nyelvként van jelölve, de a gépen meg angol, ez azt jelenti, hogy a telefonján mások a beállításai? Viszont, ha ez így van, (mert ugye kipróbáltuk a testvéremmel), akkor miért van az, hogy bármely változtatás a gépi skype-on azonnal látható a telefonon is, tehát, nyelv, törlés...stb.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.,
Mac -
veterán
Sziasztok
Valahogy tudok MSN-es Skype fiókomba felvenni olyat akinek szintén MS-es Skype fiókja van?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz polonic #3709 üzenetére
Köszi
Viszont van még 1 gondom, amivel már vagy fél éve küzdünk. Van egy partnerem aki a legutóbbi hónapokban, hiába jelentkezik be, és hiába online, nálam mindig offline-ként látszik. Nemsokára meg fog szűnni a jelenlegi mail címem, ezért módosítottam a jelenlegit gmailesre. Nos a módosítás után, ez a partnerem már nem is lát a partnerlistájába.
Letöröltem, majd megpróbáltam felvenni újra, de nem tudom felvenni, mert hiába megyek rá hogy partner felvétele, nem csinál semmit sem a skype, nem írja ki hogy kérelem elküldve. Mindenképp nála lehet valami gebasz, mert én mindenkinél megjelenek rendesen, illetve tudok is felvenni partnert, illetve engem is feltudnak venni.Nincs rá valami megoldás? Vagy csak 1 megoldás van, az adott a személy csináljon freemail-es mail cím helyett egy gmailes skype accountot, vagy ms-es accountot?
Illetve ugye ha itt a people.live.com-on manage-elem az accom akkor az a ms-es skype fiókomba is fog módosulni az adott dolog?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Ezt basszus tényleg nem értem már.
Meg fog szűnni a jelenlegi mail címem, ezért ami még azon volt, átírtam a gmail-es címemre. De ezzel az MSN-es Skype accommal szívok napok-hetek óta. Egyszerűen a rendszer nem engedi átírni az elsődleges mail címet. Amivel bejelentkezek, azt minden további nélkül át tudtam írni.
De a primary nem megy. Beírom az újat, majd save, kéri a jelszót, beírom, de nem fogadja el. Azt dobja mindig ki hogy nem helyes a jelszó. Ti tudjátok módosítani az MSN-es fiókotoknak a primary mail címét?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz jozsi252 #3711 üzenetére
Nekem régebben sikerült, igaz csak @hotmail.com-ról váltottam @outlook.com-ra.
Amúgy itt a Fiók alias-oknál változtathatod meg. Tedd elsődlegessé, amelyiket akarod, vagy ha még nincs ott, akkor add hozzá.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Ez megtörtént. A hamarosan megszűnő mail címet ki tudtam szedni, majd a gmail-eset be is tudtam rakni. Ahol nem tudom megcsinálni, az a skype weboldalán belül van. katt Itt hiába írom be az újat, majd megyek a Save-re, beírom a helyes jelszót, és nem fogadja el.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz jozsi252 #3713 üzenetére
Skype fórumon arra jutottak, hogy a a jelszavukban lévő speciális karakterek okozzák a problémát. Ha neked is vannak benne, akkor arra az 5 percre megváltoztathatod valami egyszerű csak számra és betűre.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Ja meg tegnap beszéltem az angol nyelvű supporttal, ott meg azt mondták hogy nem is lehet módosítani. WTF?? már hogy ne lehetne, ez valami rendszerhiba lehet hogy nem engedni. Mert a rendes Skype-os accomnak minden további nélkül tudom módosítani a primary mail-t.
Bár tudom hogy úgyis a profil mail cím számít, amit ugye tudtam módosítani, de azért ne legyen már egy nem használt mail a fiókba.
Aki esetleg ugyanígy MS-es accal használja a Skype-ot, megtenné hogy a profiljába tudja-e módosítani az elsődleges mailt? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
őstag
Sziasztok!
Winows 8 alatt jelentkezik egy olyan hiba, hogy a Skype azt írja, hogy már egyszer be vagyok jelentkezve a rendszerbe és ezért nem hajlandó működni, utána pedig fagy, nem lehet kiszedni a feladatkezelőből. Sorozatosan ezt csinálja, és más konfiguráción is.
Feltűnt, hogy hiába lépek ki a Skype-ból, még akár órákig is azt látják a partnerek, hogy fent vagyok.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Gondolkodtam azon, hogy visszaállok a 4.2-esre, mert ezzel a verzióval sosem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Lapajbacsi
aktív tag
2 napja beszüntette a működést a Skype, legalábbis nálam, legalábbis MSN-es fikókkal...
Akadozik már hónapok óta... 10 percek is eltelnek üzenetváltások közben (tehát ami egy tizedmásodperc kéne legyen ugyebár normál esetben), csak a forgó offline-karikát lehet nézegetni.. (minden más hibátlan ilyenkor böngészés, töltés stb tökéletes) ilyenkor a NIC tilt- engedélyez, ami "megoldotta" (a többi hálózati funkció villámgyors hibátlan eközben, tehát nem az a gond amire elsőre gondolnánk, csodálatosan megy 20 megabittel le, 10 megabittel fel minden teszt szépen, pontosan eközben is amikor a skype meg csak vár-vár-vár),,, pár napja nem volt kedvem a NIC tiltáshoz megint, inkább gondoltam kilépek, lezárom és újraindítom a skype programot.
Nos innen kezdve nem tudok belépni. Vissza már nem engedett... Sajnos "valami hiba" üzenetet kapok folyton. Nem elírt jelszó, nem nem létező júzer. Bizonyosan látható, hogy a jelszó oké, mert teljesen mást üzen egy elírt jelszónál, konkrétan ugyebár hogy rossz jelszó.
Megpróbáltam azt hogy frissítem, letöltöttem az új verziót, telepítettem, semmi változás.
Beléptem a böngészős felületen a Microsoft accountba, probléma nélkül beenged ugyebár ugyanez a user/pass... és nem dátum idő probléma... és be van dugva a konnektorba is a gép.. szóval nehogy valami ilyesmi "tanács" jöjjön... semmi olyasmi nem lehet, ami szokásos triviális, mert a legtöbb eddig ismert buktatót ami az utóbbi uszkve 20 évben felmerült ennél és más hasonló szoftvernél, mindet ismerem, lévén hogy 10 évig voltam rendszergazda több cégnél...
Legalább 12 éve használok kb skype-t, de ilyet még nem tapasztaltam... mi lehet ez? Kitiltottak vagy mi? (de akkor a http MS felületen sem engedne belépni nem?) Tanácstalan vagyok...
(oprendszer XP 32)[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #3719 üzenetére
Másik gépeken bárhol amúgy simán beenged... A hibaüzenet "sajnos valami hiba történt próbálja újra".. Körbenéztem szakfórumokban; semmi. Nod-ot is lefutattam hátha vírus... semmi...
-
veterán
válasz Lapajbacsi #3719 üzenetére
%appdata%\Skype --> Ezt az egész mappát töröld vagy helyezd át máshová, remélem beválik.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Kösz... hát uninstall -reinstall volt, ezzel elvileg lesikáltam mindenhonnan, az alap mappát kiürítette, azt akkor megnéztem, bár magát a mappát nem törölte. Manuálisan takarítgattam kicsit, a naplókat és még az adekvát bennfelejtett registry bejegyzéseket is levakartam... Most amúgy nincs is újratelepítve éppen, mert pont azon vaciláltam, hogy keresek egy régebbi verziót, mert mi van ha frissítette magát és az újabb bugos...
De akkor most a javaslatodnak megfelelően, megkeresem az összes létező skype mappát is, mert több helyre pakol, és mindet letörölgetem, ha van még. Majd beszámolok mi lett... köszi -
Lapajbacsi
aktív tag
Nem jött be sajnos... viszont telepítés közben valami furcsaság volt, kifagyott az Explorer... maga az asztal is újraindult...
-
Lapajbacsi
aktív tag
A megoldást itt találtam meg: http://skypec.lithium.com/t5/Live-Messenger/Sorry-something-went-wrong-Please-try-again-when-attempting-to/td-p/1350501/page/4
(gugliztam a hibaüzenetet angolul)
Egy frissítés kell, ami az MSN/MsIE- valami szirszarát uppolja és máris megy..
Itt a file: [link] -
kisza25
félisten
sziasztok, csináltam egy új skype profilt, amire böngészőből és telóról be is tudok lépni/jelentkezni(android), telefonról működik is a skype, de PC-n(win7 ultimate) egyszerűen nem akar bejelentkezni, van valami trükkje?
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem nem nem.. vigyázz nálam xp32 nála win7 van. Szerintem aligha ugyanaz a probléma. Egy online win7 folyamatosan frissítgeti magát, míg az xp ugyebár már nem igazán supportált, az ilyesféle lemaradásait manuálisan lehet megoldani, ha egyáltalán valakik még felraknak valahová patch-eket...
Szerintem nála valami egész más a hiba. pl tűzfal blokkolja vagy ilyesmi lehet talán... -
veterán
válasz Lapajbacsi #3730 üzenetére
Igazad van, csak nem írt hibaüzenetet elsőre és én pedig nem néztem, hogy te milyen oprendszerről írtál
-
törölt tag
Sziasztok!
Elnézést, ha rossz helyre írtam.A kérdésem, hogy a Skype-on bármelyik partnerem látja/láthatja, hogy ki van a partnerlistámon?
Ha igen, hol kell beállítani, hogy ne lássák?Köszönöm!
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy Skype használata alatt (tehát, amikor konkrétan beszélek valakivel) időközönként befagy a gép, közben elmegy a hang is, az egér szó szerint külön életet él stb.. és miután a beszélgetést befejezem a problémák azonnal megszűnnek, holott a Skype fut a háttérben. Windows 7-t használok, kb. 1 hónapja lett újrahúzva a gép és egyébként minden más tökéletesen működik, víruskeresés megvolt, minden rendben.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Eddig még végtelen számú próbálkozások után sem sikerült megoldani ezt a makacs problémát .
Van valakinek ötlete a megoldásra ?
Másik kérdés .
Ha nekem nincs kamerám, de a partnernek van akkor én fogadhatok tőle kameraképet ?
Mert nálam ez sem akar működni .
A kliens elvileg tudná, de nálam nem hajlandó megjelenni a kép .
A partnerem, természetesen másokkal gond nélkül tud videotelefonálni .
Üdv.
Astra
-
pulcsi
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy mióta felraktam a skypot ha guild wars2vel játszom lehalkítódik a gépen a hang ahogy harcba keveredem, aztán ha vége a harcnak újra vissza tudom hangosítani akkor hallok mindenkit és a játéknak is van hangja, aztán ha megint jön az ellen megint lehalkul, valaki tudja mi lehet már minden beállítást végignéztem azt is hogy ne szabályozza a hangot a mikrofonon meg a hangfalon a skype de semmi? Előtte a googlist használtuk azzal jó volt, csak lassítja a játékot.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
pulcsi
tag
válasz fradi81 #3738 üzenetére
Tudom az nagyobb volumenű dolgoknál megy de néha csak úgy jó a skipi csak ez most nagyon idegesítő :@ meg az érdekel hogy lehet megoldani persze ha tudja valaki.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
werttzui
addikt
Üdv
A skype egy idő után kikapcsol ,újra és újra be kell jelentkeznem,win 8 ! Valakinek valami ötlete?PENTAX
-
oyasumi_momo
újonc
Üdvözlet,
új gépem van win8-as operációs rendszerrel, melyen automatikusan rajta volt a skype alkalmazás. Azonban ismerőseimmel alábbi hibát tapasztaltuk: hogyha hármas konfiban beszélgetünk nem jelzi ki az üzeneteket, avagy késve vagy szinte egyáltalán nem kapjuk meg az új írásokat az adott csoportban. (Ezek csak nálam és az egyik ismerősömnél vehető észre aki szintén windows 8-as OP rendszerrel rendelkező gépen skypeol). Nálam leggyakrabban nem jelez ki és csak ha belekattintok a beszélgetésbe bő fél perc múlva jeleníti meg az írásokat.
Szerintetek mi lehet a gond? Mikor a régi gépet használtam (öreg, XP rendszerrel), akkor nem volt ilyen problémám.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a skype indításakor újraindul a gép? Tegnap pl. egy óráig tudtam használni, amikor egyszer csak újraindult a gép. Restart után már nem indult a skype, egyből restartolt a gép. Csak a skype alatt csinálja ezt a gép, szóval szerintem hardveres ok kizárható. OS: XP prof. 32 bit.
Köszi
-
toki87
tag
Sziasztok!
"A fájlátvitel közvetetten történik" - ezt írja ki a progi, és csiga lassan küldi a fájlokat. Lehet vele kezdeni valamit? -
spiritex
veterán
Ha beszélgetés közben megnyitod a Hívás minőségi paraméterek ablakot, akkor a Relay valószínűleg nem 0. Ha ott egy szám van, akkor az azt jelenti, hogy a routered rossz beállítása miatt milyen kerülőutakon kell mennie a Skype kapcsolatnak, hogy összekösse a két felet.
nos a megoldás az, hogy a Skype beállításaiban található portot hozzá kell adni a router Portforwarding részéhez az adott számítógép által használt ip címhez. Ha ezt így nem érted, akkor nézz utána, leírni nem fogom, mert akinek ez kínai annak nagyon nehéz lenne elmagyarázni.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
olivera88
veterán
Megszűnik a Messenger plus for Skype? Ma frisitettem a Skypot 6.9 verzióra és azt irta ki frissités után h 2013 decemberétől nem támogatja majd a Skype a Messenger plust.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Apollyon
Korrektor
Az új skypeban ha átszerkesztem az utolsó (mivel csak azt lehet) üzenetet, már nem jelzi a szerkesztést a ceruza ikonnal, meg időponttal... Komolyan, miért jó egyre funkciószegényebbé tenni bármit is?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest